Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:3
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
celza8807: én még xp alatt ezt használtam:
Tip Top emlékeztetõ
Köszi
A#1
az msn pedig valójában miranda egy ilyen skinnel
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
2 kérdés.
Hogy csinálod meg a lejátszót bal oldalra ilyen fsza átlátszóra? 😊
És az msn hogy lesz szintén "láthatatlan"?
amugy tetszik.
valami ilyesmit
köszi <#help>#help><#help>#help><#vigyor2>#vigyor2>
A#1
azt miért csinálja a rocketdock hogy ha hozzáadok egy stack docklet ikont vagy akár többet akkor miután újraindítom a rocketdockot már nem tudja h az a stackdockelt melyik mappára mutatott és a hozzátartozo ikon képet sem tudja mi volt. tehát lényegében nem menti el azt amit beállitottam rajta. de ez cask a stack dockletnél van így. az sem segitett h ha nem szerepelt ékezet a mappa nevében amit megadtam neki. ötlet, tapasztalat?
\" A múltad ne határozza meg aki vagy, de legyen része, akivé válni akarsz\"

Minden ugyanaz másképpen.
alcotb milyen pachot használtál?
segitsen valaki
Belül:
Hát , elég alap nomád módon megoldott de minden kint van ami kell , pont elég. 😊
ExplorerBackup.exe által átkereszteli explorer.exe-et (parancsban, hogy legyen az eredeti egy biztonsági mentése, ha te enconterproblémák
Indíts el gombváltozást:
Use Restorator
Restorator -> File -> nyitott "Ctrl+0 ->find explorer.exe
explorer.exe -> Bitmap -> felváltja PNG-t 6801, 6805, 6809 > Assingn.-> Assign To> save
hát úgy kb. ennyit tudtam leírni..vannak szavak, aminek nincs magyar megfelelõje..
nem lassul be a gép? xD
Take ownership of explorer.exe and give yourself full permissions to it. (Right click on it > Properties > Security Tab > Advanced > Owner Tab > Edit > Click on Administrators > OK > OK > OK > OK > YES then Right Click on the file again, Properties > Security Tab, click on EDIT > click on Administrators, Full Control: Allow > OK > OK)
Rename explorer.exe by explorerBackup.exe (in order to have a backup of the original if you enconter problems
Start button change:
Use Restorator
Restorator -> File -> open " Ctrl+0" ->find explorer.exe
explorer.exe -> Bitmap -> replace PNG 6801 , 6805 , 6809 > Assingn..-> Assign To > save