45528
-
exodus2 #41321 Láttam már én is ezt a témát, nekem nagyon nem jön be. A programok meg jó hogy vannak, csak aki kezdő, és azt sem tudja mire mit használjon, az könnyen tönkre vághatja a windowst vele. Főleg aki angol tudás nélkül, csak kattintgat. -
#41320 egyeltalán nem bugos, sőt nagyon is jól néz ki, csak ki van belőle vágva a startmenü egy része , a start gomb meg láthatatlan. de csak azért linkeltem be, mert be le van rakva egy csomó segédcucc, amivel a kezdők át tudják állítani a win7 kinézetét -
#41319 Ez bugos vagy mi van ezzel? -
#41318 ennek mi értelme van? -
#41317 Egy eléggé fasza téma win 7-re :)
+ vannak benne segédprogramok amivel meg lehet változtatni a témát,startgombot stb.(mint az látszik is a képen) -
#41316 Tökéletes. Pont ekkora kell... :)
Köszönöm szépen! -
#41315 -
wp-t elkérhetném szépen? :) -
Ez valamivel jobb lett -
#41312 tánkjúh -
#41311 tessék :) -
#41310 Hát nem egy nagy cucc de tetszik
-
#41309 lol nem is ezt az szmájlit nyomtam -
#41308 Most :Nem nagy szam...
-
vintage #41307 nincs is asztalom :D -
exodus2 #41306 Nem lehet hogy előre megrajzold kép? És arra nyomja a szöveget? Sokszor nem kínlódnak az ini-ben való megrajzolással, hanem egy háttérképet raknak be, keress egy png fájlt a skin könyvtárában. -
#41305 nem eltuntetni hanem a mereten valtoztatni .... beleneztem de semmi olyat nem lattam ami a x;y meretre utalna -
#41304 Ezt a hátteret oda tudnád adni? Köszi -
#41303 Rainmeter .ini??? azt könnyen tod szerkeszteni jegyzettömbel is csak a skin-él amit használsz keresed az .ini-t és kész. Konkréten a keretet akarod eltüntetni?? ha iylen a skin nem tudsz vele mit cszináli esteleg csak halványítani az egészet :) -
#41302 egy kis update :)
(megjött a BMWs karszalagom így BMW Power!)
-
#41301 képt plz -
A kerettel gond van .... valaki belenezhetne nekem az .ini file-ba mert en nem igazan ertek hozza . -
#41299 mostan..
-
#41298 win7em van
téma - uxtheme
ikonok és zene - samurize
jobboldalt pedig a jó öreg Miranda :)
-
#41297 Nekem valami olyan kellene, mint amivel te meg tudtad csinálni azokat az ikonokat meg a tálcát a sávot jobb oldalt meg ehhez hasonlót. Ezeket mondjuk egy progival lehetne? -
#41296 samurize.com? :) -
#41295 Sziasztok!
Most kezdtem el komolyabban csinálgatni az asztalom és szükségem lenne (gondolom én) egy Samurize programra ami megy Vistán is. Tudnátok nekem egy ilyet linkelni?
Köszi előre is! : ) -
#41294 most:
-
exodus2 #41293 gurubefree: Óra skin -
exodus2 #41292 És azoknak semmi köze sincs az explorer.exe kicseréléséhez. Egyedül a TakeOwnernek van vagy fogod win7 dvd berak, javítás, lefut (úgysem javít semmit, mert nincs baja) aztán parancssor, és ott szépen bemásolod az explorer.exe-t (copy paranccsal) a windows könyvtárba. -
#41291 EN mar hasznaltam az Universal Theme Patchert, most feltettem nemreg a takeesset most kiprobalom azt az uxstylet is. -
#41290 nem hiszem, hogy találsz ilyet :)
saját készítés, mac os x ikonok, és azon Sketch Block betűtípus :D -
#41289 az a gáz hogy már nem emlékszem :/ mert nagyon régen csináltam de van Take owner shipes cuccom, van uxstyle-om + volt még egy program ami lecsrélt 3 file-t csak annak nem tudom mi a neve és már nem találom sehol :( -
#41288 Csak mert nézem és mondom fasza ikonok,keresek is ilyet,és egybe elolvastam és hát...:D -
#41287 tényleg :))
jó, hogy szólsz, nem jutott eszembe, már át is rendeztem :D
-
#41286 hiaba toltottem le a takeoweshipes cuccot, nekem nem engedi csak a tobbi lenyegtelen fajlnal :/
Tooni te hogy csinaltad? -
#41285 A háttér igen jó.De a "F A G" elrendezés eléggé vicces:D:D -
#41284 na kis újítás :)
-
#41283 hmm tévedsz ha azt hiszed hogy ubuntun- olyan könnyű kicserélni az ún. "Explorer Frame"-t
GTK 2 kell hozzá és még hagyne soroljam számomra még mindig az XP a favo csak lusta vagyok print-et küldeni mindig de készűl az új asztal :) -