Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redmonk
qrva komoly sztem a digsby
csak még nincs rá olyan sok minden mint másra de az alapok jók nagyon
egy programom belül megtom nézni minden üzim h kik vannak fenn facebookon egyaránt és tök egyszerü beállítani

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

SimaSuna
sztem itt 😊
a Digsby topik halott 😞

Neevous hátha jár erre 😊
redmonk
vki nem tudja h hol kérdezösködjek digsby-vel kapcsolatban?
bbccode érdekelne fõleg meg pár apróbb beállítás

neevous
Elolvastad az instrukciókat?

tutituti
http://porthu.extra.hu/index.php?id=2

Itt található.(PortHU Gadget)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

smith09
a Tv mûsort minialkalmazással v milyen módszerrel lehet így megjeleníteni ?
Csibusz
nah mindegy xD megoldottam máshogyan
Hegi90
nem értem, nekem nem sikerül ilyenre beállítanom a skint 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Csibusz
õõõ nem tudom miért nem suta vagyok.. régen tudtam telepíteni a windowblindset most meg nem... valaki szájbarágósan? Am torrentrõl szedtem le
Hegi90
ezigen 😄😄
Köszi, asszem meglesz a programom, ha unatkozok 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ability
Csak hogy tuti észrevedd, frissítettem az elõzõ kommentem. :]
Csibusz
megelõztél😊
Csibusz
õõ ha nem lesz hozzá ugye a progihoz plusz skinek akkor be tudod nekem linkelni a skint?
Ability
QuickLook és Coverflow
Adium témák Pidginhez
Music applet
XWinWrap - video vagy képernyõvédõ háttérképnek
Devil's Pie - bármilyen ablakot (program, videó, akármi) beállíthatsz háttérképnek, illetve egyedi szabályokat adhatsz neki. Kép: pl egészablakos terminál
Gnome Swallow - bármilyen programot beleágyazhatsz egy panelba. Például autohide panel, ami egy számológép méretére nyílik ki és cask ki kell húznod a képernyõ bizonyos pontjára az egeret hogy ott legyen. Vagy GIMP-ben a paletta ablakokat két szélsõ autohide panelra rakod, ami csak a GIMP futása mellett jelenik meg, és olyankor a képernyõ két széléra húzva jönnek be az eszközbeállítások

illetve van még valami dockme vagy milyen nevû program, amivel bármikor, bármilyen programot a tray ikonok közé tudod tenni, akkor is, ha a program nem támogatja, és onnantól kezdve oda minimalizálja.

...
és van még csomó, ami nem jut eszembe, illetve nem érdemes belekezdeni, mert utána kell nézni. Ilyen pl. a Conky, amivel bármilyen információt meg lehet jeleníteni, akár a torrentkliens letöltési állapotát is, vagy csak szabályozni a zenelejátszót. DBus-on minden program tud kommunikálni egymással.

A többi cuccost szerintem te nem tudod majd használni, mert valószínûsítem Gnome környezetes linuxod van. Jelenleg nekem is, KDE-vel tettem egy próbát, ott lehetett csinálni ilyen OSX-es menüikon összeolvasztást, csoportba rendezést. Ugyan úgy, ahogy OSX-en is van. Illetve pl. ilyen különbözõ al-ablakoknak más designt adni, mint pl OSX-ben a dock jobbklikkes menüje. a KWin mellett meg a spces és exposé ugyan úgy nézett ki, mivel nem szenvednek licens problémáktól. Ugyan ennek köszönhetõen a dock-ra való minimalizálás is lehet ugyan olyan, mint OSX alatt, hogy csak összeszûkül, de nem visz bele hülye hullámokat.
SimaSuna
alcotb
Valami tipp?Meg lehet csinállni?

Minden ugyanaz másképpen.

Csibusz
az már volt azt hittem anélkül is lehet de ha nem akkor köszi😊 leszedem gyorsan😛
SimaSuna
akkor neked a WindowBlinds progi kell 😊
Csibusz
Hali Xp sp3 van fent gépen és azt szeretném elérni hogy átlátszó tálca legyen tõlem lehet az a kerek gombos is... csak átlátszó legyen Linket valaki?
neevous
Hegi90
Nekem jöhetnek a linuxos cuccok 😛

Egyébként ezekkel az alternatív IM-ekkel mindig az volt a bajom, hogy nagyon nagy az inkompatibilitás. Mirandával nem bírtam pl rendes avatart berakni, mert vagy nem ltászott semmi, vagy nagyon kockás volt másoknak. Aztán ilyenek, hogy a file átvitel nagyon nagyon nagyon lassú. Webcamera, stb stb.

SimaSuna
ezt így fel is tölthetnéd vhova?
mármint a skint, vagy ez alap?

mit kell az alap Digsby-n letölteni?
neevous
Jaja sokkal kevésbé kendács, mint a miranda, de ez is testreszabható. Mûködnek vele az adium smileyk, beszélgetõablak skinek, egyedül a contact list kevésbé pimpelhetõ, de továbbá kezeli a gmailt, a twittert, a facebookot, a linkedin-t, meg a legnagyobb messenger protokolokat ofkórz.
Egy-másfél éve nyúzom és teljesen jó. Annyi, hogy a twittert idõközben náam kiváltotta a destroytwitter.

SimaSuna
ha jól sejtem az asszony volt az 😊

õ használja a Digsby-t 😊

de vagy 2hete használja kb.
most azon gondolkodom h átváltok én is rá 😊
bár vmi szebb skint kellene keresni rá 😊
pxxl
kellett neked a linux 😄

All hail the double x!

Ability
Szerintem én neevous-nál láttam elõször, de tök lényegtelen. Én is már nagyon régóta használom, magamtól bukkantam rá, vannak saját skinjeim és pluginjaim, de senkit nem érdekel. :]

De ha már a divatba hozásnál tartunk, akkor valaki pl. tett be egy képet, amin Digsby kliens volt. Senki sem kérdeztem meg mi is ez pontosan, pedig szerintem odab*sz a Mirandának (igényektõl függõen).

Én meg nyomatnék sok kreatív cuccot, csak linuxon nincs rá igény. Pedig tudok full ugyan olyan dock-ot csinálni, mint OSX-en, ugyan olyan animációval. Tudok ugyan olyan ablakokat létrehozni, a keretei, színe, a gombok "csoportba rendezése", és minden mással együtt. Tudok betenni QuickLook funkciót, Coverflow-ot a filekezelõbe, de megint senki más nem nagyon tudná használni. 😄
pxxl
Xp sp3. semmi buherált hülyeség...

All hail the double x!

SimaSuna
a BlackSheep és a Daytona 😊
nesto
melyik a legjobb ezek közül?

SimaSuna
<#smile><#eljen>
redmonk
nem kéne indítani egy versenyt?

xridergabo
Köszi!

neevous
Meg trapézgatyát is hamarabb hordtál, mint az ABBA-sok.
Na tényleg on.

SimaSuna
végülis nem? 😊

de ne offoljunk!

lássuk azokat a desktopokat 😊
neevous
Ó tényleg?😊

redmonk
pedig van benne valami

SimaSuna
itt azesgén^^
szucsy89
"ÉN hoztam divatba a Miranda használatát"

hol?<#pardon1>
SimaSuna
nekem bevált, rajtam kívül többeknek 😊
ha neked nem, akkor ÍJ 😊
Egyetértek.
alcotb
Nem tudja valaki hogy hogyan lehet az egész start menüt átlátszóvá varázsolni?Nekem a bal oldala fehér, és tökre csúnya így.Már csak ennyi hiányzik a "boldogságomhoz". 😄

Minden ugyanaz másképpen.

pxxl
XP - Simplicity
XP - BlackSheep
Xp - Daytona
ByteXp
Byte XP Gamer edition

<#szomoru1><#nevetes1><#falbav> no comment

All hail the double x!

SimaSuna
nem fogja le. max a memóriából ilyen 20mb körül..
szia
Mennyit eszik ez a dreamscene? Nem fogja le nagyon a gépet?

SimaSuna
😊
csokalaci
én meg a win 7 visual témákat <#vigyor>

http://facebook.com/musicleander

SimaSuna
hát figy a Vista mint OPrendszer kimaradt az életembõl...

95
98
Xp
Lindows
Longhorn
XP - Simplicity
XP - BlackSheep
Xp - Daytona
ByteXp
Byte XP Gamer edition
Windows 7 RC1
Xp sp3
Windows 7

meglehetõsen sok XPt kipróbáltam, majd a Longhorn.
Vista 1x volt a gépemen, kb 20percig. nemtetszett töröltem.
lehet neked bejött/ sokaknak bejött de nekem nem.
mikor megjelent a Win7 ha hiszed ha nem elsõ látásra "szerelem" lett.
nagyjából 9hónapig használtam style nélkül.majd kénytelen voltam visszaváltani XPre. és most dec27tõl újra W7 dolgozik a piciny Bömösömben (BMW ház).
lehet számodra már érdektelennek vélt program most nekem mégis érdekes és új dimenziókat nyitott meg a digitális világban 😊

úgy ahogy most itt ha lehet ilyet mondani ÉN hoztam divatba a Miranda használatát. Ami lehet még sokaknak ÚJ program peig több éve a köztudatban van 😊

vágod? 😊
setuh
jo lesz koszi

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

skyli991
😊

csokalaci
<#eljen><#worship>

http://facebook.com/musicleander