391
Unreal Tournament STRIKE FORCE
-
Flashman #391 Elkapott a nosztalgia, felhozom. Olvas valaki a régiek közül? :) -
#390 :) akkor vegre be tudsz kerulni a legjobb 10 be ;)
szal 12.. hat az nemsok :/ -
#389 na kipróbáltam, nem rossz, de mozgások elég gagyik, meg összesen a világon kb 12 ember játszik ezzel, főleg ausztrálok, szal a ping 450, ami ugye nem az igazi...;)
egyébként facán szórnak a fegyverek :) -
#388 eddig is csengettem. horizons meg swg vel is toltam :) az a 3k nem a vilag :) -
#387 és csengeted a havi 15 dolcsit? (egyébként naon faca gamma lehet) -
#386 jatekot veszunk, pl penteken es ugy hivjak hoyg everquest 2.. szoval a kovetkezo 2 hetben csak kajalni fogok felkelni a geptol ;) -
#385 ááááá
csalódtam volna, ha nem... :) ide veled, ne offoljunk itt ;)
Röcsi azt mondta, hogy ha az ember vesz egy UT 2k4-et, akkor egy csomó jó játéka lesz! bizony: SF, SAS, Action UT, Red Orchestra, Majestic...
vagy játékot nem veszünk? ez alap? ;) -
#384 kosar.. ja hagyok nektek idot hogy felfejlodjetek a szintemre, aztan majd ha messze messze megkozelititek majd megyek megint ;)
han* az se volt semmi :) -
#383 igen :)
megyünk hannoverbe lanra? (vagy hanburg? vagy mi? :)
(kosár? leszoktál? :P) -
#382 meg 4 honap szabit :) -
#381 hehe, lassan mindenki összegyűlik, ideje beszerezni UT2k4 serialokat? ;) -
#380 hi -
Ficsek.hu #379 Tegnap este a fullos+peccses SF-el kipróbáltam. LAN-os dedikált szerverre be lehet lépni, de csak akkor amikor a net elérés nem aktív, mert egyébként állandóan az invalid cd-key..bla-bla-val jön elő.
A dedikált szerver 10 másodpercenként kereste a Master UT szervert
Amennyiben valaki talált a régi mapokról 2004-es átiratokat linkelje már be ide, valami rémlik, hogy a BadCargo-t talán mát megcsinálták, de nem találtam semmi konkrétumot róla. -
#378 Jól emlékszem, hogy halál után lehetett spectelni az ellenfelet? Bár mondjuk ezt az ellenfél is megtehette :) -
Flashman #377 Nagyon jok a reportok. Jo olvasni oket. :) -
#376 ahh memories :) -
Flashman #375 Match report
Match: EKC versus GE (details)
Date: 19 November 2001
Ladder: UT SF /Fight club,
Result: GE win by 0 frags against
RAAAPPPE !!!
i think the score says everything 10-23 , they know the austria map very well and suprised us with a great taktik and awesome bc conversation killing us thru closed doors and windows......argh!
u could tell from the beginning on they were very good trained on that map i think village was not as bad as austria but we couldnt stand a chance vs them they moved very fast to there positions and blasted our ASSSSS big time !
this hurts vey much cause we didnt train at all we started train 1 houre befor war started the war LOL
hope we get a rematch very soon......and dont think its gona be that easy aigan
Great Match GE
Hell & Hege
-
Flashman #374 Na, de nagyon összejöttünk. -
#373 jahogy jahogy :) -
antijedi #372 megy csak kell hozzá tört szerver, ennyi a titka :) (mint összes ut modnak :P) -
#371 ha joltudom nem megy torttel, pl ez is visszatart abban hogy kiprobaljam :)
bar ha fics azt mondja hogy a lanon ki lehetne robalni akkor ugye feltetelezheto hogy lehet hogy megy :) -
#370 Amúgy visszatérve egy kérdésre. Megy e tört gaméval. Hát nekem volt szerencsém szervert találni, csatlakozott is, de 3-an elég gáz volt nyomni :D -
#369 Na, csak ide tevedt :) -
#368 uh ez se ma volt :) -
Ficsek.hu #367 Hi, bajnok csapat! :P
Lanon bizti ki lesz próbálva a 2004-es verzió, gyertek minél többen...
TudatLAN -
#366 Na igen, itt kereszteltek át a többiek Fagyi névre :D -
#365 Nem én készítettem a képet... -
#364 GE on Clanbase
MDex on Clanbase -
#363 Khm! -
#362 Sziasztok :)
Sf2? :) Kira! :)
Most rohanok edzésre, de majd utána olvasgatok :)
Köszi Slow, hogy szóltál, majd dumcsizunk :)
Josy -
#361 -
#360 -
ATi #359 azok a Goulash Eaterses idők voltak a legszebbek!
és tényleg bajnokok voltunk Escapeben! -
#358 A tokom se emlekszik mar :) -
#357 én ne voltam GE-s, csak az MDex-ben voltam benne (ez utánna volt, Mighty, te már akkor rég moha-ztál :P)
de hallottam róla, hogy a GE escape-bajnok volt, ugye? -
Flashman #356 Agyam eldobom! Még egy öregharcos! -
#355 Goulash Eaters rullah :D -
Flashman #354 Na akkor körbenézek majd kicsit. Szépen visszacsordogálok a játékba. -
#353 Burnbaby és Air BF-re álltak rá. Slow, Starfish és jómagam AA-ra. Bár Fish már jó ideje megunta a sok csiter miatt :(
Többieket nem tudom. -
Flashman #352 Éldegélek szépen csendben, figyelek a háttérből egy sniper-hez illően. :) Egyébként icq-n is ott figyelek jól. Rocsi még a GE előtaggal van rajta, de persze nem használja azt az accot. :) Hétvégén fölpakolom az új cuccost és összefuthatunk valahol. :)
Többiekkel mi van?