15
ABIT BX133-Raid
-
gyurovics #15 sziasztok!
abit bx133-raid alplapomba belemerhetek tenni
egy celeron 1000,vagy 1100a celeront?
igy néz ki ami most benne van.:766/128/66/1,7v
vagy jumperolható erre.:1000/256/100/1,45v
elöre is köszike!
infotokat irhatjátok:[email protected]
-
RoadkilleR78 #14 Telepítés közben áll le. -
RoadkilleR78 #12 Most sikerült 945-re felhúzni, de ilyenkor meg néha az me kék képernyővel indul. Na ezt hagyom 700-on.
A win2000-et én is így telepítettem, csak nekem nem megy fel :-( Azt írja ki, hogy "Hardware Malfunction" aztán hogy hívjam az hardware eladóját támogatásért. De hogy melyik hardware-ét azt már nem írja :-( -
RoadkilleR78 #10 Corona: 700 celeronom van.
Valaki tudna abban segítséget adni, hogy hogyan telepítsem a Win2000-et? Valami hardware malfunctionnal akad ki. :-( Gondolom a RAID miatt, pedig hozzáadom a drivert, de úgy is kiakad. Please Help me! -
RoadkilleR78 #8 Air: Köszi!
Csavarhúzó elő, kábelek kitép, alaplap kivesz, eladó fejébe húz!!! :-) -
Air #7 Lteebee!
Ez igy igaz. Meg a bios is ugyanaz... Nezz meg egy tesztprogramot. Az sem tudja megkulonboztetni a ket alaplapot. Pl. az Aida is azt irja ki, hogy: "BE6-II vagy BX-133"
RoadkilleR78!
Lehet, hogy a Te alaplapod is olyan szeriahibas, mint az enyem. Nalam ugyanezek a tunetek voltak, egy BE6-II-vel. Tovabba, ha nem huzod meg a procit, csak alaporajelen hagyod, de mondjuk a feszultseget feljebb nyomod, es ujraboot-olas utan bemesz a bios-ba, lehet, hogy neked sem az emelt feszt fogja mutatni, hanem meg az alap fesznel is kevesebbet. (1.66-1.68V) Sot nekem a 3.5V-os I/O fesz helyett csak 3.22V-ot adott a lap... Ha garis vidd vissza!!! -
RoadkilleR78 #6 Hali!!!
Az mitől lehet, hogy amikor felhúzom a procit akkor nem indul újra a gépem. Még addig sem, hogy a setup-ba belépjek. Ez mitől lehet? Abit BX-133-as lapom van. Köszi! -
#5 Nekem be6-II raid van.
Egy arc azt mondta, hogy ugyanaz, csak az enyém slot1, az meg nem.
Igaz ez? -
leslie75 #3 Corona:
Köszi de már megoldódott a probléma, de azér mégegyszer thx! -
leslie75 #1 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni ennek az alaplapnak a korrekt BIOS beállításásval kapcsolatban. Remélem, hogy aki használja az tud majd segíteni nekem ezügyben. A config: ABIT BX133-Raid, Cel2 566@850, 256MB, ASUS 7700 GTS, IBM DTLA 307015, SMC 10/100, ASUS 34x CD. Az alaplap nagyon új ( pár napos ) és valahogy nem igazán igazodok el a sokfajta BIOS beállítás között. Ha tudnátok ebben segíteni azt nagyon megköszönném!!
Elõre is thx...
leslie75