Végre itt a Strike Force 1.60!
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sima Unreal Tournament
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
csa all!
Kell ennek a jateknak az UT hogy menjen?de melyik UT ha kell?
Kell ennek a jateknak az UT hogy menjen?de melyik UT ha kell?
Nem akar esetleg valaki SF servert indítani?
He\'s Got the Mojo Workin\'
Undorito amit itt a CS fanok lerendeznek, eppen az ilyen pocsok miatt nem lehet mar CSzni, mert ok mindent jobban tudnak, pedig nem hiszem, hogy 1 honapnal tobb ideje CSznek. Hol koppintas a SF, en semmi koppintast nem talaltam benne, ebbol is latszik, hogy baszik megnezni aki fikazza a SF-t, mert max a jatek fajtaja hasonlo a ket progiban, de az se teljesen, mert mig a CSben parduc mellenyes gerillakra kell lovoldozni, katonai szerkoban levo t-kre. SF televan ujdonsagokkal fegyverek teren is, pl a claymore mine ami egyszeruen kurva jo bevedeni egy szuk bejaratot mondjuk. Gratulalok ahot a gamespy stathoz, pont ez a jo a SFban, hogy kevesen jatszak, de meg annyit hozzatennek, hogy te csak a TDMet szamoltad bele, az Escapet nem (ami teljesen mas mint a csbõl ismert escare gametype). SF nagy dobasa az lesz amikor jon a BETA2 Tribes2 motorra, na az valami fantasztikus lesz...
Nem hittem volna, hogy kikerul a SF megjelenese a SG-re... jot kesett az biztos legalabbis itt. ZAX azert igazan kirakhattal volna a mostani verziobol is kepeket, mert amik most vannak kint azok mind a korai belso kiadasokbol vannak, vagy meg az 1.5x-bol.
Nem hittem volna, hogy kikerul a SF megjelenese a SG-re... jot kesett az biztos legalabbis itt. ZAX azert igazan kirakhattal volna a mostani verziobol is kepeket, mert amik most vannak kint azok mind a korai belso kiadasokbol vannak, vagy meg az 1.5x-bol.
He\'s Got the Mojo Workin\'
Törölt felhasználó
1. Az SF1.60 mar jopar napja megjelent, tehat a cikk hirerteke kb 0...
2. A texturak lehet hogy szebbek az SF-ben, de nem lattam meg UT modot melyben a modellek mozgasa nem egy parkinson koros gyorskorcsolyazora emlekeztetett volna. Tiszta nyomorekok...
2. A texturak lehet hogy szebbek az SF-ben, de nem lattam meg UT modot melyben a modellek mozgasa nem egy parkinson koros gyorskorcsolyazora emlekeztetett volna. Tiszta nyomorekok...
realisztikus gameval akartok nyomulni akkor vagy RS vagy SWAT3
Tiszta lol mindenki, aki a CS-t szidja.
A statisztika mindent elárul (a Strike Force is egy éves lassan!!!).
A statisztika mindent elárul (a Strike Force is egy éves lassan!!!).
Jaja!
Ez körülbelül a világ hozzáállása is!
UT: Strike Force: 251
Counter-Strike: 58905
No comment.
Ez körülbelül a világ hozzáállása is!
UT: Strike Force: 251
Counter-Strike: 58905
No comment.
Sanyikam avval a fos cs vel napi 200-400 ember szokott jatszani.Ha neked nem tetzik akkor mond azt de nemkellene ijen ertelmesen megnyilvanulnod.
Mind a ketto jo es kesz.
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
jajj valakinek van 3d-s szemuvege? mert ha van pls irjon az e-mailemre mert van egy kis gondom az enyimmel
Törölt felhasználó
A CS egy fos
Lehet, hogy koppintás, de egy letöltést igazán megér:-))) ettõl persze a király még a CS maradhat:-)))
nekem az infiltartion van meg és nekem tetszik az is CS copy de eszméletlen nem tud zavarni!!!!
le fogom tölteni ezt is!
le fogom tölteni ezt is!
Szerintem is !!!
Vazz nem mindenki veszi meg a a halflife-ot !!! es legalabb az unreal nem serial number alapu!!
tehat ingyen van es szerintem ez sokkal jobb mint a CS!! valamikor a koppintas sokkal jobbra sikerul mint az eredeti!!!
Vazz nem mindenki veszi meg a a halflife-ot !!! es legalabb az unreal nem serial number alapu!!
tehat ingyen van es szerintem ez sokkal jobb mint a CS!! valamikor a koppintas sokkal jobbra sikerul mint az eredeti!!!
Tudod én biztos nem stílusból védem, ugyanis minden este fent vagyok calamelyik CS szerveren! Azért nem pénz alapú a vásárlás, mert azért az már mégis több lenne a soknál és ezt a készítõk is felismerték! De mind1, mert, ha világ többi része is úgy reagált, mint az emberkék itt a fórumon, akkor nem örvendhet valami nagy elismerésnek a "fejlesztõ" -de inkább tolvaj- csapat!
"Ez a csapat egy új módját találta ki ..."
Na ez körülbelül a cikkírót minõsíti!
No comment.
Na ez körülbelül a cikkírót minõsíti!
No comment.
Elhányom magam ettõl...
Ez már egyenesen undorító!
CS forewer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Ez már egyenesen undorító!
CS forewer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Egyet értümk.
Nekem semmi bajom az UT-vel, de ez akkora pofátlanság, hogy az nem igaz!
Always Counter Strike!!!
Forewer!!!
Nekem semmi bajom az UT-vel, de ez akkora pofátlanság, hogy az nem igaz!
Always Counter Strike!!!
Forewer!!!
hát CS valahogy ezerszerjobbnak tûnik, meg ez elég kösög nagy másolás. tuti kiprbálni se fogom
Cs 4ever
Cs 4ever
Nagyon lehangoló, hogy valaki ellop valamit, és ezért még õt éltetik! Hová tart ez a világ...
A cikk írójáról pedig no comment...
A cikk írójáról pedig no comment...
Uram atyám!!!
Ekkora Counter Strike koppintást is régen láttam már!
Szégyen, hogy ezt valaki elismeri! Kurva könnyû néhány igazi tehetség munkáját ellopni és aztán abból profitálni!
Elhányom magam. Szánalom...
Ekkora Counter Strike koppintást is régen láttam már!
Szégyen, hogy ezt valaki elismeri! Kurva könnyû néhány igazi tehetség munkáját ellopni és aztán abból profitálni!
Elhányom magam. Szánalom...
De én nem hallottam róla pedig pont ilyen játékot keresek, a CounterStrike nem az igazi.
TURMIX - Szinkronparódia letölthetõ: http://turmix2005.uw.hu
Oldal 1 / 2Következő →