63
  • NEOreg3
    sima Unreal Tournament
  • duke01
    csa all!
    Kell ennek a jateknak az UT hogy menjen?de melyik UT ha kell?
  • ATi
    Nem akar esetleg valaki SF servert indítani?
  • Coine
    Jó a UT, jó a CS, és jó a SF is, na erre mit mondtok ???
    :-)
  • I.C.ram
    Epp most jovok a jatekbol es kegyetlen jo!!!!!!!
  • Dikkma
    ZPlayer, ATira ráillik a leírásod, nem ? :))))
  • ATi
    Undorito amit itt a CS fanok lerendeznek, eppen az ilyen pocsok miatt nem lehet mar CSzni, mert ok mindent jobban tudnak, pedig nem hiszem, hogy 1 honapnal tobb ideje CSznek. Hol koppintas a SF, en semmi koppintast nem talaltam benne, ebbol is latszik, hogy baszik megnezni aki fikazza a SF-t, mert max a jatek fajtaja hasonlo a ket progiban, de az se teljesen, mert mig a CSben parduc mellenyes gerillakra kell lovoldozni, katonai szerkoban levo t-kre. SF televan ujdonsagokkal fegyverek teren is, pl a claymore mine ami egyszeruen kurva jo bevedeni egy szuk bejaratot mondjuk. Gratulalok ahot a gamespy stathoz, pont ez a jo a SFban, hogy kevesen jatszak, de meg annyit hozzatennek, hogy te csak a TDMet szamoltad bele, az Escapet nem (ami teljesen mas mint a csből ismert escare gametype). SF nagy dobasa az lesz amikor jon a BETA2 Tribes2 motorra, na az valami fantasztikus lesz...
    Nem hittem volna, hogy kikerul a SF megjelenese a SG-re... jot kesett az biztos legalabbis itt. ZAX azert igazan kirakhattal volna a mostani verziobol is kepeket, mert amik most vannak kint azok mind a korai belso kiadasokbol vannak, vagy meg az 1.5x-bol.
    1. Az SF1.60 mar jopar napja megjelent, tehat a cikk hirerteke kb 0...

2. A texturak lehet hogy szebbek az SF-ben, de nem lattam meg UT modot melyben a modellek mozgasa nem egy parkinson koros gyorskorcsolyazora emlekeztetett volna. Tiszta nyomorekok...
  • kowajano
    realisztikus gameval akartok nyomulni akkor vagy RS vagy SWAT3
  • Dikkma
    Tiszta lol mindenki, aki a CS-t szidja.
    A statisztika mindent elárul (a Strike Force is egy éves lassan!!!).
  • Rincewind
    Jaja!
    Ez körülbelül a világ hozzáállása is!

UT: Strike Force: 251
    Counter-Strike: 58905

No comment.
  • Promi #39
    Sanyikam avval a fos cs vel napi 200-400 ember szokott jatszani.Ha neked nem tetzik akkor mond azt de nemkellene ijen ertelmesen megnyilvanulnod.
  • silanor
    Mind a ketto jo es kesz.
  • I.C.ram
    jajj valakinek van 3d-s szemuvege? mert ha van pls irjon az e-mailemre mert van egy kis gondom az enyimmel
  • I.C.ram
    na mar megyek is letolteni :)
    A CS egy fos
  • Att
    Lehet, hogy koppintás, de egy letöltést igazán megér:-))) ettől persze a király még a CS maradhat:-)))
  • Rincewind
    Te jó nagy marha vagy...
  • Rincewind
    Szomorú, ha valaki a grafikáért játszik egy játékot és nem a játékmenetért :(
  • CSOCSO
    nekem az infiltartion van meg és nekem tetszik az is CS copy de eszméletlen nem tud zavarni!!!!
    le fogom tölteni ezt is!
  • Rincewind
    A CS is ingyenes marhák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    És ez akkor is csak olcsóutánzat!
  • I.C.ram
    Szerintem is !!!

Vazz nem mindenki veszi meg a a halflife-ot !!! es legalabb az unreal nem serial number alapu!!
    tehat ingyen van es szerintem ez sokkal jobb mint a CS!! valamikor a koppintas sokkal jobbra sikerul mint az eredeti!!!
  • Rincewind
    Ühüm, jól van, aludjal :)
  • Rincewind
    Tudod én biztos nem stílusból védem, ugyanis minden este fent vagyok calamelyik CS szerveren! Azért nem pénz alapú a vásárlás, mert azért az már mégis több lenne a soknál és ezt a készítők is felismerték! De mind1, mert, ha világ többi része is úgy reagált, mint az emberkék itt a fórumon, akkor nem örvendhet valami nagy elismerésnek a "fejlesztő" -de inkább tolvaj- csapat!
  • Rincewind
    "Ez a csapat egy új módját találta ki ..."
    Na ez körülbelül a cikkírót minősíti!
    No comment.
  • Everquest fan
    Elhányom magam ettől...
    Ez már egyenesen undorító!

CS forewer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • Rincewind
    Egyet értümk.
    Nekem semmi bajom az UT-vel, de ez akkora pofátlanság, hogy az nem igaz!

Always Counter Strike!!!
    Forewer!!!
  • WiZARD
    hát CS valahogy ezerszerjobbnak tűnik, meg ez elég kösög nagy másolás. tuti kiprbálni se fogom
    Cs 4ever
  • Rincewind
    Nagyon lehangoló, hogy valaki ellop valamit, és ezért még őt éltetik! Hová tart ez a világ...
    A cikk írójáról pedig no comment...
  • Rincewind
    Uram atyám!!!
    Ekkora Counter Strike koppintást is régen láttam már!
    Szégyen, hogy ezt valaki elismeri! Kurva könnyű néhány igazi tehetség munkáját ellopni és aztán abból profitálni!
    Elhányom magam. Szánalom...
  • Andris
    De én nem hallottam róla pedig pont ilyen játékot keresek, a CounterStrike nem az igazi.