63
-
#63 sima Unreal Tournament -
duke01 #62 csa all!
Kell ennek a jateknak az UT hogy menjen?de melyik UT ha kell? -
ATi #56 Nem akar esetleg valaki SF servert indítani? -
#54 Jó a UT, jó a CS, és jó a SF is, na erre mit mondtok ???
:-)
-
#53 Epp most jovok a jatekbol es kegyetlen jo!!!!!!! -
#52 ZPlayer, ATira ráillik a leírásod, nem ? :)))) -
ATi #51 Undorito amit itt a CS fanok lerendeznek, eppen az ilyen pocsok miatt nem lehet mar CSzni, mert ok mindent jobban tudnak, pedig nem hiszem, hogy 1 honapnal tobb ideje CSznek. Hol koppintas a SF, en semmi koppintast nem talaltam benne, ebbol is latszik, hogy baszik megnezni aki fikazza a SF-t, mert max a jatek fajtaja hasonlo a ket progiban, de az se teljesen, mert mig a CSben parduc mellenyes gerillakra kell lovoldozni, katonai szerkoban levo t-kre. SF televan ujdonsagokkal fegyverek teren is, pl a claymore mine ami egyszeruen kurva jo bevedeni egy szuk bejaratot mondjuk. Gratulalok ahot a gamespy stathoz, pont ez a jo a SFban, hogy kevesen jatszak, de meg annyit hozzatennek, hogy te csak a TDMet szamoltad bele, az Escapet nem (ami teljesen mas mint a csből ismert escare gametype). SF nagy dobasa az lesz amikor jon a BETA2 Tribes2 motorra, na az valami fantasztikus lesz...
Nem hittem volna, hogy kikerul a SF megjelenese a SG-re... jot kesett az biztos legalabbis itt. ZAX azert igazan kirakhattal volna a mostani verziobol is kepeket, mert amik most vannak kint azok mind a korai belso kiadasokbol vannak, vagy meg az 1.5x-bol. -
#48 1. Az SF1.60 mar jopar napja megjelent, tehat a cikk hirerteke kb 0...
2. A texturak lehet hogy szebbek az SF-ben, de nem lattam meg UT modot melyben a modellek mozgasa nem egy parkinson koros gyorskorcsolyazora emlekeztetett volna. Tiszta nyomorekok... -
kowajano #44 realisztikus gameval akartok nyomulni akkor vagy RS vagy SWAT3 -
#43 Tiszta lol mindenki, aki a CS-t szidja.
A statisztika mindent elárul (a Strike Force is egy éves lassan!!!). -
#42 Jaja!
Ez körülbelül a világ hozzáállása is!
UT: Strike Force: 251
Counter-Strike: 58905
No comment.
-
#39 Sanyikam avval a fos cs vel napi 200-400 ember szokott jatszani.Ha neked nem tetzik akkor mond azt de nemkellene ijen ertelmesen megnyilvanulnod. -
#35 Mind a ketto jo es kesz. -
#32 jajj valakinek van 3d-s szemuvege? mert ha van pls irjon az e-mailemre mert van egy kis gondom az enyimmel -
#31 na mar megyek is letolteni :) -
#30 A CS egy fos -
Att #29 Lehet, hogy koppintás, de egy letöltést igazán megér:-))) ettől persze a király még a CS maradhat:-))) -
#26 Te jó nagy marha vagy... -
#22 Szomorú, ha valaki a grafikáért játszik egy játékot és nem a játékmenetért :( -
#21 nekem az infiltartion van meg és nekem tetszik az is CS copy de eszméletlen nem tud zavarni!!!!
le fogom tölteni ezt is! -
#19 A CS is ingyenes marhák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ez akkor is csak olcsóutánzat! -
#17 Szerintem is !!!
Vazz nem mindenki veszi meg a a halflife-ot !!! es legalabb az unreal nem serial number alapu!!
tehat ingyen van es szerintem ez sokkal jobb mint a CS!! valamikor a koppintas sokkal jobbra sikerul mint az eredeti!!! -
#16 Ühüm, jól van, aludjal :) -
#14 Tudod én biztos nem stílusból védem, ugyanis minden este fent vagyok calamelyik CS szerveren! Azért nem pénz alapú a vásárlás, mert azért az már mégis több lenne a soknál és ezt a készítők is felismerték! De mind1, mert, ha világ többi része is úgy reagált, mint az emberkék itt a fórumon, akkor nem örvendhet valami nagy elismerésnek a "fejlesztő" -de inkább tolvaj- csapat! -
#13 "Ez a csapat egy új módját találta ki ..."
Na ez körülbelül a cikkírót minősíti!
No comment. -
Everquest fan #11 Elhányom magam ettől...
Ez már egyenesen undorító!
CS forewer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#10 Egyet értümk.
Nekem semmi bajom az UT-vel, de ez akkora pofátlanság, hogy az nem igaz!
Always Counter Strike!!!
Forewer!!! -
WiZARD #9 hát CS valahogy ezerszerjobbnak tűnik, meg ez elég kösög nagy másolás. tuti kiprbálni se fogom
Cs 4ever -
#8 Nagyon lehangoló, hogy valaki ellop valamit, és ezért még őt éltetik! Hová tart ez a világ...
A cikk írójáról pedig no comment... -
#3 Uram atyám!!!
Ekkora Counter Strike koppintást is régen láttam már!
Szégyen, hogy ezt valaki elismeri! Kurva könnyű néhány igazi tehetség munkáját ellopni és aztán abból profitálni!
Elhányom magam. Szánalom... -
Andris #2 De én nem hallottam róla pedig pont ilyen játékot keresek, a CounterStrike nem az igazi.