39
Mi a büdös lószar az a Community-c ?
-
#39 LOL :)))) -
#38 gondoltam, mert en 10 fokra szoktam :) -
#37 Éppeszű télleg nem... De sajna a pénz elég ritkán társul ésszel.
Ugyan a Te írásodra válaszolva írtam, de nem rád céloztam, hanem általánosságban. -
#36 Egyet értek.
A dolgozóknak se adja kölcsön a rönó, mert veszélyes. -
#35 az a tipikus öngyilkos kocsi :)
amugy eleg vad lehet, de az aran inkabb autot vennék -
#34 Láttam egyet a Dózsa György úton tegnap. -
#33 jo vigyazok... meg jo hogy van legszuro minden legkondiba...
es eppeszü ember nem allitja 15 fokra -
#32 Clio Rulez !!!
Néztétek az AutóMániában azt a kis 3000ccm-eset, középmotorral?
Vazzeeegg!!!!
Elfogadnék egy olyat. -
#31 Vigyázni ám azzal a légkondival, mert nagyon veszélyes. Több okból is. Egyik, hogy nagyon lazán meg tudsz fázni, ha a kinti 40 fokos kánikuláról bezuppansz a kocsiba, aztán benyomod a kondit 15 fokra, hadd szójjon. De ennél gecibb, hogy a légkondi egy baktériumtenyényet, amit kiírtani sem lehet. Ráadásul a levegőt is kiszárítja, ami meg a nyálkahártyádat teheti tönkre. -
#30 Én már ültem kifejezetten fapados középkat.merciben... -
#29 Vezettem új astrát.
A németek sportos rugózást emlegetnek, én a veséimet féltettem egy kicsit. A kis és közép kat. német autókba egyszerűen nem tesznek komfortot. -
#28 nemtom nekem 2 eve van egy suzukim a csaladnak meg van egy fullos uj asztraja, de en valahogy jobban szeretem a suzukit, bar igy nyaron az asztra jobban bejön a legkondi miatt :) de nekem negativ elmenyem nemvolt meg a suzukival. nemaztmondom hogy überfasza, de jokis megbizhato szekér. -
#27 Enyhe túlzás, de jó a hasonlat.
Vagy talán így: hasonlíts egy pc-t, amit a corában, vagy a metroban vettél ahhoz, amit te raksz(rakatsz) össze. -
#25 lehet -
#24 rosszulteszed... -
#23 Én a zsuzsihoz nem hasonlítok semmit, mert nem veszem autószámba. -
#22 kisebb mint a suziki és raadasul meg draga is -
#20 Szerintem jó a klijó. -
#19 ez is a reklam resze... az egesz a titkolozásra épül, mert igy folyamatossan fenttartjak az erdeklődést, klio suxx -
#18 Izgi. -
#16 Meg adogat is amúgy, -
#15 Ja meg rulez is! -
#14 Kúl!:) -
#13 Nekem is lesz c-c-s pólóm.
Penge vagyok, mi? -
#12 Ne higgyetek a TV-nek!:) -
#11 Gerappa! -
#10 Igen Renault Clio reklám. Anyámnak is küldtek matricát, meg ilyeneket, mivel neki is az van. Csak most kijön valami mégújabb Clio2 modell, azt amiatt a felhajtás. Lehet menni kipróbálni a vezetését, meg lehet nyerni Playstation-t.
(mondjuk nem írták, hogy PS2, vagy PS1, de remélhetőleg a 2-es...) -
M@uL #8 Mármint, hogy Renault Clio ? -
M@uL #7 Ez, honnan tudod? -
#6 az egesz ara epül hogy fingod sincs mi az és evvel tartják fent az erdeklődést. szerintem szarjunk rá és mennyenek csődbe :) -
M@uL #1 Asszem a kérdés egyértelmű? De ha nem elismétlem: Mi a büdös lószar az a Community-c? Nekem csak egy balkéz jön be meg 5 sorba lefele halványal látszanak vörös karakterek rohangálni!