7098
-
#1201 Fain!!! De nem tom nekem a magyar szerelvények jobban tetszenek. de nagyon fain télleg!!! -
#1200 Alföld 5 lesz a frissítés és remélem hamarosan ki lesz adva. -
#1199 #1176 Készül az alföldbe a debrecen pálya szakasz?Hát remélem jó lessz.Gondolom az év végére várható a jövetele. -
Egy szép vagon,csak sok-sok kell,hogy mutatós legyen a szerelvény -
rokerkamionos #1197 Na é is aba hagytam a keresést majd megveszem valahol a teljes játékot:(:( -
#1196 Attól elvileg a játék megy csak ledob,de a tálcán még ott a game.Katt rá és folytatja a betöltést. -
#1195 Ebben a Pack-ban benne van amit keresel,nézd meg ha gondolod -
#1194 Valaki segít ?Aktivity ic650 nek kéne frissíteni vagy izé :) nem értek hozzá a hiba üzenet az h a dátum régi és frissítsem activity szerkesztőben. -
#1193 Köszi itt meg találtam amit kerestem !(mindjárt megnézem jóis -e ) -
rokerkamionos #1192 az min1 csak jó legyenxdxd -
#1191 Te most szívatsz?Nem a kliensre kérdeztem rá, hanem melyik torrent oldalról szeretnél lehúzni? -
rokerkamionos #1190 uTORRENT -
#1189 Figyelmetekbe ajánlom -
#1188 Na jó akkor nevén nevezem ,melyik torrent oldalra kell link? -
rokerkamionos #1187 amelyikel ti játszatok:D -
#1186 Erre adsz egy linket? :)
Köszönöm szépen :P -
#1185 [máv_bhv_690] lenne szükségem akinek megvan az privátot !
köszi ! -
#1184 Gondoltam, azért kérdeztem melyikre kell a link? -
#1183 máv bhv 690 - az actHu csomagokon kívül ez az, ami az alföld 4.0 ráadás activitykhez elengedhetetlen, különben hibaüzenetet generál a játék.
Honnan lehet letöltelni? -
rokerkamionos #1182 én a játékot akarom letölteni -
#1181 Melyikre kéred? -
rokerkamionos #1180 hellósztok letöltöttem torrentel de nem lett jó valaki tudna adni egy működő linket nagyon köszönöm -
#1179 Van magyarázó mód ahol megmutatja a Robot pilóta a használathoz a fogásokat....vagy mi -
#1178 Ha ismerkedsz még a játékkal akkor ajánlom a szabad "Felfedező út" használatát és ott begyakorolhatod a kezelés minden szegletét.F11 használata kötelező,nézd át az irányítás és kezelés billentyűket majd:"GO" -
#1177 Hallod azt sem tudom, hogy miről beszélsz... :)
Egyelőre van egy Alföldi map vagy mod vagy mim. Ehhez megvan az összes pecs, meg megvan 5 darab ilyen ActHU járműcsomagom.
:)
Amúgy még sosem játszottam vele... Szóval nem vagyok okos -
#1176 Ha Activity-t használsz azért jó meggyőződni a kötelező szerelvények meglétéről mert minden 1-s hiányzó elem egy újabb hibát generál.
#1170 Jó,de ha neked tetszik akkor már nem lehet hiba
#1174 Faxxa,nagyon várom már a Debreceni szakaszt.Remélem, hamar megszületik. -
#1175 Sziasztok. Azt nézem, hogy itt minden dologhoz kell egy pár másik is.
Mit kell tennem, hogy minden működjön? Most pl: azt nézem, hogy Bp-Nyugati-Szolnok pályához ír egy rakat dolgok hogy mi kell...
Ezek az ActHU járműcsomagok nem segítenek az én bajomon? Mert azt már mind beszereztem :)
Köszi Üdv. -
#1174 Egy kis Kőbánya teher
-
#1173 Kösszi!!!! -
#1172 Igen jó! -
#1171 Köszi mindkettőtöknek!Megtaláltam! -
#1170 Amugy logóm jó lett? -
#1169 Activity amit kerestél -
#1168 Már nem tudom honnan töltöttem le de keress rá a Google.-ban. -
#1167 [url]http://zsigis.extra.hu/download.php?view.7[url] -
#1166 tésség az activity http://zsigis.extra.hu/download.php?view.7 -
#1165 De így van,azért írtam Nyugati Pu.-t(Eredetileg: Kelet PU.) de nem tartalmazza az eredeti végállomást sajna. -
#1164 Amugy milyen a logóm? -
#1163 de nem csak kőbánya kispestig közlekedik??? -
#1162 Merre találom ezt az Activitit?