7098
  • R420
    Én 1024X768X32
  • Deviance95
    de ha tetszik még csinálok neked
  • Deviance95
    640x480
  • Bagaméry
    Háj!
    Ha a DIRECT LINK-et másold be a "KÉP BESZÚRÁSA" funkcióval, akkor a fórumban megjelenik a kép, a "kattintásos" megjelenítéshez elegendő csak a LINK is....
    egyébként jpg-ben célszerű feltenni a képeket..., úgy kisebb tárhelyet foglal a szerveren...
  • Sanyix
    bmp, grat...
  • R420
    Szép Képek mekkora a felbontásod mert nekem furcsa!
  • Deviance95
    HY!
    http://imagerz.com/QEQUCUtvAwIAB11EGQVX
    http://imagerz.com/QFdCWA0CCgM
  • spyy55
    A pályaépítő ott van a gépeden!!!
    Train Simulator Editors & Tools (keresgélj rá!)
  • Deviance95
    bocs nem jó:S
    ez csak átfestés:S
  • Deviance95
    jah aszthittem a pályaépítőt linkeledbe:D
    kössz a taut:D
  • Deviance95
    KÖSSZ:D
    .exe-s taurust(1047,1116,1016)ha tud valaki akkor linkeljebe kössz:)
  • R420
    Helósztok aki tudna segíteni az MTST-ben az vegyen fel msn-re köszönöm!
    A vonat és kocsik berakását kéne megmondani.Előre is Kösz.
    msn-em:[email protected]
  • spyy55
    Már megint a GOOGLE-t kell használnom???
    Nesze:
    egyik - másik
  • Intercity
    Még alakítom a Balatonfüredi részt, de próbálom élethűvé "varázsolni".
  • spyy55
    Kiváncsi leszek rá, mert már rengetegszer jártam a Balaton északi részén...
    Első ránézésre (bár lehet, még korai ezt kijelentenem, hisz ebből még nem lehet mit levenni, hisz még KÉSZÜL) elég "üres" értetem van... Hajrá Intercity - csak sebesen, mint az életben is
  • Deviance95
    jah és tudtok akkor tauroust?(csak ne acthu-s legyen)
  • Bagaméry
    Intercity építi az Észak-Balatont

• Deviance95
    és milyen programalis csináljak pályát?
  • spyy55
    A Szolnok-Újszász-Bp. vonal már megvan, ha esetleg...
    és itten van!
  • Intercity
    Sziasztok! Készül a legújabb pálya! Én elkezdtem építeni az Észak-Balaton vasútvonalat. Már megépítettem az Alsóörs-Aszófő közti részt. Megfigyelés alapján készítem, és az interneten is figyelem a fényképeket.
  • nevemsenki17
    Nagyon jó lessz ez a Dél Dunántúl pálya ha véglegesen készen lessz.
    Pécs pályaudvaron:
  • gabi89
    Leírások
    · Pályaépítés lépésről-lépésre
    · Pályaépítési tippek és trükkök
    · Pályaépítés haladóknak

Itt

Amúgy a TS saját editorjával csinálják magát a terepet. A épületek,modellek stb.. nyilván valamilyen 3D modellező programmal készülnek amit aztán beimportálnak TS-be..
  • Deviance95
    HY ALL!
    Akik csainálják a pályákat mstshez azokhoz lenne egy kérdésem:Milyen programmal csináljátok a pályákat?mert én is megszeretnék egy pályával próbálkozni(Lőkösháza-Békéscsaba-Szolnok-Újszász-Budapest keleti pu.)
  • joco22
    Balaton 3.0 év vége fele fog ki jönni
  • Bagaméry
    Részletek a DDu_leírás.pdf -ből (csak, hogy a lényeg itt is olvasható legyen...)

"Az elsõ kiadott verzió

Szeretném kiemelni, hogy ez egy erõsen béta verzió. A másik fontos dolog, hogy ez nem egy teljesen valós, hanem a valósra – reményeink szerint – nagyon hasonlító pálya. Tudjuk hogy vannak benne eltérések és hibák. A kritikákat, javaslatokat ennek fényében fogalmazzátok meg! Visszatérve tehát az elsõ szakaszra: Természetesen az objektumozást ott kezdtük ahol nekünk a legegyszerûbb, tehát Pécsett. Ez a terep a legismerõsebb nekünk hisz 4-bõl 3-an Pécsiek vagyunk. Dombóvár felé haladtunk és mára el is készültünk a közel végleges Pécs-Dombóvár szakasszal. Az objektumozás itt majdnem 100%-os, bár kisebb javítások lehetnek majd a jövõben. Igyekeztünk minden olyan dolgot véglegesre
    kreálni ami a feladatkészítést érinti. Sínek, jelzõk végig véglegesre vannak tervezve az egész pályán, nem csak a kiadott szakaszon.Persze az ördög nem alszik, lehetnek hibák. A lassújelek nem a legfrissebbek, ezekben várható változás a késõbbi frissítésekben. Az elsõ kiadott teljes szakasz tehát a Pécs-Dombóvár. Ezen kívül pár helyen már objektumozva van a pálya, de még dolgozunk rajta erõsen. Ez fõként a Pécs-Villány vonalat jelenti, mert terveink szerint ez lesz a következõ kiadásban........

Ismert hiányosságok:

A pálya nincs kész. Még a teljesen leobjektumozott részek sem véglegesek. Folyamatosan készülnek a téli és éjszakai textúrák, tûnnek el a felsõvezetékek az olyan szakaszokról ahol a valóságban sincsenek.
    Ezek a módosítások késõbb frissítések formájában lesznek letölthetõk. A Pécs-Dombóvár szakasztól eltérõ részek pedig objektumozás alatt állnak.......

2009 © by Szilárd, Jadro, Zsoltee, MáTé "
  • joco22
    Dél dunántúl még csak béta verzióban jött ki a többi javítás formájában jön majd ki! Dombóvár van eddig objektumozva ami le van objektumozva még azok sem véglegesek!
  • Deviance95
    és a BALATON-DÉ 3.0 mikor fog kijönni?
    az hátha jó lessz majd
  • Deviance95
    Salyna nincs benne:S
    De a játék nem bírja betölteni az oblyektumokat:S
  • Bagaméry
    Olvasd el a DDU\Doksik\DDu_leirás.pdf-et aztán fény derül a nagy pusztaság okára!
  • Deviance95
    beraktam a pályát de nem mügszik jól egy csomó oblyektumot nem talál így a keletibeis csak 12vágyány meg peronok vannak:S
  • Deviance95
    jaja a végén megláttam már 92%nál tart már csak a taurus kéne mert most felénk (Békéscsabafele)taurusok viszik a tehervonatokat meg decembertől a bukarest-budapest vonatokais az fogja vinni:D
  • Deviance95
    Tudna valaki nekem belinkelni egy működő öbb taurust?
  • Bagaméry
    OLVASS!!!
    5 centivel lejjebb OTT A LINK!
  • Bagaméry
    DÉL-DUNÁNTÚL PROJECT telepítése (!)
    A DDU a szokásos módszerrel NEM másolható át működőképes formában egy másik gép ROUTES mappájába!!!! CSAK TELEPÍTÉSSEL MŰKÖDIK, ugyanis a telepítője a ROUTES-en kívül a GLOBAL\TEXTURES-, ill. a GLOBAL\SHAPES, valamint a SOUND mappákba is telepít összetevőket amik a futáshoz elengedhetetlenek!!! (letöltés a #2083-ban)
  • Deviance95
    HY!
    Belinkelnéd azt a pályát?
    előreis kössz:D
  • spyy55
    VÉGRE!!! A szülővárosomban is vonatozhatom...
    Már várom a teljes kész verziót.
  • gabi89
    Az bizony :)
    Nagyon jó kis pálya lett :) és akkor milyen jó lesz ha Pestig megcsinálják a terepet mert egyenlőre csak a vágányhálózat van meg addig.
  • Intercity
    Szuper! Kipróbáltam, és nekem bejött!
  • Bagaméry
    DÉL-DUNÁNTÚL PROJECT LETÖLTHETŐ!!!!
  • joco22
    Csá! Dél dunántúl pályát jadro oldalán meg található