7098
-
#2121 Én 1024X768X32 -
Deviance95 #2120 de ha tetszik még csinálok neked -
Deviance95 #2119 640x480 -
Bagaméry #2118 Háj!
Ha a DIRECT LINK-et másold be a "KÉP BESZÚRÁSA" funkcióval, akkor a fórumban megjelenik a kép, a "kattintásos" megjelenítéshez elegendő csak a LINK is....
egyébként jpg-ben célszerű feltenni a képeket..., úgy kisebb tárhelyet foglal a szerveren... -
#2117 bmp, grat... -
#2116 Szép Képek mekkora a felbontásod mert nekem furcsa! -
Deviance95 #2115 HY!
http://imagerz.com/QEQUCUtvAwIAB11EGQVX
http://imagerz.com/QFdCWA0CCgM -
#2114 A pályaépítő ott van a gépeden!!!
Train Simulator Editors & Tools (keresgélj rá!) -
Deviance95 #2113 bocs nem jó:S
ez csak átfestés:S -
Deviance95 #2112 jah aszthittem a pályaépítőt linkeledbe:D
kössz a taut:D -
Deviance95 #2111 KÖSSZ:D
.exe-s taurust(1047,1116,1016)ha tud valaki akkor linkeljebe kössz:) -
#2110 Helósztok aki tudna segíteni az MTST-ben az vegyen fel msn-re köszönöm!
A vonat és kocsik berakását kéne megmondani.Előre is Kösz.
msn-em:[email protected] -
#2109 Már megint a GOOGLE-t kell használnom???
Nesze:
egyik - másik -
#2108 Még alakítom a Balatonfüredi részt, de próbálom élethűvé "varázsolni". -
#2107 Kiváncsi leszek rá, mert már rengetegszer jártam a Balaton északi részén...
Első ránézésre (bár lehet, még korai ezt kijelentenem, hisz ebből még nem lehet mit levenni, hisz még KÉSZÜL) elég "üres" értetem van... Hajrá Intercity - csak sebesen, mint az életben is -
Deviance95 #2106 jah és tudtok akkor tauroust?(csak ne acthu-s legyen) -
Bagaméry #2105 Intercity építi az Észak-Balatont
-
Deviance95 #2104 és milyen programalis csináljak pályát? -
#2103 A Szolnok-Újszász-Bp. vonal már megvan, ha esetleg...
és itten van! -
#2102 Sziasztok! Készül a legújabb pálya! Én elkezdtem építeni az Észak-Balaton vasútvonalat. Már megépítettem az Alsóörs-Aszófő közti részt. Megfigyelés alapján készítem, és az interneten is figyelem a fényképeket. -
#2101 Nagyon jó lessz ez a Dél Dunántúl pálya ha véglegesen készen lessz.
Pécs pályaudvaron:
-
#2100 Leírások
· Pályaépítés lépésről-lépésre
· Pályaépítési tippek és trükkök
· Pályaépítés haladóknak
Itt
Amúgy a TS saját editorjával csinálják magát a terepet. A épületek,modellek stb.. nyilván valamilyen 3D modellező programmal készülnek amit aztán beimportálnak TS-be.. -
Deviance95 #2099 HY ALL!
Akik csainálják a pályákat mstshez azokhoz lenne egy kérdésem:Milyen programmal csináljátok a pályákat?mert én is megszeretnék egy pályával próbálkozni(Lőkösháza-Békéscsaba-Szolnok-Újszász-Budapest keleti pu.) -
joco22 #2098 Balaton 3.0 év vége fele fog ki jönni -
Bagaméry #2097 Részletek a DDu_leírás.pdf -ből (csak, hogy a lényeg itt is olvasható legyen...)
"Az elsõ kiadott verzió
Szeretném kiemelni, hogy ez egy erõsen béta verzió. A másik fontos dolog, hogy ez nem egy teljesen valós, hanem a valósra – reményeink szerint – nagyon hasonlító pálya. Tudjuk hogy vannak benne eltérések és hibák. A kritikákat, javaslatokat ennek fényében fogalmazzátok meg! Visszatérve tehát az elsõ szakaszra: Természetesen az objektumozást ott kezdtük ahol nekünk a legegyszerûbb, tehát Pécsett. Ez a terep a legismerõsebb nekünk hisz 4-bõl 3-an Pécsiek vagyunk. Dombóvár felé haladtunk és mára el is készültünk a közel végleges Pécs-Dombóvár szakasszal. Az objektumozás itt majdnem 100%-os, bár kisebb javítások lehetnek majd a jövõben. Igyekeztünk minden olyan dolgot véglegesre
kreálni ami a feladatkészítést érinti. Sínek, jelzõk végig véglegesre vannak tervezve az egész pályán, nem csak a kiadott szakaszon.Persze az ördög nem alszik, lehetnek hibák. A lassújelek nem a legfrissebbek, ezekben várható változás a késõbbi frissítésekben. Az elsõ kiadott teljes szakasz tehát a Pécs-Dombóvár. Ezen kívül pár helyen már objektumozva van a pálya, de még dolgozunk rajta erõsen. Ez fõként a Pécs-Villány vonalat jelenti, mert terveink szerint ez lesz a következõ kiadásban........
Ismert hiányosságok:
A pálya nincs kész. Még a teljesen leobjektumozott részek sem véglegesek. Folyamatosan készülnek a téli és éjszakai textúrák, tûnnek el a felsõvezetékek az olyan szakaszokról ahol a valóságban sincsenek.
Ezek a módosítások késõbb frissítések formájában lesznek letölthetõk. A Pécs-Dombóvár szakasztól eltérõ részek pedig objektumozás alatt állnak.......
2009 © by Szilárd, Jadro, Zsoltee, MáTé " -
joco22 #2096 Dél dunántúl még csak béta verzióban jött ki a többi javítás formájában jön majd ki! Dombóvár van eddig objektumozva ami le van objektumozva még azok sem véglegesek! -
Deviance95 #2095 és a BALATON-DÉ 3.0 mikor fog kijönni?
az hátha jó lessz majd -
Deviance95 #2094 Salyna nincs benne:S
De a játék nem bírja betölteni az oblyektumokat:S -
Bagaméry #2093 Olvasd el a DDU\Doksik\DDu_leirás.pdf-et aztán fény derül a nagy pusztaság okára! -
Deviance95 #2092 beraktam a pályát de nem mügszik jól egy csomó oblyektumot nem talál így a keletibeis csak 12vágyány meg peronok vannak:S -
Deviance95 #2091 jaja a végén megláttam már 92%nál tart már csak a taurus kéne mert most felénk (Békéscsabafele)taurusok viszik a tehervonatokat meg decembertől a bukarest-budapest vonatokais az fogja vinni:D -
Deviance95 #2090 Tudna valaki nekem belinkelni egy működő öbb taurust? -
Bagaméry #2089 OLVASS!!!
5 centivel lejjebb OTT A LINK! -
Bagaméry #2088 DÉL-DUNÁNTÚL PROJECT telepítése (!)
A DDU a szokásos módszerrel NEM másolható át működőképes formában egy másik gép ROUTES mappájába!!!! CSAK TELEPÍTÉSSEL MŰKÖDIK, ugyanis a telepítője a ROUTES-en kívül a GLOBAL\TEXTURES-, ill. a GLOBAL\SHAPES, valamint a SOUND mappákba is telepít összetevőket amik a futáshoz elengedhetetlenek!!! (letöltés a #2083-ban)
-
Deviance95 #2087 HY!
Belinkelnéd azt a pályát?
előreis kössz:D -
#2086 VÉGRE!!! A szülővárosomban is vonatozhatom...
Már várom a teljes kész verziót. -
#2085 Az bizony :)
Nagyon jó kis pálya lett :) és akkor milyen jó lesz ha Pestig megcsinálják a terepet mert egyenlőre csak a vágányhálózat van meg addig. -
#2084 Szuper! Kipróbáltam, és nekem bejött! -
Bagaméry #2083 DÉL-DUNÁNTÚL PROJECT LETÖLTHETŐ!!!! -
joco22 #2082 Csá! Dél dunántúl pályát jadro oldalán meg található