7098
-
Deviance95 #2201 És itt csak bemásolom a mozdony fáljait a hellyükre és kész?
nem kell felülíria egy fájlt? -
Deviance95 #2200 én is mávcargo-s átfestést akarok egyenlőre az eggyikre rakni
-
#2199 Én maradok a Magyar modelleknél ,csak otthonosabb.
Ezt a szépséget lépéstávolságból is ismerem. -
Deviance95 #2198 heh..én mindíg úgy voltam vele hogy ott csak átfestések vannak -
#2197 ÖBB EM-Lok Pack 18 in 1
Tessék! -
Deviance95 #2196 http://download.microsoft.com/download/TrainSimulator/Update/2.0/WIN98MeXP/EN-US/trainupdate.exe innen töltöttemle a bin-t -
Deviance95 #2195 az ÖBB Em-lok pack 18 in 1-t betudnád nekem linkelni? -
Deviance95 #2194 ezek nem csak átfestések? -
#2193 ÖBB 1116 214-6 Railjet Spirit Of Hungary
Tessék! -
Deviance95 #2192 (mint pl.:APee,Bpee) -
Deviance95 #2191 és a hibás actHU személykocsikhozis Bin kell hogy működjön? -
Deviance95 #2190 Belinkelnéd azt a taurust? -
Deviance95 #2189 ez a taurus:Sde még ott a szili,gigant,szöcske:S -
Deviance95 #2188 http://imagerz.com/QFdCWA4GV1c
http://imagerz.com/QFdCWA4GV1U -
#2187 Egy képet dobjál már az error -ról és akkor tudnánk segíteni szerintem :) -
Deviance95 #2186 már felraktam de még rossz:S vagy lehet hogy rosszul csináltam valamit? -
joco22 #2185 Acthuhoz MSTS Bin kell akkor fog rendesen müködni -
Deviance95 #2184 *NEKED -
Deviance95 #2183 Ned hogyan működik az actHU villanymozdonycsomag?mert én mindent jó helyre másoltam de nem működik,errort ír ki:S -
djsitnike #2182 1 kérdésem nekem is van leszedtem egy pályát a yadrorol de csak v43 hoz van be álitva a kocsi dizel v41 csörgöhöz be lehet álitani vagy az hogy müködik kérlek segitsetek -
Deviance95 #2181 HY!
az MS train editor & Tools-al lehet járműveket készíteni? -
djsitnike #2180 intercity igen van ajánlom hogy yadro.yofey.hu rol szedd le a villamositottvonatok acthucsomagba abba 2 is van és cabview és hang minden benne van! -
Deviance95 #2179 HY!
Ha valakinek van kedve jó alföldi villamosítatlan pályát csinálni az vegyen fel masnen(A címemet tudjátok #2159) és küldök neki képeket meg rajzokat.(A pálya nem 100%-ig villamosítatlan,három állomás még villamosított) -
#2178 Sziasztok! Légyszi segítsetek! Nem találok hangokat és kabinnézetet a Taurushoz! Van olyan Taurus ahol már telepítéskor bent van a hang és a kabinnézet? -
#2177 áh halott ügy. Az msts egy rendkívül bugos és elavult program, még az alföld alatt is szenved, nemhogy összekötve olyasmi pályákat...
Nincs mese, át kell állni előbb utóbb a railworksre, bár az is egy bugos szar :) de legalább modernebb, na meg a pályaszerkesztője okosabb. -
#2176 Kár pedig elvileg az életben is körbe lehet utazni,de lesz amilyen lesz csak gratula az eredményhez és a kitartó munkához.
-
#2175 Dobj már egy képet,hogy mit is ír ki a TS mert ha oda rakod akkor annak jónak kell lennie. -
#2174 Elvileg nem igazán lehet egyekötni két pályát.
Nem is nagyon van rá próba 1x volt tudommal és sok jó dolog nem sült ki belőle... -
joco22 #2173 HellO! Az utasok nem szálnak be a személy vagonokba -
djsitnike #2172 sziasztok uj vagyok msts be ki kell nyitni a ajtokat a utasoknak mer nem szálnak fel vagy mást kell plz segitsetek köszönöm -
#2171 Olyan lesz! Még a Balaton vize is szép lesz! -
#2170 Remélem olyan precíz és részletes lesz mint pl.: Alföld 4, Z-line!
Legalábbis nálam ezek a pályák elnyerték a 5"*"-t! -
#2169 A ConBuilder progival tudtok berakni általatok készített szerelvényeket.Ha berakod oda ahova írtad és a ConBuilder látja akkor benn van a vagon vagy mozdony.Ha ide másolod akkor jó helyen van : C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET
-
#2168 De egybe lesz kötve ugye? -
#2167 Csak az Északi partot lehet végigvonatozni, mert már van Dél-Balaton. Székesfehérvár-Balatonfüred-Tapolca. -
djsitnike #2166 wanlo vegyél fel msnre létszives és mond meg hogy kell berakni a vagonokat mer le irták de ugyse megy hogy c:/programfiles/microsoftgames/trainsimulator/trains/trainset igy nem találja vagy nem érzékeli nem tudom remélem tudsz segiteni vagy ird le itt köszi csáó -
#2165 Ez jó hír,összecsapott munkának nem is lenne értelme.Konkrétam csak az északi oldal vagy körbe lehet majd vonatozni az egész Balatont?Ma én is megyek vonatozni éjjel a Haverral,leszaladunk Kecskemét-Hegyeshalom vonalon(Taurus Rola)szerkezettel,majd csinálok képeket és dobok fel. -
#2164 Lassan készül, de jó lesz! :) -
#2163 Hát nem nagyon. Ha sietnék, nem lenne jó a pálya, de Augusztus végére készen lenne. Ha nem sietnék, jó lenne a pálya, de Szeptember végére készen lenne. -
#2162 Szép napot,gratula a kitartó munkádhoz.Tudsz időpontot mondani mikor válik elérhetővé számunkra a munkád gyümölcse?