7098
  • Deviance95
    HY!
    az optisonsba hol tudom beállítani az éberségit hogy működjön?
  • hapeti #2320
    Sziasztok!
    Vistán működne a játék?
  • Deviance95
    HY!
    Kellemes meglepetés ért...Beraktam négy kocsit a játékba pedig úgy volt hogy csak kettő lesz(PKP WLABm)de a végén lett orosz meg ukrán hálókocsi is pluszba
  • csexesz
    sziasztok olyan problémám volna hogy letöltötem a gémet és nincsen seriál benne ha esetleg valaki tudna küldeni nekem megköszöném segitségeteket sziasztok
  • joco22
    ments el újra az activity szerkesztőbena feladatot az hátha segít
  • CB Csipi
    Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Van az alföld4 pályán három olyan activyti (2037-személy, különvonat, Szob-Nyugati Gyors) ami nem működik mindegyikre ezt írja ki amikor elkezdi betölteni:

Érvénytelen megállót peront használ a járat, mindkét sínrész érvénytelen,
    Kettőnél azt is írja hogy érvénytelen peron:-Rákosrendező 3.v
    -Rákospalota Újpest 2b

Milehet a baj? Aki tudja az legyen szives segíteni... Előre is köszönöm!
  • hun violetta
    sziasztok én nem tudom megvenni a jétékot anyagi okok miatt torrentröl töltöttem le a 2007-es verziot meg a 2009-est olyan szép pályákat meg kiegészitőket csináltak a készitők gratulálok nekik nagyon ügyesek de sajnos nem tudok semmit betenni a játékba sem pályákat sem pedig vonatokat tudna nekem valaki segiteni hogy hogyan kell már sokszor próbálkoztam de sajnos nekem nem megy email cim [email protected] megköszönném ha elmagyarázná valaki hogyan kell a pályákat meg a többi kiegészitöt betenni.
  • Ricsi234
    Köszi
  • Deviance95
    már majdnem jó volt a pálya...de nem hozza be a route editor csak az eget
  • Deviance95
    HY!
    szép képek:Dbelinkelnéd az első 7kocsit meg a mozdonyt?
  • NoZoli
    Elég érdekesen néznek ki a növények nálad... Minden grafikai beállítás max-on van?

Két kép régebbről, csak úgy:

• jbal
    na jó ezt leírom megint mert elég érthetetlen
    tényleg nem tudok mit kezdeni már vele.
    van egy m41-es mozdony be kell menni vele tankolni.aztán kijövök bemegyek az egyik vágányra pár kocsiért.aztán ki kell onnan jönni és átmenni egy másik vágányra ahol a peron van.ott is van még pár kocsi és onnan kell indulnom is.de ahhoz, hogy az összes kocsi ami eddig a mozdonyon van átérjen a váltón, ami majd a peronhoz irányít, át kell mennem egy kicsit a piroson.tab-bal engedélyt kérek, de mégis azt írja ki h vége mert átmentem a piroson.
  • jbal
    vágány=peron :Ð
  • jbal
    ja nekem is van ilyen.100 helyett 102-vel megyek, szaltózik egyet a mozdony és beleesik a dunába
    mura2 pályán a 702-es gyorsvonatot vitte már valaki.egyszerűen nem bírom megcsinálni.fel kéne vennem a vágányon pár kocsit, azt írja, hogy kérjek engedélyt a tilos jelzésen való áthaladáshoz, nyomogatom ezerrel a tabot de muszály még mennem előre mert az utolsó kocsim nem ért át azon a váltón, ami arra a sínre fog irányítani amin a vágány van és amin a még felvevendő kocsik.de aztán kiírja, hogy activity vége mert át mentem a piroson.valaki esetleg járt már azon a vonalon?
  • Krapo
    Hoppsz elszúrtam bocsi !-->

Gondolom látszik a tovább haladó v63 a vágányon na én befordultam felé a sinen és bele a tehervagonba .....
  • Krapo
    Ezt nehezen hiszem el !(Ma kicsit melege van a videó kártyámnak is szóval bocsi a minőségért ). Ma vonatoztam kicsit , mentem csörgővel meg taurussal :) . Szob - Nyugati gyorsot vittem mikor 120 a max mentem 122 :S későn vettem észre azt hogy mennyivel is megyek veszem vissza a kontrollert és zsupsz kisiklok ???? :D ezt hogyan kérem ? .Na ezt nem értem mentem már ezen a szakaszon többelis :D szóval nemtudom.
    képek --->
    [imgw]http://images.netbag.hu/20090828/22480520962.PNG[/imgw]
  • Intercity
    A Route Geometry Extractorban csinálsz egy pálya alapot, majd a Route editorban Szerkesztheted a pályát! Ha nem érthető, akkor nézd meg ezt!
  • Deviance95
    amúgy akinek megvan az actHU tehervagoncsomag annak is rakott be a játék CD,ÖBB kocsikat meg egy MOL-s tartálykocsit???????????????
  • Deviance95
    de ha felraktad a játékot és új járművet akarsz berakni először írj ide a fórumba és szívesen segítünk(legalábbis én igen)

• Deviance95
    tudom benne van az editor & tools-bameg már ki is próbáltam csak azt nem tudom hogyan fektessek le új pályát
  • gabi89
    Bolt polcáról letudod tölteni
    Amúgy meg a google a barátod...
  • tanai92
    sziazstok énmég ujj vagyok itt... ez a játékot honnan lehet tölteni??segitsetek pls:)köszi
  • jbal
    köszi szépen
  • joco22
    Meg nyomod a TAB billentyűt és át tudsz haladni a tilos jelzésen
  • jbal
    "Kérj engedélyt a tilos jelzés meghaladására."
    azt meg hogy?
  • CB Csipi
    Nézzél itt körül...:

http://jadro.yofej.hu/news.php
  • Ricsi234
    SZIASZTOK!SIKERÜLT LE TÖLTENI!DE TI HOGY MENTEK MAGYAR MAPPON MEG MAGYAR VONATOKKAL MEG STB....
  • joco22
    Route editort nem kell le tölteni azt alapból fel telepíti a játék
  • Deviance95
    kössz
  • Bagaméry
    Windows - vezérlőpult - Programok telepítése és törlése - ...bin (törlés)...
  • Deviance95
    bagaméry hogyan kell letörölni az msts bint?:D
  • Deviance95
    HY!
    valaki megmutatná hogy kell kezelni a route editort?
  • Intercity
    Valós objektumokkal IGYEKSZEM építeni. pl.: Csopak ,Alsóörs állomás meg van. Balatonfüred nagyon hasonlít az "igazi" Balatonfüredi állomásra. De nehogy azt higgyétek hogy ha már Tapolca-Székesfehérvár közti rész objektumozva van hogy kész is van a pálya, mert a neheze csak akkor kezdődik! Egy csomó kisebb objektumot kell elhelyeznem a pályán, és hogy ne legyen "unalmas" a pálya, kisebb növényeket és egyéb apró dolgokat kell még elhelyeznem. Na meg az állomásokat javítani, mert mentéskor mindig szétcsúsznak a peronok, ezért újra össze kell állítani. Meg újratelepítettem a TS-t, és újra az Xtracks-ot. Csak nem tudom hogy mitörtént Alsóörsnél az egyik kitérővel. Eltűnt, de a vonat ugyan úgy megy mint ha sín lenne alatta. Ezt valahogyan "álcázni" kell. Dynamic Track-el úgy csináltam meg, mintha egy kitérő lenne ott. Hát de akkor meg kisiklik a vonat. Ezt kell még javítanom, meg egyéb más dolgot. Székesfehérvár-Repülőtér megállóhelyen pedig még rengeteg kisebb-nagyobb javítás van. Szóval még a fele nincs kész a pályának. Amik eddig készen vannak, azok az alapok. A képeket megnézhetitek a Netes oldalamon. (#2236)
  • joco22
    Aki szeretné meg tekintheti a vasúti videoimat ezen az oldalon vannak a linkek http://marci.triak.hu/msts/viewtopic.php?t=710&postdays=0&postorder=asc&start=950 josh23 néven vagyok ott regizve
  • Donalds
    Nem semmi a pályépítési sebességed. Valós objektumokkal építed?
  • joco22
    Ok! Ki tartást a pálya építéshez
  • Intercity
    #2236!!! Még az oldal se annyira jó! Még annak alakítása is beletelhet 1 hétbe!
  • wanlo

Egy kis hazai vonalvezetés.
    #2274:Nekem is furcsa volt de létező festés.
    #2282:Remélem hamarosan használhatjuk mi is a munkád gyümölcsét.(Gratula a kitartó munkádhoz!)
  • joco22
    Oldalad címét le írhatnád mert nem tudjuk hol nézük meg majd a képeket
  • Intercity
    Na vonatoztam egy jót! Az észak-Balaton pálya készülget! Megépítem Zánkafürdőtől Tapolcáig, és az talán 2 nap múlva kész lesz! De a munka nagy része csak ezután lesz! Az egész 170 kilóméteres szakaszon ki kell javítani a kisebb-nagyobb hibákat! Nos ez 2 hétbe is beletelhet! De képek fölkerülnek az internetes oldalamra!