Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pl? mert én egyiken se találom

v43 001
hogy kell fényképezni és hova menti el?

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

TitaniumRR
Ne viccelj. Miért lenne gond? :-)
Köszönöm.

Google nem talál érvényes letöltési lehetõséget.
Ötleted van-e, hogy honnan?
Használata igényel-e spec. készségeket vagy átlag felhasználói szinten is érthetõ és használható?

Captain Sonar 2024 Remake

Luna73
Próbáltad magyarokon?Többön is van fent!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

jah csak nemtalálok egyetlen normális oldalt se

Luna73
Megveszed,vagy warezolsz egyet!<#idiota>

Helló! Én még teljesen új vok itt. Honnan lehetne letölteni ezt a játékot?

Luna73

Luna73

Ger0121
Sziasztok.
Kíváncsi lennék én is erre a játékra.
Kicsit olvasgattam is de egyszerûbbnek és hatékonyabbnak tartom ha megkérdezem.
Eddig a legszimpatikusabb ez az alföld pálya dolog.
Ezt honnan tudom leszedni? vagy ilyesmi?
Már szedtem Ilyen küldetéseket talán...
Mellesleg egy kis magyarázat kellene hozzá. 😊 Mit, hogy meg miért?
Köszi.
üdv.

---Ger----

Yoda001
conbuilder programmal, és az bármelyik módra érvényes lesz, mert a mozdonyhoz kitudod választani a consist filet, ami tartalmazza a vagonokat+mozdonyt.. bár nem engem kérdeztél, remélem nem gond hogy válaszoltam

http://9gag.com/gag/5135249

TitaniumRR
Tescobetyár, Wanlo!

Explorer módban lehetséges a mozdonyok után tetszés szerinti vagonokat kapcsolni, vagy ez csak az "activity" -kben megoldható?

Ha lehetséges, hogyan?

Captain Sonar 2024 Remake

Sziasztok. Eddig csak ActHu csomagokat használtam a magyar pályákhoz, de szeretnék több jármûvet a játékba. Természetesen rengeteg letöltést találtam.... A txt-ben azt írja segítségképpen a feltöltõ, hogy a letöltött tartalmat csak be kell másolni a MAV_V43_WMV mappába. Ezzel rendben is volnánk, csak nem ismeri fel a játék a mozdonyokat. Minden mozdonyhoz a megadott cab, és sound lett bemásolva. Létezik, hogy hiába van több pl: V43 bemásolva azok mindegyike csak 1 cabinnézetet kezel?

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Sziasztok. Sajna az Alföld 4-hez tartozó 2412 act. továbbra sem megy. A hibaüzenet ua:"A 2412 act dátuma korábbi, frissítse a pályaszerkesztõben", és ezután kilép. Na de sebaj, kezdem elõrõl az egészet, csak sajnálom letörölni mert jó két éve fent van a gépen az alapjáték valamint számtalan kiegészítõ (csak azok aktívak amelyikkel éppen játszom hogy ne terhelje túl az alapjátékot), és tökéletesen megy, csak sajna ez a feladat most valahogy a torkán akadt.
Mégegyszer köszönöm a segítséget.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Krapo
Am megy a játék irányítása egész jól. De a vonatokat nem tom hogy össze állítani meg aktivitiket nem tok szerválni ! segít vki ?

Krapo
Hali mindenkinek ! Megvan a game fenntvan fut csak az irányítást elmagyarázná nekem valaki ? És melyik a Köki - Lajosmizse vonal?

Tescobetyár
Szép estét mindenkinek...Csak beköszöntem mert egész délután kertitavat ástam a haveromnál...Kicsit ki vagyok és éjjel meg megyek melózni.Úgyhogy mentem is..Szevasztok és kellemes hétvégét mindenkinek....<#integet2>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

gabi89
Jó képek 😊
Szeretem a 140-es vonalat lehet van némi köze hozzá,hogy Kecskeméten lakom és iszonyat sokat jártam a Kecskemét BP. Nyugati vonalon 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

nevemsenki17
Üdv vasutas társak!
Ma reggel lenyomtam egy Szeged-Bp Nyugati pu utat<#email>
Készítettem egy pár pillanat képet:
Kiskunfélegyházán

Nagykörösön

Ferihegyen

Köbányán

Bp Nyugati pu.-n

Bocsi a sok képért! További jó vonatozást<#integet2>

nincs mit

Krapo
Köszi !

Nincs meg a játékban Szoboszló se ebes! Majd talán az évé végén lesz folytatása az Alföld pályának akkor debrecenig lesz meg csinálva!

Krapo
Hello ! Van egy kis gondom csak hétfõn lessz game :S! Addigis Bp.Nyugati- Debrecen vonalon van egy község Hajdúszoboszló - Ebes - Debrecen !Ebes rõl 1 -2 képet ha kaphatnék addig.

Köszi!

nevemsenki17
Jó napot mindenkinek!!Wanlo te milyen képfeltöltõvel rakod fel a képeket lécci küldesz linket? elõre is kösszi!

jó reggelt mindenkinek!!

Mert az achtu teher mappa nem a trainset mappában van...
Hello

Nekem mért irja ki ezeket :achthu_teher_...

Meg feltelepítettem az alföld4 és minden patchot, new roads ,x-tracks és semmi.
1 szóval nem jönnek be a pályák.

plz segítség<#help>
Krapo
Am holnap rakom fel a játékot !Milyen mozdonyok, vagonok vannak ?
(egyébként volt részem talent-et vezetni egy kicsit a (dunakeszi vagpnjavítógyárban))

holnap már kezdõdik a pálya építése
wanlo
Newroads 4.0 installer
Tessék,gondolom ezt keresed....<#conf>

...DREAM TEAM...

v43 001
megvan😄

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

na sziasztok!!
jó éjt!
v43 001
a közút textúrát az alföld pályához..és nem találom sehol, én vok béna vagy tényleg nincs meg?:S

Tescobetyár
Mire gondolsz és mihez?...<#dumcsi>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

v43 001
valaki be tudná nekem linkelni az út textúrát?:S nem találom

wanlo

Alföld4 2412 Aktiviti BP.NYUGATI PU.-VÁC mh. 2.oszt.Személy

...DREAM TEAM...

Tescobetyár
Remélem nem unod meg mert rengeteg meló van benne.Aki csinált már pályát az tudja....Amúgy szép vonal,szoktam arra járni csak éppen a 37-en...Szerencs és Sátoraljaújhely ( TESCO )....<#email>

próbálkozok pályát építeni.
Miskolc Tiszai pu.-Szerencs.
egyenlõre csak ez a része a vonalnak.
Tescobetyár
Szép estét úraim....<#email>

wanlo
BP.-Nyugati Pu.-Vác<2412 Aktiviti>

...DREAM TEAM...

v43 001
melyik pályán nyomod? és melyikben van a Déli pu. ?

v43 001
na jó megint megpróbálom feltenni rendesen az msts-t mert ezek a képek láttán muszáj játszanom vele 😄

wanlo
Nekem is ír olyan hibát és tényleg kilép a game de vissza tudsz lépni mert csak menetrendi hibaára hivatkozik de attól még játszható az Aktiviti,nekem mûködik rendesen.

...DREAM TEAM...

wanlo
Szerintem nemsoká tesztelni fogom és meglátom mi hiányzik hozzá,ennyit ígérhetek egyenlõre neked.

...DREAM TEAM...

Köszi a segítséget. Letörlöm a pályát + a feladatokat aztán vissza az egész hátha...

wanlo
Sajnos ilyen hibával nem találkoztam,ebben nem tudok sajna segíteni.Próbáld meg +1x újra feltenni a játékot,hátha megjavul.

...DREAM TEAM...

wanlo
A "B" Aktiviti sajnos nem játszható amíg nem szerzem meg a vezetõ állást a V63-016_2008-hoz de a "C" Aktiviti igen,egy Nemzetközi Tehervonatot vezetünk+Szob Állomáson Vagonokat kapcsolunk fel majd indulunk tovább Rákos Palota Kõrvasútig.Mind a 3 Aktiviti ugyan az csak más Mozdonyokkal.

Képek: "C" Aktiviti Szob Állomás.

...DREAM TEAM...

wanlo
Elvileg van hozzá GySEV 1047 Pack, de ne kérdezd nem tudom hol.Elvileg igen a kérdésedre a válaszom.

...DREAM TEAM...

wanlo
Alföld4 Aktiviti 43599.sz Teher tesztelése folyik,sajnos kicsit hiányos a vagonkészlet de sztem beszerezhetõ."A" feladatsor végi vezetve,élményekben gazdag éjszakai Feladatsor Szob-RákosPalota körvasútsorig.

...DREAM TEAM...

Sziasztok. Segítséget kérnék az Alföld 4 pályával kapcsolatban.
Telepítettem a frissítéseket, majd egy új activity-t (2412), és a betöltés közben a következõ hibaüzenetet adja a program: A 2412 act dátuma korábbi, frissítse a pályaszerkesztõben. Ezután csak Ok-ot tudok nyomni, mire eltûnik minden egy idõ múlva megjelenik a kezdõkép az állomáson, és kb 1 perc után kifagy.
Sajnos a már korábban telepített feladatoknál is ezt a hibaüzenetet adja, és hasonlóan ki is lép.
Lehetséges, hogy a pálya frissítése után le kell törölni az összes eddig fenntlévõ feladatot, meg jármûveket, és újra kell telepíteni mindent csak mert frissítve lett a pálya?
Köszi a segítséget.