Gilbert Goodmate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Jah mar ize ... szerintem konnyeb lene nyitni egy General topicot oszt oda mindeki beir mert ha valaki elkezdi modjuk a "Ki a kedvenc szereplod a XY jatekban?" topicot akkor arrol lesz szo hogy a japanok hogy csinajak a hegyikagylolevest😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shep
na szépen eltértünk a témától

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát igazad van de nekem nem futja rá sajna, igaz is a mostani guruba volt a Forsaken? Ha igen van az elején movie ahol a lepusztult fõldet meg a harcosokat mutatja be?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

skorpio7
Én úgy vagyok ezzel , hogy minden hírforrást megnézek , elolvasok .
Már amelyiket érdemesnek tartok erre .😊))

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Shep
Minek veszekedtek ilyen hülyeségen, mindenki azt veszi amelyik tetszik neki legyen az akármilyen bóvli is a másik szerint, a lényeg, hogy neked tetszen, ja és persze teljen rá a zsebpénzbõl, fizetésbõl, ösztöndíjból, meg mit tudom én mibõl. Én pl. egyiket sem veszem, régen az 576ot, utánna egy darabig a Gurut vettem, de mióta mindegyik túl drága nekem azóta egyiket se, meg itt a net ami itt nem találok azt sehol.

skorpio7
Jó nagy köcsög vagy I.C.ram !
Kurvára nem érdekel senkit , hogy tetszik az újság vagy sem .A leírás pedig betûk halmazából áll , amit elég nehéz elrontani holmi pixelességgel .A mai magyar pc-s játékújság piacon pedig 2 szereplõt érdemes megemlíteni , ez pedig a PC-Guru és az 576 .Tetszik vagy sem , ez van .
A GameSzar-t meg jobb , ki sem mondod elõttem , mert pont annyit ér , mint a neve .
Ha meg tényleg nem tetszik az 576 , akkor ott a lehetõség , hogy jelentkezzél cikkírónak.De biztos vagyok benne , hogy ezt nem teszed meg , mert meg sem tudnád közelíteni a "szar minosgu ujsag!!" cikkíróinak színvonalát .Köcsögölni azt tudsz , látom , de hogy tennél is valamit az újság igényességért , azt már nem .Nekem pont megfelel a kinézet és tartalom , mert amit nem találok meg a Guru-ban , azt itt meglelem .
Errõl ennyit ... haver !

Sephi
Jaj😊 Mit bantod oket?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
es a szerkesztok egy nagya rakas szart sem ernek!
I.C.ram
szarok a kocsog 576-ra akkor szar minosgu ujsag!! a plakat tok pixeles fogadok hogy screenshotot raktak be!
Sephi
Fantasztikus...

skorpio7
A teljes végigjátszás megtalálható az új 576-ban !!!

Shep
Ok kösz megvan, elfelejtettem a hajzselét. Ja és nem gyümölcs hanem gyanta

Shep
srácok valaki írja már le pontosan hogy is áll elõ a rafgsztó mert nem megy, az ablak alatt csak virágott találtam még mást nem. Na tehát találtam a fán ragacsot, a szekrényben kekszet, a fán sárga gyümölcsöt, beletettem a mixerbe õket, mix de semmi/ lehet hogy az a baj hogy mindegyiket külön megmixeltem/

I.C.ram
ja az durva az a mosoly 😊
Sephi
Az ablak allat a hatso kerben van meg valami masza ami ragad! Keszujel fel baratom mert ezutan olyan jelentek lesznek hogy belehalsz!

Amikor a kiraly lany ott all probald megerinteni es majd Eltonhoz is nezzel be😊)

Shep
a mixer felett a keksz van, kint meg a gyümölcs van, meg a fáról a nedv ,de utánna mi van, hogy kell összeragasztani?

Sephi
Meg az ablaknal van meg valami kinn a hatso udvarba!

I.C.ram
a mixer folott levo kis szekrenyben is van valami ami kell bele
Shep
Srácok hogy kell a tekerõt megragasztani az elején? Beletettem a mixerbe a kekszet, a fáról a ragcsot vagy mit meg a gyümölcsöt, de mi kell még?

Sephi
En ott haltam osze amikor Gilbert odamegy Elton hazahoz es a kapunal becsorget! Hat honna tudtam ilyen baromsagokat kitalalni?

Although " ELTON " is not at home at the moment😊)))))))

Ehh gyerekek nekem a seriff hangja jött be nagyon (Gilberto... DDD😊 Crazy Pete se volt semmi ehh
Sephi
Jah de az indian meg a hangya😊)))

I.C.ram
ja az is moka!!

G.G. : inkabb ugrok egyedul (erre az or kicsit csodalkozik) es bumm tok nyugodt pofaval leveti magat 😊)
Ez már nehezebb. Elvileg nincs,de

Sephi
Ize.. nem

Music és Speech addont nem látott valaki?????

Sephi
amikor le kell oket dobja a szakadekba tudod... az indiant meg aszt a hulye hipohondert😊

I.C.ram
hanem?
Sephi
Nem arrol volt szo 😊)

I.C.ram
ja amikor a repaval kuzd az tenyleg jo :99
Sephi
En is😊 Szerintem a vege fele mar nem volt olyan jo... de a szakadekos resznel en elajultam a rohogestol😊))

I.C.ram
tolem kerdezzetek nyugodtan en mar vegignyomtam
I.C.ram
nem a mez kell hozza

hanem talalsz a fan egy ki trutyit keressgelj annak a fanak a torzsen ahol a mezes kaptar van!! ott van valahol asszem sarga es azt kell belerakni a mixerbe
Shep
Elakadtam ay elején, hogy kell megragasztani a crank et? A sticky stuff már meg van, az a sejtésem hogy a méz kell hozzá még, de hogy szerezzem meg?

Sephi
😊 Szal ize😊 Hehe

azért, mert úgy érzem, úgy tûnik, neked minden, de minden egyszerû..ehhez csak gratulálni tudok, és õszintén remélem megtartod eme jó szokásodat..
Apropó..hogy vannak a vizsgák? kalappal ezehez is!

U.i.: én nagyon csikis vagyok....😊))
Sephi
Ma me😊)???

Sephi, neked minden ilyen egyszerü??😊))
Sephi
Egyszeru! Elkezdesz vele viaskodni a konyvert majd elokapod a tolat es megcsikized😊)

Hát, ebben sajna nem tudok segíteni, mert én az újságírói példányt tesztelem. Csak lusta vagyok fölhívni a hotline-t. Bár lehet, hogy az lesz a vége. 😊
Pár napja hallottam elõször errõl a kalandjátékról, gondoltam kipróbálom. Egész elfogadható anyag, bár azért nem épp Monkey Island.

Viszont sikerült is rendesen elakadnom benne, mikor meg kell akadályozni a seriffet a gonosz varázsló felélesztésében - sehogy sem tudom elvenni tõle a varázskönyvet.

Van köztetek olyan, aki esetleg nem csak kipróbálta a játékot, de túl is jutott ezen a ponton? Help me, pls.