Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1ébként olvastam, hogy készül az új albumuk és olyan 2002 elején várható, akkor jön az új Metallica is album kb 😊
semmi változás ?
nagyon nem értünk 1et.
Jason kilépett, van is új bandája : Echobrain, kijött elsõ albumuk, és elég lightos lett, sõt !
nem nevezhetõ metálnak az biztos.
Ezt honnan hallottad, hogy Lars ki akar lépni, mond már, honnan van az info, lécci !
és a Dream Theaterbõl télleg kilépett az a manus, de azért szerintem a Metropolis part2. igen ütõs lett. olvasd végig a szövegét, és úgy mongy róla valamit! meg értsd is meg a poént végén, mert kicsit kell ugyan gondolkodni, de nem gyenge.
tabot, meg kottát sajna nem tudok😞
Talán a Cannibal Corpse-ban még van hely😊
vagy a Dimmu Borgir lassúnak tlálja a dobosukat, és bevesznek még1et, hátha 2 dobosnak már gyorsabban megy😊
Méghogy a Hetfield hangja megy el ? haha
Hallgasd meg a régi albumokat, pont az, hogy egyre jobb lesz (csak ne igyon 😊 )
Sztem meg nem, mert elég egyedi hangzása van a Metallicának.
õ tud gitározni
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
öreges
a lassúsággal próbálnak erõt vinni a zenébe, de szerintem inkább unalmas lesz.
az énekesenke kezd a hangja elmenni. már enm olyan jó. meg nem bírják a gyors cuccokat.
nincsenek a cuccaikban új dolgok, olyan az egész, "mintha már hallottam volna..."
na csak ennyi. ez persze nem metallicautálás, csak pár gondolat
Továbbá tudjátok mi az a TREMOLÓ kar a gitáron ?
Nem mindegyiken van, általában a szólóra kihegyezett gitárokon van, legalábbis én azokon láttam amelyikeken szólóztak, szal amin általában ritmusoznak azon nincs, he ?
Csajbuli van :--)), akit érdekel az szeggye le 😊
Mindenki kiráj, és a Metallica a legjobb, Coine ma jó kedvében van, mert sikerült az a qrva nemzetközi nyelvvizsga 😄
Metallica - Whiskey In The Jar

(ez volt Kirk elsõ ESPje, felsõ kép)

(szegény Kirk elég hülyén néz ki a képen, de a gitár kirájj !)

(itt van még 1x csak a gitár)

(akkusztikus)

hát most ennyi kép futotta, ennyi elég lesz egy idõre, csámcsogjatok rajta, örülnék ezek közül bármelyiknek :-)
LYONESS - Your Cashback Company
Dream Theater = még nem hallottam, ajáljál jó számokat töllük !
csak ennyi.
és van itt valaki, aki hallgat(rajta kívül) Dream Theatert?

Encyclopedia Metallica
http://www.encycmet.com
A felvarrós-os, PVC-s, pumacipõs, szegecses korszakban még én se hallgattam ilyesmiket.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
És igen, most szerezgetem be ORIGINÁLBAN!!!! Az albumaikat, érted ?
Továbbá van 2 DVD-m is tõllük (Cunning Stunts, S & M) továbbá már egy pólóm is van végre és ha még vmikor jönnek Mo-ra én OTT LESZEK, ennyi.
Nha de akkor is Met. rula és ennyi, hagyjuk, szeressük és kész ! 😉
Az asszem egy számottevõ különbséget jelezhet köztünk, hogy te még csak most szerezgeted be õket.
Bírom az ilyen newcomereket, akik pikpak a legnagyobb Metallica-fanként pózolnak.
ixyon és LTB is u. azt az albumot szereti, neve : Metallica vagy Black, ez volt a legtöbb számban eladott albumuk, tehát a leghíresebb is, nem hibáztatlak titeket, de én most szerezgetem be orig.ban az összes többi albumukat és baromi jók.
Minden szintet lefednek : speed / trash metálm, metál, Hard rock, és nagyon nagyon jók, de hagyjuk, mert megint leb@sszátok õket, pedig nem érdemlik meg, inkább hallgassatok meg pár számot tõlük a régebbi idõszakból is, most vettem + a 2. albumukat a Ride the Lightningot és hát nagyyon ütttõs !!!
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
vettem 2 dream theater albumot QRVAJO az 1ik, a masik meg soso.
a melleslegen jo klippek vannak, mar toltogetek is:😊
ja, es hazaerkeztem, matol nem fogok hajlani 4kor, meg 5kor forumozni:😊 amint latom a just push play-t letoroltek az angol szerverrol, de mind1.
ja, es osszetort a szivem, mindenkit 1forman utalok, nem bocsatok meg soha senkinek, es nem szeretek 1etlen zenekart sem, mert mindenkit 1forman utalok, ellenben a metallicat is csak ugyanannyira utalom, mint a maident, meg a dream theatert, meg a limpbizlkitet, meg az osszes szar genya kurva mocskos rohadt house zenet. meg meg akarok halni, meg mar varom az iskola elkezdeset, mert vegre bentleszek a koliban, es jol bebaszhatok hetente 10*, mert most semmi mashoz nincsen kedvem.
Engem érdekelnének az ingyenes tabok! Csak mondd, hogy hogyan lehet hozzájutni. Kösz!
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
)😞(
mostmár bezártam az oldalt sorry, akit érdekli az nézze meg a www.mellesleg.hu-t
ott pedig katt erre a képre :

persze van más is azon az oldalon :-))))))
Kezdem a kedvenceimmel : Metallica :-))
Metallica - I Disappear
Metallica - The Memory Remains
Metallica - No Leaf Clover
Majd lesz még Met. klipp, ne féljetek ! 😊
Papa Roach
Papa Roach - Between Angels And Insects
Papa Roach - Last Resort
AC/DC
ACDC - Who Made Who
Gun's
Guns 'n Roses - November Rain
U2
U2 - Elevation - Tomb Raider Filmzene
Kvíín
Queen - Princes Of The Universe
Hegylakó filmzene - 1986 - Christopher Lambert fõszereplésével
Limb Bizkit
Limp Bizkit - My way
Santana
Santana - Put your lights on - feat everlast - koncert felvétel
Santana - Angel feat Sarah Mchlachaln - koncert felvétel
Santana - Love of my heart- feat Dave Matthews & Carter Beauford - koncert felvétel
Santana - de leyaleo feat horns - koncert felvétel
Tankcsapda
ftp://klipp:[email protected]/000043/studio.mpg
ftp://klipp:[email protected]/000043/akinek_latsz.mpg
Aerosmith
Aerosmith - Jaded
na ennyii, ahhhhhhhhhhhhhhh gecccc, mire ezt megcsináltam, remélem jók a linkek