Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coine
85 e

Van a musicyo-n egy gitár, ami tetszik!
A focus seriesben van éspedig a VT111s deluxe!
Mi a véleményetek róla???
HY!
Jók a Kramer gitárok?? Megéri venni??

Helló Flea
Mennyi volt?
Coine
Most keresek, de nem találok, addig is ide nézzetek el, itt vannak Kramer gitárock, csak az enyém nincs itt 😛
Ez vmi régi széria, kb. 10 évvel ezelõtti.

=> http://www.musicyo.com/brandpos.asp?dept_id=1

Ktulu
Gratula!
Van képed róla?
Coine
Megvan a gitár.
Kramer Striker 300 ST.

Ktulu
Passz... Koreai gitár, attól függ hogy megéri-e, hogy mennyiért veszed. Többet sajna nem konyítok a basszusokhoz, de mindenképp érdemes aktív pickupos modellbe beruházni, mert igen nagy a különbség.
Valaki azért válaszoolhatnak a kérdésemre!!!
Ktulu
Ez nem így van! A mostani olcsó esp-k bõl (ld. koreaiak) csomónak elég rossz anyagból van a tremolója, ami azt jelentheti, hogy igen könnyen elhangolódhat játék, vagy akár hõmérsékletváltozás hatására. Különbség a tremolotechnika területén igazán csak az Ibanezknél van. (edge/lo-pro edge)
Hellotok!Kiváncsi lennék egy-két hozzáértõ véleményére hogy mit gondolnak az Ibanez bass gitárokról!Szûkítve a kört az SR305DX-rõl!Kössz,HI
Coine
akkor "csak" licenced, na most yo ? 😄

D(r)EADLOCK
Valo...
egy eve hethuroson jatszom, mar mexoktam a vastag nyakat teljesen raallt a kezem... mar az a furcsa nekem ha hathuroson kell jatszanom
************** félig OFF !!!**************

Eladó egy garanciális alig használt Behringer MX 2004A keverõ !

Zenekari élõ hangosításhoz, otthoni demókészítéshez például kiváló !

iá: 80.000-Ft

Coine
Megmondom õszintén : nem tudom.
De biztosan a jobbik fajtából, ugyanis nem hangolódott el a gitár a tremolózástól, márpedig a "szarabb" tremolóknál simán elhangolódik.

Hétfõn megyek megvenni 😊
Gyönyörûen néz ki, strató forma, meggybordó és fekete szín keveréke itt-ott 😊

hm az edda volt gitárosa (stumpko) nyitott miskolcon egy hangszerboltot...
Tegnap bementünk körbenézni: A legolcsóbb gitár egy 24 éves ibanez volt amibõl csak kb néhány db van az egész ország/balkánon... az volt 200.000 Ft. De néztem magamanak 2.000.000 Ft-ért egy ibanezt ami már elég elviselhetõ volt 😊))))

koszontem.

Coine
Köszönök minden segítséget, de eldõlt a választás.
Nem lesz effekt, csak gitár, méghozzá egy Kramer, 2 pickup váltóval!!! 3 potival és 1 Floyd Rose tremolóval.
Többit késõbb ha már meglesz, tehát hétfõn...

D(r)EADLOCK
koszonom!!

utolsora sikerult hehe....
na szoval ot fogom a kezemneb tartani egy heten belul!!
D(r)EADLOCK
najo.... f*sz kivan mindent ugy csinalok ahogy kell megsem mukodik!!!!!!

D(r)EADLOCK
na megprobalom... talan most sikerul...
D(r)EADLOCK
nem a sajat vinyomrol linkeltem!...gondolom nem mukodot a link mindegy megprobalom a super ftp-t KOSZI
....és az egész sor elõtt legyen egy < utána pedig egy > jel !!!

Coine
kösz, de már elhangzott a válasz 😊

Crokin
Ne a saját vinyodrol linkeld a képet. Töltsd fel pl. a ftp.supergamez.hu-ra. img src="ftp.supergamez.hu/upload/.../u.gif" igy add majd meg.

Repatarurgyán

D(r)EADLOCK
D(r)EADLOCK
konyorgom mondja el valaki hogy mit rontok el.....lehet hogy a linkkel van valami?

D(r)EADLOCK
aaaaa
utolso probalkozas!!!!.....nemtom mit baszok el....tenyleg bocs

D(r)EADLOCK
mindig elrontom a keplinkeleseket sorry...

D(r)EADLOCK
egy heten belul az o tulajdonosa leszek...csak szerettem volna megosztani veletek az oromom!

http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1021469020
-------------Coine

Jó, azt mondom, hogy IGEN !

Azt a mél címet mégsem tudom már megnézni. Küldj levelet az írt címre ! Nem hiszem, hogy ne tudnád mégegyszer leírni. Olyan hosszú és bonyolult volt ?

Coine
Mosz szünetel minden.
Ez effekt, a gitár. Nézelõdés és bevizsgálás következik, addig meg pause 😛

Coine
[email protected] még megy ? könyörgök mond azt, h. igen !

Coine
Neeeee :-(((
már töröltem a mélt, biztos nem tudod megnézni a régi mail címed ?

Coine
Yoghurt írtam neked is levelet ! 😊

---------Coine

Azt a címet, amire írtál már régóta nem használom. Ide írj, ha nagyon magánjellegû a dolog:

[email protected]

Yoghurt
2 ismerõsömnek is ilyen van, mitmondjak , elég jól játszanak, az egyikkel elég hosszan beszéltem vele a gityóról , mielõtt megvettem, õ is szereti nagyon.( a csávó ilyen számokban szólózott , mint pl az Unforgiven, a Sweet child of mine, I love Rock&Roll)

Yoghurt
Figyelj, ha más nem lesz, veszel 200 forintért egy vonajegyet, másfél óra múlva már a tied lehet a Cherrí sunburst színû tök ugyanaz a gitár.

Ha így döntesz, elõtte szólj, én megnénem ott van -e még, ha karod el is kísérlek, hisz' ott van a bolt a belvárosban, az állomás meg a sulim mellett.
Ilyen egyszerû...

Coine
Csak az a baj, hogy az Gyõrben van.
Én idáig csak neten nézegettem, de ezért az árért amit te fizettél, itt nem kapsz, olyan jó gitárt, mint ami neked most van.
bizony mákod volt én meg itt szenvedek, mert nem tudom mi legyen...

Yoghurt
Mákom volt, 8 hónapja rendelték meg, és pont amikor kérdeztem a (Buxa , Gyõr) boltban, hogy mikor lesz ilyen, mondták, hogy 2 nap múlva jön. Egybõl lefoglaltam, és 2 napra rá megvettem. Szerintem más nem is játszott rajta addig😊.
Azóta jött mégegy, csak más színben (Cherry Sunburst).
Szerintem bármely normálisabb boltban rendelnek neked ilyent, ez a 8 hónap meg az importõrök hibája lehetett.

Yoghurt
A Bridge (az az a cucc, ami a lábon van, nemtom mi magyarul, nemrég olvastam a zzoundson), szóval azok a kis állítható 3szögek ha kicserélem a húrokat, be kell állítani, hogy ne lötyögjön, és utána rászorítani a húrt, mert bezizeg. Amikor kipróbáltam, a boltban, semmi mellékzörej se volot, meg otthon se, csak mikor lecseréltem a húrokat, megijedtem, mi ez a hang.
Aztán minden húrtnál beszorítottam, azóta nem jött elõ.

http://www.zzounds.com/love.music?p=p.EPISPIIVB&z=1343048796049

Itt olvashatsz róla commenteket, általában határozottan jókat írnak, meg õk is csak ezt a Bridget említik, hogy azt kicserélték.

A hangjáról annyit tudok mondani összehasonlításképp sokkal jobb, mint egy Ibanez GRX70-es, meg mint egy Fender Squier Strato, u.is ezken játszottam még viszonylag többet.
Amúgy kényelmes, és gyönyörõ a nyak (rózsafa), és a test színe is nagyon bejön. Nem hiszem, hogy valaha is megbánom, hogy ezt vettem (elõtte több hónapig nézegettem a kínálatot).

Coine
És hol vetted annyiért ?
Mi volt az a pár dolog ?

Yoghurt
Hát igen, nekem se ártana, ha lenne efektem.
De gitárom már van😊
Csak ajánlani tudom ebben az árfekvésben ( listaár: 77900 ). Igaz hogy indonéz, de vásárlás elõtt végignétem van e bundhiba, vagy recsag-e vm. Nem volt semmi, azóta se találtam hibákat. Persze ha azt az egy-két dolgot leszámítva, amik ha nem lennének, 200-300e be került volna.
Nyáron megyek pénztkeresni a szigetre, aztán olyan 30-40 ér veszek egy efektet.
Addig meg BLUES!!
Amit Lateralus kínál az nagyon megéri, tényleg. Ennyiért alig találsz olyat, amin nem csak egyesével lehet lépegetni.

Coine
107828203

Ktulu
Vagy IRC?
Ktulu
Nincs messengerem ird a szamodat, csak addig kell fennlenned, amig elmondom, ha akarod...
Coine
Van ICQ-m, de nem nagyon szeretem.
Nincs MSN Messengered ?
Ha nincs akkor mondom a számomat.

Ktulu
Coine, van ICQ-d? mert azon gyorsabban el tudnám mondani, hogy mit gondolok...
Coine
Nem feltétlenül, hiszen ez a gitár nem az enyém, nem vihetem sehova, semmit nem csinálhatok vele, csak max. a szobámban jácchatok rajta.
Meg ami nekem van kicsit "beteg" is, ráférne már 1 bundcsere, de nem fogok rákölteni 20 ezret, amikor nem is az enyém és a tulaj meg nem adja el 😞

Ktulu
Magyarországon minden qrva drága, külföldön 100 körül már lehet japán gitárokat találni...