Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D(r)EADLOCK
hi ha valakit erdekel vagy tudtok valakit akit esetleg erdekelne:

ELADO egy 1 eves washburn wg-587V 7 huros gityo vadiuj DIMARZIO evolution7-es pickuppal 150 e Ft ert...
bye
her Valo
Jason nm kilépett, hanem kivágták -))) azaz békében elvált a zenekartól.. nm jottek ki James-szel.. kb ennyi :-))

Squier gitárt? én nem vennék, de Te dolgod..

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Szerintetek érdemes Squier gitárt venni??
Láttam az S&M videót! Nagyon állat! Jason miért lépett ki??
her Valo
:-))))

JHetfield
minek ahhoz metronom...triola baromi egyszeru...amugy elarulom a lenyeget utemhangsulyosan kell pengetni:]
es lehetoleg csuklobol amugy sose leszel gyors es pontos:]

her Valo
upsz.. az szopás.. az E1-es hurt mindig drágán számították fel csomagon kivul.. hiaba.. a masfeles hajlitasoknal ugyebar az elegge konnyen elpattan :-)))

ma vettem egy metronomot :-) sebessegfejlesztes rulez :-)) tanarom aszondta van ket honapom hogy a leggyorsabbon triolazzak :-)) érdekes lesz...

JHetfield
frankon mondom gyaricsomibol lemaradt az also E hur...basszak meg

Coine
értjük
;]

JHetfield
na most hogy igy tul vagyok a szar reszen megyek az uj bandaba par uj notat jammelni...asszem az inspiraciot nem kell megemlitenem...mondjuk azt hogy a 80as evek:]

Ktulu
Ja, az de mindent tudtam...
Coine
kisérettségi ? nekem április elején volt.

koncert brutális volt

Ktulu
MIlyen volt a koncert?
Ktulu
NA levizsgáztam!!!
(történelem "kisvizsga" 3éves anyagból 😊)
Le vol tak tõlem nyûgözve!
Coine
éljen éljen, menjünk ünnepleni

RelakS
GRAT

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

JHetfield
na leerettsegiztem...amen

Coine
hali, én is élek, bár eléggé fájnak a dolgaim a konci után 😊

JHetfield
na udv...D-Day erettsegi sux mellesleg jo reggelt

Ktulu
Én meg itt szopok és tanulok, holnap vizsga !!!
Aztán majd jövök...
her Valo
woodstock 98 vagy 99-es videoim vannak.. eleg batar tenyleg a hangzas ott.. bejon.. az mar az uj kombinációval van?

Yoghurt: koszi, ezzel megerositetted hogy az a gitar egy Gibson es nm ESP...

Yoghurt
Na, rég' írtam. Ma megnéztem az S&M videót.

Qrva jó gityókon játszott Hammet, asszem az 5. számnál levette az Esp KH-3 át, és felvett egy gyönyörõ fekete Gibson les Palu Custom.ot...

JHetfield
valo: csekkold a woodstock felveteleket...vagy akar a summer sanitarium felveteleket...befosolo olyan dog van benne szol mint allat...

her Valo
nem, nem hallottam.. már nmtom hol lehetett volna.. az S&M nekem nm jon be..

JHetfield
uj szerelesukkle...lemaradt kis resz...

JHetfield
Valo: de te ezek szerint nem hallottad a regi szamokat az szerelesukkel...sokkal jobban ut...

her Valo
------JHetfield:
Köszi :-)) én inkább maradok a két EMG 81-nél, nekem jobban bejon a Ride-Justice-Black trio :-))

------Maniac:
Nem volt rossz, csak én nem vagyok oda ezért a stílusért... amúgy semmi gond nm volt veluk.. talan az az egy, ami nekem nem tetszik, hogy angolul énekel a csákó, és magyarul dumázik a közönséghez.. sokan mondták hogy baromság a véleményem, de szerintem nm illik ossze a ketto.. igaz valahogy nm árt ha megértik amit pofázik, de mondjuk inkább zenéljenek és ne pofázzanak :-))

GO METALLICAAAAAAA GO

JHetfield
Valo: lasd mostani 'tallica:]

Azért a Freshfabrik nem olyan rossz!
her Valo
ahhh alig elek amugy.. max 3orat aludtam.. JHetfield: meg nm irtad hogy az EMG 89-nek milyen a hangja?

her Valo
jaja vagyok!!!! tennap voltam sportszigeten, es szegyen gylazatra a FreshFabrik volt a legjobb musor.. pedig eleg tre zene.. na mind1.. a Sziget majd talan jobb lesz..

JHetfield
Vmi elet jel?

Coine
Jaja.
Kevesebb, mint 2 óra és kapunyitás .

JHetfield
Nemtom...ma Slayer viszont holnap szobeli

Mi ez a pangás???
JHetfield
Hullaszag van...

fenn vagyok 😊
Ktulu
Ha nem tudod használni, akkor olvasd el hogy kell használni... Majd mondjuk az irc.extra.hu ra gyere fel, azt #HGC channelre...
De ez itt nem az irc faq...
Ktulu
Jóvanna 😊
Egyébként a kezdõ is jobban játszana egy profi gitáron, mint egy román szaron, fõleg jobban szólna... 😄
megvan!
És most??
her Valo
hát nem mondtam hogy szar gitáron kell tanulni.. arra probaltam celozni hogy nem kell egybol a csillagos eget lekivanni, mert hiába adsz egy kezdo kezebe egy Satriani modellt, nem fog rajta jobban jatszani mint egy 50e Ft-os cuccon.. meg is kell tudni szólaltatni a dolgokat a gitáron..
amugy mindenki ezzel jon, hogy LesPaul formaju ESP... hát nem vagyok azért annyira vak.. tudom hogy van egy KH-3 szeriajuk gitar.. de ez egy Gibson Les Paul Custom - black... http://www.encyclopedia-metallica.com/equipment/kirkeq.shtml vizslasd meg ezen az oldalom....

Ktulu
www.mirc.com
misem egyszerûbb ennél...
nincs irc-m! 😞
Ktulu
Nincs variálás ez a channel lett megszavazva, szeretnél valamit gyere be, ha nem nem...
inkább chat.hu!
Ktulu
Maniac, ha estleg akarod, hogy tanácsoljak pár dolgot amíg fenn vagyok, akkor gyere irc-re 😊
na, pár név....
Red hot chili peppers, metallica, mxpx, stb..
tudom, hogy ezek nem nagyon stratós zenék, de egyelõre még csak ezek mennek mert még csak egy éve gitározok. mondjuk láttam egy Ibanez grx40-et az oroszlánbarlangban és az se tûnt rossznak. Még az ára is barátságos. Ibanezek közül melyiket ajánljátok??
Ktulu
hmm.. Valo, szerintem az egy LesPaul formájú ESP Hammett signature model...
Egyébként ez a tanuló tanuljon szar gitáron is egy baromság... Ha jó vétel van és képes vagy kifizetni, akkor elõre gondolkoztál, mert venni ugyebár csak jó gitárt vesz az ember ugye. Még spórolsz is rajta és nem szenvedsz, mint pl egy szar gitárral, a jó gitár meg nem használódik el egyhamar mint tudjuk. Csak egy példaként mondanám, hogy a Szekeres Tamás fia sem szar gitárokon tanul, pedig nincs több asszem 9 évesnél, valószínüleg apuka nem azért ad a kezébe jó giárt, mert milliomos (mert qrvára nem az) hanem, mert tudja, hogy ez az elõnyösebb...
Ktulu
Használt Mexikói stratot úgy 100-120 körül lehet kapni típustól függõen. Ha Stratós zenét akarsz játszani, akkor úgy is a strató a legjobb választás ...
her Valo
hát jah.. pl egy Yngwie Malmsteen strato az már nemsemmi dolog.. az én gitártanáromnak nagy álma hogy legyen neki egy eredeti stratoja. Van neki egy Washburn gitárja ami nagyon utos, kivalo es preciz gitár, de mégis a strato a vágya.. én mondjuk egy Gibsonrol szoktam almodni :-)) Les Paul Custom Black, Hammet bácsinak is van egy.. olyan 2800$ körül mozog az ára.. szal ezek tényleg már szimbólumok.. de épp ezért gondolom hogy ezek a hangszerek nem arra VALOak hogy tanuljon veluk az ember, mert akkor inkabb egy olyan gitart kell venni ami precizen ossze van szerelve. Én pl ESP párti vagyok, és ha venni fogok majd gitárt akkor vagy egy ESP-t vagy egy Ibanezt fogok venni, de az még késõbb lesz, épp azért mert nem akarok olyan gitárba beruházni ami nem tetszik, mert annak nm lenne ertelme.. olyan lenne mintha egy olyan nõt vennék feleségül akinek mondjuk nm tetszik a hangja.. aztan a hatralevo evekben mindig idegesitene a hangja.. na kb ennyi :-)))

Ktulu
Hungarian Guitar Comunnity channel, azaz #HGC él, már amikor itt van valaki és behostolja :]
Gyertek minél többen!