Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehe...ezert jo ha van double locking...a fej feleslegesse valik
...mellesleg meg minding nem ertem hogy a vastag hurokat mert nehez feltenni...es miaz hogy torik😄
...mellesleg meg minding nem ertem hogy a vastag hurokat mert nehez feltenni...es miaz hogy torik😄
hurozasnal arra figyelj hogy a hossztengelye korul meg ne tekeredjen a hur, mert akkor vághatod ki egybol, azaz nm feltetlenul, de kellemesen szar lesz a hangja..
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Na vegre sikerult beszurni!
Na szoval elvileg igy kell befuzni a hurt, de ezt a vastag hurokkal nem tudtam mert majdnem eltortek!!! Igyahat kicsit mashogy van megcsinalva...
Na szoval elvileg igy kell befuzni a hurt, de ezt a vastag hurokkal nem tudtam mert majdnem eltortek!!! Igyahat kicsit mashogy van megcsinalva...

Huha! A vastag hurnal nincs negy fordulo, ugy nezem, hogy 2,5-van! Ezt eleg nehezen raktam fel, egyebkent stabilan all... (legalabbis azt hiszem)
legalo= legalso
A legalo hurt tulfeszitettem es elpattant! 😞 Lehet kapni hurokat egyessevel, vagy vennem kell egy ujabb hurkeszletet???
vastag hurt a legnehezebb...ihhihihi...hat majd ha leersz az also hurokhoz akkor hamar meg fog valtozni a velemenyed

de 1et biztosan, ezt tapasztalatbül mondom, mondjuk én még megúsztam, mert semmi komoly baj nem történt csak +munkát adtam magamnak, de pénzügyileg megúsztam 

Azért tanácsolom ezt, mert valószínleg elsõre elcsesznél pár húrkészletet amire szépen sikerülne...
Van csak kilometerekre tolem... 😞
Na de hat ha mashogy nem megy akkor felkeresem
Na de hat ha mashogy nem megy akkor felkeresem
Bakka, szerintem ezt szakszerûen elmagyarázza neked élõben bármely gitározni tudó ember, úgy még meg is tanulhatod, hogy szépen nézzen ki. 😊)
Remélem van ilyen ismerõsöd...
Remélem van ilyen ismerõsöd...
Most probalom hurozni a gitarom... Segitsetek, hogyan kell!!!
Kerdeseim:
1. Hogyan fuzzem be a kis lyukba?
2. Merre kell majd csavarnom a hangolot, hogy feszitse a hurokat (ha kezembe van a gitar akkor megam fele?)
3. A vastag hurokat szeintem maceras befuzni. Hogyan kell.hogy ne hangolodjon el?
Egyebkent 10-es bronzhurokrol van szo...
Kerdeseim:
1. Hogyan fuzzem be a kis lyukba?
2. Merre kell majd csavarnom a hangolot, hogy feszitse a hurokat (ha kezembe van a gitar akkor megam fele?)
3. A vastag hurokat szeintem maceras befuzni. Hogyan kell.hogy ne hangolodjon el?
Egyebkent 10-es bronzhurokrol van szo...
www.tabcrawler.com Ez egy állat oldal, nagyon sok kottával!!
hát azért ez hogy erre hasonlit semmit nm mond el :-))) nagyon sok gitar hasonlit a Fender Stratokra aztan megsem azok :-))) De csatlakozom Ktuluhoz, egy gitarom mindent meg tudsz tanulni, azaz majdnem... egy ilyenen pl tremolozni nehezen fogsz .-)))
jok ezek a kottak, csak kicsit rossz a minoseguk... játszani kell veluk mire nyomtathato formaba kerulnek... de azert cool
jok ezek a kottak, csak kicsit rossz a minoseguk... játszani kell veluk mire nyomtathato formaba kerulnek... de azert cool
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Azert nem ennyire jo, de azert nincs nagyon elhanyagolva! orosz gyartmayn!
Na szoval meg lehet ezen tanulni gitarozni ????
Na szoval meg lehet ezen tanulni gitarozni ????
A yamaha oldalon nezegettem hozza hasonlo gitarokat es a kovetkezo volt a leghasonlobb :

Hi!
Most szereztem egy gitart! Nem nagyon ertek hozza (egyelore) de azt hiszem jazguitar!
Meg lehet ezen tanulni gitarozni???
Most szereztem egy gitart! Nem nagyon ertek hozza (egyelore) de azt hiszem jazguitar!
Meg lehet ezen tanulni gitarozni???
Coine: azok kozul fele gaz...😄 sajnos ahogyan ok jatszak azt sose fogod megvenni kottaba:] erdemes nezni koncerteket...onnan lehet lesegetni...😊
es akkor telleg ugy fog szolni...bizonyos lepesekbol lehet kovetkeztetni:] mar ha ismered a szamot😊
es akkor telleg ugy fog szolni...bizonyos lepesekbol lehet kovetkeztetni:] mar ha ismered a szamot😊
Csak féltem az oldalt, nehogy emiatt rátaláljon vki nem id illõ személy azt töröljék az oldalt...
http://playmet.adamek.sk/
http://playmet.adamek.sk/
kira.
találtam oldalt ahol Dream Theater és Metallica kották vannak beszkennelve !
akinek kell írjon mélt.
találtam oldalt ahol Dream Theater és Metallica kották vannak beszkennelve !
akinek kell írjon mélt.
nagyon halott itt minden!!!!!!!!
sebaj...WinRar csodákra képes 😄
amúgy kicsit gáz volt a szólót szétszedni szintire meg gitárra 😛
azé' James jobban énekel :]
amúgy kicsit gáz volt a szólót szétszedni szintire meg gitárra 😛
azé' James jobban énekel :]
na itten vagyok...mostan csinaltam egy free tarhelyet es uppolom oda...ha kesz termeszetesen megy a mail...mellesleg az enekes tanulhatna kicsit enekelni...nem igazan ment neki jelenesetbe😊