Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JHetfield
hehe...ezert jo ha van double locking...a fej feleslegesse valik ...mellesleg meg minding nem ertem hogy a vastag hurokat mert nehez feltenni...es miaz hogy torik😄

her Valo
hurozasnal arra figyelj hogy a hossztengelye korul meg ne tekeredjen a hur, mert akkor vághatod ki egybol, azaz nm feltetlenul, de kellemesen szar lesz a hangja..

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Na vegre sikerult beszurni!
Na szoval elvileg igy kell befuzni a hurt, de ezt a vastag hurokkal nem tudtam mert majdnem eltortek!!! Igyahat kicsit mashogy van megcsinalva...

Huha! A vastag hurnal nincs negy fordulo, ugy nezem, hogy 2,5-van! Ezt eleg nehezen raktam fel, egyebkent stabilan all... (legalabbis azt hiszem)

Coine
amúgy ugye jól csináltad ? tehát van benne legalább 4 forduló a hangolókulcsoknál ?

Coine
lehet 1esével, persze

legalo= legalso

A legalo hurt tulfeszitettem es elpattant! 😞 Lehet kapni hurokat egyessevel, vagy vennem kell egy ujabb hurkeszletet???

Ktulu
Ez floydos vagy nem?
JHetfield
...lehet azert rezonal mer bund mar elegge elkopott...

JHetfield
vastag hurt a legnehezebb...ihhihihi...hat majd ha leersz az also hurokhoz akkor hamar meg fog valtozni a velemenyed

Coine
de 1et biztosan, ezt tapasztalatbül mondom, mondjuk én még megúsztam, mert semmi komoly baj nem történt csak +munkát adtam magamnak, de pénzügyileg megúsztam

Ktulu
Azért tanácsolom ezt, mert valószínleg elsõre elcsesznél pár húrkészletet amire szépen sikerülne...
Van csak kilometerekre tolem... 😞
Na de hat ha mashogy nem megy akkor felkeresem

Ktulu
Bakka, szerintem ezt szakszerûen elmagyarázza neked élõben bármely gitározni tudó ember, úgy még meg is tanulhatod, hogy szépen nézzen ki. 😊)
Remélem van ilyen ismerõsöd...
Most probalom hurozni a gitarom... Segitsetek, hogyan kell!!!
Kerdeseim:
1. Hogyan fuzzem be a kis lyukba?
2. Merre kell majd csavarnom a hangolot, hogy feszitse a hurokat (ha kezembe van a gitar akkor megam fele?)
3. A vastag hurokat szeintem maceras befuzni. Hogyan kell.hogy ne hangolodjon el?

Egyebkent 10-es bronzhurokrol van szo...

Coine
van.
Kramer Striker 300 ST.
csak vissza kéne olvasnod párszáz beszólást 😊

Yoghurt
Coine:

Van már új gitárod?

Coine
ezek tabulaturák, amik NEM kották.

www.tabcrawler.com Ez egy állat oldal, nagyon sok kottával!!
her Valo
hát azért ez hogy erre hasonlit semmit nm mond el :-))) nagyon sok gitar hasonlit a Fender Stratokra aztan megsem azok :-))) De csatlakozom Ktuluhoz, egy gitarom mindent meg tudsz tanulni, azaz majdnem... egy ilyenen pl tremolozni nehezen fogsz .-)))

jok ezek a kottak, csak kicsit rossz a minoseguk... játszani kell veluk mire nyomtathato formaba kerulnek... de azert cool

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Ktulu
Bármin meglehet tatnulni, amig gitár csak kényelmes legyen....
Azert nem ennyire jo, de azert nincs nagyon elhanyagolva! orosz gyartmayn!
Na szoval meg lehet ezen tanulni gitarozni ????

A yamaha oldalon nezegettem hozza hasonlo gitarokat es a kovetkezo volt a leghasonlobb :

Hi!
Most szereztem egy gitart! Nem nagyon ertek hozza (egyelore) de azt hiszem jazguitar!
Meg lehet ezen tanulni gitarozni???

Ktulu
A DT koncert az nagyon kirrály volt!!! 😄DD
Coine
elõbb meg kéne tanulni a kottás dolgot, utánna már lehet okoskodni 😄

JHetfield
Coine: azok kozul fele gaz...😄 sajnos ahogyan ok jatszak azt sose fogod megvenni kottaba:] erdemes nezni koncerteket...onnan lehet lesegetni...😊
es akkor telleg ugy fog szolni...bizonyos lepesekbol lehet kovetkeztetni:] mar ha ismered a szamot😊

Coine
Csak féltem az oldalt, nehogy emiatt rátaláljon vki nem id illõ személy azt töröljék az oldalt...
http://playmet.adamek.sk/

Ktulu
Ird ide a linket te!
Coine
kira.
találtam oldalt ahol Dream Theater és Metallica kották vannak beszkennelve !
akinek kell írjon mélt.

JHetfield
zuzas van occsi...

nagyon halott itt minden!!!!!!!!
Coine
ha akarnék se tudnék...

Coine
nem töröltem semmit !

Coine
annyira nem nagy szám. nyugi 😉

Ktulu
ÁÁÁ
Már törölték vazz!!!
JHetfield
figyi ma' ...letorotled miutan leszedted?...bazz...en nem toltom vissza...

Coine
sebaj...WinRar csodákra képes 😄
amúgy kicsit gáz volt a szólót szétszedni szintire meg gitárra 😛
azé' James jobban énekel :]

JHetfield
winace el lett tomoritve...

Coine
jön le.
kösz 😉

JHetfield
itten van -> ftp.supergamez.hu/upload/JHetfield

...c01-c024...

de azert kuldok mailt...

JHetfield
mar vagy 3jara uppolom dreamet...de egybol torlik...most trukkozok😊

Coine
hallom van Nothingod Freddy M. Tributeról, dobd mán fel azt is lécci ha belefér ;]

JHetfield
na itten vagyok...mostan csinaltam egy free tarhelyet es uppolom oda...ha kesz termeszetesen megy a mail...mellesleg az enekes tanulhatna kicsit enekelni...nem igazan ment neki jelenesetbe😊

Coine
kösz !

JHetfield
pillanat mer sajat server full...mashova kell tapolnom...de amint kesz megy a mail