Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--------DrEADLOCK
A zenélés fogalma:
Nagyrészt emberi egyedek által, hangkeltõ eszközök megszólaltatása révén létrehozott ütemes és (legtöbb esetben) melódikus hangfolyam.
He-he-he, én ismerem a zenélés fogalmát. Coine te pedig magold be és szégyeld magad !
Vicc volt.
A zenélés fogalma:
Nagyrészt emberi egyedek által, hangkeltõ eszközök megszólaltatása révén létrehozott ütemes és (legtöbb esetben) melódikus hangfolyam.
He-he-he, én ismerem a zenélés fogalmát. Coine te pedig magold be és szégyeld magad !
Vicc volt.
haaat...ok az elsok kozott voltak es igen is kemenyen nyomnjak es nem csak csepelnek lasd az enekes ugye lenyomott egy deftones szamot a hybrid-vel multkor nomeg a gityosnak is van multja meg tudnek meg filozni:] ...ami gagyi az a shamrock:] lasd az lgt-s arc ket fianak hanyadek zenekara akik kemenyek hiszik magukat:] amugy ok mar nem kis gyerekek (mint inkabb te😄)
Amugy nem azert leptek fel szigeten hogy aztan a kozonsegre raverjek ... csak annyit mondok, hogy akik a szigeten jatszottak eddig azoknak az a velemenyuk, hogy ott van a legszarabb kozonseg:] ...persze kiveve a sok nyal discost meg punkot (punkokkal no problem) akik meg nem jatszottak ennyi ember elott:]
Amugy nem azert leptek fel szigeten hogy aztan a kozonsegre raverjek ... csak annyit mondok, hogy akik a szigeten jatszottak eddig azoknak az a velemenyuk, hogy ott van a legszarabb kozonseg:] ...persze kiveve a sok nyal discost meg punkot (punkokkal no problem) akik meg nem jatszottak ennyi ember elott:]
bõ, nu metálos kisgyerekek.
mondjuk azért verhetik a mellüket, h. 19 évesen felléptek Szigeten meg itt-ott fontosabb helyeken, de attól még nu metálból is a nu-bbik maradnak 😊
mondjuk azért verhetik a mellüket, h. 19 évesen felléptek Szigeten meg itt-ott fontosabb helyeken, de attól még nu metálból is a nu-bbik maradnak 😊
akkor mind1.
csak mert akiket felsoroltam, azok dumáltak a tüsi hajú gitárossal.
amúgy raszta haverodnak eléggé hasonlít a gitárja a te Jacksonodhoz, legalábbis abban, h. strato 😄
csak mert akiket felsoroltam, azok dumáltak a tüsi hajú gitárossal.
amúgy raszta haverodnak eléggé hasonlít a gitárja a te Jacksonodhoz, legalábbis abban, h. strato 😄
raszta gityos a haver:] imho egyik kulsore se hasonlitok😊 hosszu szakal mellesleg😄
ui. kicsit tuningolom a gear oldalam uj kulso, +tartalom ... most meg a regi oldal fut, de remelem legkesobb jovohet vagy utan keszen lesz az uj:]
ui. kicsit tuningolom a gear oldalam uj kulso, +tartalom ... most meg a regi oldal fut, de remelem legkesobb jovohet vagy utan keszen lesz az uj:]
Hát nemtom, én azt hallottam, h. pali durván kezdett el verekedni ököllel meg minden, azt jött az elsõ szekus, de azzal is elkezdett verekedni, utánna bejött még1 és máris volt 1 törött orra a palinak 8]
meg beszéltünk szekusokkal, mondták, h. még utánna is "elbeszélgettek" vele...
meg beszéltünk szekusokkal, mondták, h. még utánna is "elbeszélgettek" vele...
szintén.
semmi gond 😊
Amúgy melyik gityóst ismerted ? a rasztást vagy a tüsit ?
Továbbá megkérdezhetem, h. neked szõke rasztás / sima szõke hosszú / feltupírozott fekete hajad van ?
mert ha ezek közül az 1ik, akkor lehet, h. láttalak 8]
semmi gond 😊
Amúgy melyik gityóst ismerted ? a rasztást vagy a tüsit ?
Továbbá megkérdezhetem, h. neked szõke rasztás / sima szõke hosszú / feltupírozott fekete hajad van ?
mert ha ezek közül az 1ik, akkor lehet, h. láttalak 8]
na bekk from koncert:] coine sorry hogy no telefon me mindenki kesz volt:] de remelem azert tetszett a koncerto:] a magyar olaszok is kiralyak voltak after hybrid:]
Rohadt köcsi kicsiben rakta be.
Sebaj, az ott egy szép meggypiros flying v gitár.
Kirk elõtt meg maga Bob Herris 😄
Sebaj, az ott egy szép meggypiros flying v gitár.
Kirk elõtt meg maga Bob Herris 😄
Október 11-én a gödöllõi Trafo Clubban:
DARK CLOUDS - SUPERNATURAL - AEBSENCE
koncert !!!
DARK CLOUDS - SUPERNATURAL - AEBSENCE
koncert !!!
ja ha kell valakinek barmi szoljon, mert szinte mindent megtok szerezni.. es joval olcsobban mint ahogy idehaza meg lehet kapni..
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
hm.. ada mp-1 megvan.. zuz mint diszno...
ket-harom het es megjon a Rocktron intellifex-em, es kb ket honap mulva a Mesa/Boogie Fifty/fifty 50W-os stereo vegfok rack. Aztan mar csak egy lada kell hozza, meg egy ESP KH-2, es vilagdongetes lesz !!!!!
ket-harom het es megjon a Rocktron intellifex-em, es kb ket honap mulva a Mesa/Boogie Fifty/fifty 50W-os stereo vegfok rack. Aztan mar csak egy lada kell hozza, meg egy ESP KH-2, es vilagdongetes lesz !!!!!
-------JHetfield
Én úgy másfél éve láttam õket, akkor még mindkettõnek az volt.
Én úgy másfél éve láttam õket, akkor még mindkettõnek az volt.
--------------Ragi
Hogy 28-ért érdemes-e elektromos gitárt venni ?
NEM !
Érdemes-e mindenféle "gitárerõsítõ" programok után kutatni és azt a gépünkre telepíteni ?
NEM !
Hogy 28-ért érdemes-e elektromos gitárt venni ?
NEM !
Érdemes-e mindenféle "gitárerõsítõ" programok után kutatni és azt a gépünkre telepíteni ?
NEM !
--------Coine
Strong Deformity mindkét gitárosának Mesa Rectifier-e van, természetesen a hozzá való ládával.
Strong Deformity mindkét gitárosának Mesa Rectifier-e van, természetesen a hozzá való ládával.
Ilyen sorrendben
Amúgy valszeg lenézek WW-ba fémtesómmal azt zúzunk 1et, te bandázol ottan ? :]
Amúgy valszeg lenézek WW-ba fémtesómmal azt zúzunk 1et, te bandázol ottan ? :]
ihhihi hat hasonlo az uj CDT hez bar inkabb kornos, de erdemes lelatogatnod, ha van kedved headbangelni meg pijalni:]
Hello,
meg tudja valaki mondani, hogy az egykori Ki mit tud-gyõztes Lukács Péter milyen gitáron játszott a tévében? nekem fel van véve videóra, de nem tudom megállapítani, csak annyit, hogy kurva jól szól. Emlékszik még erre valaki?
meg tudja valaki mondani, hogy az egykori Ki mit tud-gyõztes Lukács Péter milyen gitáron játszott a tévében? nekem fel van véve videóra, de nem tudom megállapítani, csak annyit, hogy kurva jól szól. Emlékszik még erre valaki?
penteken Hybrid koncerto wigwamba a Cadaveres De Tortugas csapattal ... 8kilo a belepo ... kezdes 10kor:]
------JHetfield
Én is ezt mondom. Nem kérdeztem.
Végerõsítõ, AZAZ végfok.
Én is ezt mondom. Nem kérdeztem.
Végerõsítõ, AZAZ végfok.
--------her Valo
A "power amp" a végerõsítõ, vagy végfok angol neve.
A "power amp" a végerõsítõ, vagy végfok angol neve.
a power amp ugye az a rack, ami helyettesiti az erolkodofejet!???
megtalaltam a tokeletes multit... mar csak szerencse kell hozza, meg turelem..
TC Electronic G-Major Guitar Processor
http://www.tcelectronic.com/products.asp?page=intro&id=81&category=1
tud már egy pár dolgot...
TC Electronic G-Major Guitar Processor
http://www.tcelectronic.com/products.asp?page=intro&id=81&category=1
tud már egy pár dolgot...