Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
csinálj nekem egy franko steve ray vaughan-es blues ütemet, akkor csinálok rá basszust és visszaküldöm 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

JHetfield
probalgatom ezt a szerkeszto progzot:] majd holnap megprobalok valami konkretat legyartani:]

JHetfield
minimalis valtasok vannak😄 proszacseresznye:]

JHetfield
ehh:]

Match
nekem kicsit összevisszának tûnik

JHetfield
majd megprobalok lekopizni egy teljes szamot😄

JHetfield
na most mar mukszik:]

JHetfield
na mindja mukodik a link csak megy egy kicsit paccsolt verzio😄

JHetfield
Ihhihi... unatkoztam es csinaltam itthon egy oldschool dob loopot... csekkit... kivancsi vagyok mi a velemeny... kerdes, hogy mit lehet kihozni egy zeneszerkesztobol:]

w3.enternet.hu/jhetfield/guitartraining/jhetfield_drum001.mp3

Na tepes:]

her Valo
meg masfel nap es indul a harc a gitarert... mar minden penz tartalekom mozgositottam

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Match
Tényleg arra gondoltam.
Lateralus: pár ilyen képet szurjál már be ide, cask hogy lássam már igaziba is, mert amikor elõször volt az elderlyben, akkor barominagy felhajtást csináltak neki, de csak ezt a rajzolt képet tették be. Amugy ez gyüjtõgitár, de inkább azért, mert drága, és nem azért mert szép. Na jó, szépnek szép, de sztem kicsit csicsás...ez nem gitár, inkább egy dísz, mint egy kép a falon.

her Valo
tényleg nm semmi ez a gitár, de én jól ellennék azzal az ESP-vel is amit nmrég belinkeltem ide... csak sikeruljon megszerezni...

her Valo
szerintem Match arra gondolt hogy az a kép amit ide beszúrtál róla az van rajzolva...

Te kis Hitetlen János ! 😊))

Több dolog miatt nem lehet rajzolt. A legfontosabb, hogy ezt a gitárt a PRS csinálta. A cég nem engedheti meg magának, hogy festett gitárt áruljon 30 000 dolárért (7,2 millió forint), mert ilyen drágán csak gyûjtõk veszik, akik festett hangszerért nem adnak ennyit. Ez nem taiwani matricanyomott kategória ! Nem fogják magukat ország-világ elõtt nevetségessé tenni 30 ezer dolláros festett gitárral.

Ha még mindig nem hinnél itt egy közeli kép. Ezt a gyöngyházfényt nem lehet festeni:

Match
ez a gitár nekem is marhára tetszik, csak azt nem értem hogy miért nics róla egy kép se? (ugyanis ez rajzolt...)

Mondjuk ezeknek a musztángos, sárkányos gitároknak az a hátránya, hogy csak gyüjtõknek készül, vitrinbe. Ezekkel nem nagyon játszik senki élesben, csak max. nézegeti, annyira ritkák és drágák.

Ha már különleges gitároknál tartunk. Nagy kedvencemtõl a Paul Reed Smith-tõl a2002-es Dragon:

A nyaka a világ egyik legdrágább fája: brazil rózsafa. A testen és a nyak alján 272 darabos szárkányfej berakás (nem festés !) van, 12-féle gyöngyházból, 5 fajta különbözõ csiszolt kõbõl és masztodon agyar fosziliából. A masztodon egy 10ezer éve kihalt mammutfajta, szóval a sarki trafikban nem árulják az agyarát, elég ritka.

Na, hát én nem szeretem a festett, pingált, mindenféle túlcicomázott, szögletes, meg boszorkányformájú gitárokat, de amit a PRS mûvel az többnyire gyönyörû.

Az árát nem nerték melléírni.

her Valo
de legalább nincsenek rajta lovak :-) ehh ehh

Match
na jo nem plexi, pontosabban akril, ami szép meg jó, csak madnem 2* olyan nehéz mint a sima éger.

Match
ez plexi 😊

her Valo
ime.. ez nm biztos hogy a hegyikristalyos, de atlacco... most csak ezt talaltam

Match
szegény lovak

her Valo
najo.. Te akartad...

höhöhö

Gladiator
szentem nem olyan rosszak a lovak. her valo: hol lehet egnézni azt a hegyikristályos gitárt?

Match
nah, ezt csak azért mert köcsög vagyok

Match
joh, a lovak nekem se teccenek 😊 de a kromozás szép

her Valo
csatlakozom... azok a lovak tenyleg trek... mondjuk nekem a kromozas sem jon be.. akkor mar satrianibol ott a hegyikristaly testu gitar.. az sokkal szebb...

JHetfield
Oke... de a lovak akkor is treeee😄

Match
Ez a Ford Mustang talán 50 éves évfordulójára készüólt, az egész gitár króm, oylan polírozással, hogy azt írták alig lehet fényképezni. A nyak madárszemes jávor. Azok a tré lovak pedig gyöngyházból, bronzból, ezüstbõl és vörösrézbõl vannak. A potik tekerõi meg egy régi mustang eredeti rádiójának a gombjai .)

JHetfield
mondjuk azok a lovak a nyakon kicsit tre😄

Match
500 dolcsI? 5000-ért talán 😊 amugy nekem nem kéne, eladnám a francba, cináltatnék magamnak valami gagyit az ESP-vel

JHetfield
szepnek szep... nekem a favorit satriani bacsi sotet chrome gitarja:] amit sajna leguccso koncertjen elloptak:] Aki vissza adja neki az 500dolcsit kap:] imho ha nalam lenne nem adna vissza mert erekje... de viszont ha ismert ember leszel lebukhatsz vele:]

Match
És csak 5750000 Ft

JHetfield
Noh... jott egy sorozas:] mehet papirert, hogy meg par evig ne elvezhessem a laktanya szeretetet:] Es ne vedjem a szocikat:]

Match
én gyûjtök egy ilyenre:
Ennél szebb gitár nincs

Match
ok, megvan

Match
Her Valo: Ebay-en nézted? Meg mennyi?

her Valo
ja, mondjuk uj gitarnal nm art lecserelni a hurokat, de persze nm kotelezo.. de ez is olyan mint a teniszutoknel a gyari hurozas, jatekra nm alkalmas, csak azert rakjak ra hogy meg legyen a feszultseg az utoben, a gitarnal meg hogy ne gorbuljon el a nyaka ha hazaviszed es felhurozod... jameg hogy ki tudd probalni :-)

Alapvetõen nem baj, mert játszani lehet rajta, de lehet, hogy egy éve rohad rajta már. Ki tudja !?

Gladiator
én nemtom. amit a gitáromhoz adtak azt. baj?

her Valo
már én is GHS-t használok... korábban earnie ball-t nyomattam, de az nagyon hamar elszakadt...

Match
Yoghurt: a fender hurok véleményem szerint a legszarabbak, azt még a daddario is lövi.
amit eddig a legjobbnak találtam az a GHS.
Ha már felvetõdött a téme, ki milyet használ, meddig tart stb?

Ja, az ilyen 1p Senorita, Requisto, Cadet modellek kisebb testûek, gyerekeknek.

Egyébként a 4p-nél kezdõdik a rózsafa test az Alhambránál (laminált, indiai rózsafa). Ha 70 ezer körül találsz tömör brazil rózsafa testû gitárt azt akár ki se próbáld, hanem vedd meg és szólj nekem mert én is eladom mindenemet és veszek sokat, ha-ha !

her Valo
engem az nm érdekel.. most egyezkedek a gazdájával az áron... bakker... hú de kéne ez a gityó... ehhez képest egy ibanez kutyatoke... ez egy custom shopos ESP... tessék megnézni esp oldalán mennyibe fáj egy ilyen újonnan...

Próbálkozz itt:

www.casabenelly.nl/default_en.htm

Van leírás az 1p-rõl (1c-rõl nincs). Egyébként az 1-esek ugyanazok a gitárok, mint a kettesek, csak a kettesekben belül extra merevítés van, amitõl melegebb, zengõbb lesz a hangja.

Yoghurt
Ezek civil képek nem?

A gazdája nem becsüli meg igazán ezt a gitárt..

her Valo
kit érdekel a húrkészlet? az az elsõ amit cserélek le ha sikerul megvennem...

her Valo
tegnap lejott a Monsters of Rock '91 Moscow DVD... hát az nm egyszerû... Pantera, Metallica, AC/DC... közben meg a sok orosz állat nyomul... yeeeeeeeeeeeeee

Yoghurt
D'addario húrkészlet???
ILyenre minimum Gibson, vagy Fender húrok illenének!

Uccsó képen látszanak a tipikus Szines Bogyók.

her Valo
közben meg live shit-tet nézek... azt arra is csugratom egy kicsit