Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

w3.enternet.hu/jhetfield/guitartraining/jhetfield_drum001.mp3
Na tepes:]

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Lateralus: pár ilyen képet szurjál már be ide, cask hogy lássam már igaziba is, mert amikor elõször volt az elderlyben, akkor barominagy felhajtást csináltak neki, de csak ezt a rajzolt képet tették be. Amugy ez gyüjtõgitár, de inkább azért, mert drága, és nem azért mert szép. Na jó, szépnek szép, de sztem kicsit csicsás...ez nem gitár, inkább egy dísz, mint egy kép a falon.
Több dolog miatt nem lehet rajzolt. A legfontosabb, hogy ezt a gitárt a PRS csinálta. A cég nem engedheti meg magának, hogy festett gitárt áruljon 30 000 dolárért (7,2 millió forint), mert ilyen drágán csak gyûjtõk veszik, akik festett hangszerért nem adnak ennyit. Ez nem taiwani matricanyomott kategória ! Nem fogják magukat ország-világ elõtt nevetségessé tenni 30 ezer dolláros festett gitárral.
Ha még mindig nem hinnél itt egy közeli kép. Ezt a gyöngyházfényt nem lehet festeni:

)\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A nyaka a világ egyik legdrágább fája: brazil rózsafa. A testen és a nyak alján 272 darabos szárkányfej berakás (nem festés !) van, 12-féle gyöngyházból, 5 fajta különbözõ csiszolt kõbõl és masztodon agyar fosziliából. A masztodon egy 10ezer éve kihalt mammutfajta, szóval a sarki trafikban nem árulják az agyarát, elég ritka.
Na, hát én nem szeretem a festett, pingált, mindenféle túlcicomázott, szögletes, meg boszorkányformájú gitárokat, de amit a PRS mûvel az többnyire gyönyörû.
Az árát nem nerték melléírni.

amit eddig a legjobbnak találtam az a GHS.
Ha már felvetõdött a téme, ki milyet használ, meddig tart stb?
Egyébként a 4p-nél kezdõdik a rózsafa test az Alhambránál (laminált, indiai rózsafa). Ha 70 ezer körül találsz tömör brazil rózsafa testû gitárt azt akár ki se próbáld, hanem vedd meg és szólj nekem mert én is eladom mindenemet és veszek sokat, ha-ha !
tessék megnézni esp oldalán mennyibe fáj egy ilyen újonnan...Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
www.casabenelly.nl/default_en.htm
Van leírás az 1p-rõl (1c-rõl nincs). Egyébként az 1-esek ugyanazok a gitárok, mint a kettesek, csak a kettesekben belül extra merevítés van, amitõl melegebb, zengõbb lesz a hangja.
ILyenre minimum Gibson, vagy Fender húrok illenének!
Uccsó képen látszanak a tipikus Szines Bogyók.
szegény lovak