Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
hmm, hat ez nem megy
namégegysdzer

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match

her Valo
oks... nekem mind1.. csak annyit hallottam hogy a japánnak kényelmesebb a nyaka.. azt hogy maga a gitár kivitelezésben meg mindenben jobb azt nm mondtam...

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Match
2-3* annyiba kerül egy usa, mint egy japán.....biztos akkor már jobb is 😊

her Valo
azt birom amikor valaki mutatja buszkén hogy neki rá van irva a gitár fejére hogy fender, aztán megnézed és alatta hogy made in mexico :-)))
nmtom.. en ugyhallottam hogy japan, de persze annyi gitarja van hogy lehet akar vegyesen is :-)

Match
malmsteen usán játszik szerintem, és ez is usa.

her Valo
milyen fendered van? japán vagy usa? aszondják a japánnak jobb a nyaka.. malmsteen is ugytudom japánon nyomul.. kivancsi leszek ennek az ESP-nek milyen lesz a nyaka..

Match
nekem maga a gibson nem egy kényelmes gitár...eccer játszottam egy cirka 6-700 ezer forint körüli SG custom-ön, de a fender után nagyon rossz volt

her Valo
ezt eredeti gibsonban?
cirka 2-3000$.... arra gyujtogethetsz egy darabig... amugy nmtom.. nekem nagyon tetszik a les paul, de nagyon kenyelmetlen gitár.. rossza a sulyelosztasa (ha ulve jatszol rajta) es hatul nincs kivagas ahol a testedhez er a gitar.. mondjuk egy Les Paul Custom Black Beauty-t elfogadnék...

Match

egy ilyet el bírnék viselni 😊

her Valo
ledumáztam a sellerrel, megegyeztunk az arban, es en vittem el a licitet...

Match
most a gitárra licitáltál az ebayen vagy megbeszélted az eladójával?

her Valo
minden megjott, és minden nagyon faszán mûxik
eddig rendeltem 3 ADA MP-1, 1 Rocktron Chameleon2000, 2 Rocktron Voodu Valve Online-t, Mp-3 lejatszot, meg meg egy NHL mezt :-)

Match
pl? és semmi olyasmi nem volt hogy esetleg valaminek valami gondja volt?

her Valo
aki mer az nyer, aki nm az fizet sokat :-)
en mar jopar dolgot vettem ebayon...

Match
igazából nem biztos a dolog mert egy les paul is 1150 dolcsi, ebayen meg nem merek 😊

Match
vagy les pault, vagy valami 2 oktávos floyd rose-os esp vagy jackson

her Valo
oks, akkor majd visszatérünk rá nyáron... :-) amugy vát kájnd ov gitár dú jú wánt tú báj in dö számmor?

Match
gitárt, de nem most, majd nyár közepe/vége fele

her Valo
ya azt nem.. az uzleti titok.. ha tul sokan csinaljak amugy is egy ido utan megbukna a modszer... miert mit akarsz behozni?

Match
hogy hogy kell átbaszni a vámosokat .)

her Valo
mit? :-)

Match
nem akarod nekem is elárulni? 😊

her Valo
jópár racket hozattam már be, és a vámosok olyan hulyek mint egy segg :-)) hehe

her Valo
az, original floyd rose...
a vámnál pedig nem lesz semmi zûr, mert tudom hogy kell átb*szni õket :-) amugy meg van simerettség is...

Match
meglepõdnél ha a vámánl csinálnánka belõle 300 ezer forintot 😊

Match
a floyd rose original benne?

her Valo
ehhe..
nm sikerult...
na itt vannak akkor siman a linkek, nm szarakodok veluk..
http://ebay2.ipixmedia.com/abc/M28/_EBAY_baa07ccf070658cea4ce58a367fb1c87/i-1.JPG
http://ebay2.ipixmedia.com/abc/M28/_EBAY_baa07ccf070658cea4ce58a367fb1c87/i-2.JPG
http://ebay2.ipixmedia.com/abc/M28/_EBAY_baa07ccf070658cea4ce58a367fb1c87/i-3.JPG
http://ebay2.ipixmedia.com/abc/M28/_EBAY_baa07ccf070658cea4ce58a367fb1c87/i-4.JPG
http://ebay2.ipixmedia.com/abc/M28/_EBAY_baa07ccf070658cea4ce58a367fb1c87/i-5.JPG
http://ebay2.ipixmedia.com/abc/M28/_EBAY_baa07ccf070658cea4ce58a367fb1c87/i-6.JPG

her Valo
---Gladiator:
750$-ba (172000Ft) volt nekem szallitassal meg penzatutalassal egyutt. Amit irnak az a 2000$ az az uj ara ha ilyet akarsz rendelni az ESP custom shop-ban...

---Meccs:
csak van kulonbseg a kigozolt, majd magasnyomasu kamraban nedvtelenitett gitartest es a kozott amit 40-50 evig hagytak pihenni... mert a szeria gitarokat, marmint nm a csucs szeriakat azokat igy csinaljak, mivel nm birnak a kapacitast ha annyi evet kellene varniuk...

Match
az AFH nem nehéz csak leszedni, de ha dobsz egy mailt akkor dobok egy kottát

JHetfield
nah remelhetoleg ma vagy holnap lejon a ket oktato video:] Petrucci videjoba aze az a jobb, hogy azert kis teoriat is magyaraz... nem mint malmsteen aki annyit mond Amol es nesze bazze eltepve az arpeggios😄 Bar azert lehet kovetni csak elotte jol be kell melegiteni:] de imho ha ez a ket video faszasan megy akkor az arpeggios from hell mar gyerek jatek lesz:]

Ktulu
Hubazmeg!!!
Match
asszwem benne van, de nem biztos.
Valo: Egy gitárt sem csinálnak oylan fából amin még tegnap a madár fütyörészett...minden fát szárítanak több évig (ez persze nem vonatkozik a koreai csodákra), majd edzik+egyebek...én próbáltam gitárt csinálni, el is voltam vele egy fél évet, de a fa száradása kurva szar dolog. Tehát ha oylan gitárt találsz amit olyna fából csináltak, amint tegnap még a madár fütyörészett, akkor az valszeg szanaszét lesz repedezve egy fél éven, vagy max 1 éven belül.

Gladiator
nem tudtok egy magyar oldalt, ahol ibanez gitárokat lehet rendelni, és van róluk infó is?

JHetfield
Pfff... MECCCS!!! neked is benne van ez a kocsog mobil zizeges az 1es videjoba?:]

Gladiator
amúgy el udom játszani a 8óra munka 8óra pihenést

Gladiator
ez gitár lenne?

Gladiator
http://www.gibson.com/products/oai/mandolins/F-5l.html

Gladiator
amúgy az a "hegyikristályos" kép, olyan, mintha szilikonból lenne. a bordó sárkányos, meg olyan mintha le lenne fosva. tegnap láttam a gibson honlapján egy olyan mandolint, vgay mit (mi az a mandolin?) és kurva jól nézett ki, ha úgy szólna, mint egy kitár, tuti beszereznék egyet. mindjárt adok róla linket. szentem kurbli faszán néz ki.

Gladiator
majdnem 600000 forint az a 2000$. honnan vol ennyi pénzed? mit dolgozol? van róla vmi kép a neten?

JHetfield
amugy jo kis adag lejott... hat malmsteen bacsi nehol elfelejt belassitani a feladatoknal...😄

JHetfield
az a koreai gyartas tech:]

her Valo
köszi!
hát... asszem jo hangja lesz!
ezt már pihentetett fából csinálták, nem olyanból amin tegnap még fütyült a madár... meg ugye japán gityó, ESP=precíz. Csak már foghassam meg... Gyári ESP picköpökkel jön, kivancsi leszek ra. Monjuk ha majd lesz lovem szerintem megy bele az EMG szet... de igy sm hiszem hogy egy $2000-os gitarba szar hangszedo lennne... meg hogy szar lenne a hangja :-)

her Valo:

Gratula neked is az új gityóhoz. Remélem a hangja is tetszeni fog neked 😊

100 db-ot csináltak belõle, de 2 nap alatt mind elfogyott. Hát egy fanatikus gitárgyûjtõnek mondja valaki, hogy ez haszontalan dolog, és vegyen inkább antik mûalkotást, vagy festményt.

Tényleg, mainruler !

Egy 30.000 dollárt érõ szobordísz, vagy festmény, mitõl hasznosabb, mint ez a 30 ezres "gitárdísz" ?

her Valo
na majd beszurom az en gitarom kepeit amikor ket het mulva megerkezik...
amugy ez a PRS nm semmi.. jó meló lehet megcsinálni... nm csodálom hogy ennyibe kerul, ezzel szerintem egy hozzaerto ember is eltokol vagy egy honapot... de akkor csak ezt csinalja..

Match:

A képek. (Szerintem az eredeti fénykép, nem rajz).

1. kép
2. kép
3. kép
4. kép
5. kép
6. kép
7. kép
8. kép
9. kép
10. kép
11. kép
12. kép
13. kép
14. kép
15. kép
16. kép
17. kép

her Valo
viszont most akkor valahogy meg kell csokolnom a seggem, mert megfogadtam hogy ha lesz egy ilyen gitárom akkor megcsokolom... hát.. majd edzek rá..

her Valo
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
és yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
másfél éve vártam erre a telibenyomott pillanatra! VAN EGY EREDETI JAPÁN CUSTOM SHOPOS ESP GITÁROM, ÉS MINDENKI ELMEHET AHOVA AKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

her Valo
oks... csak nmtom meddig maradok.. es alvas kozben nm szeretem ha zummog a Cd....