Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

her Valo
bp-n sem konnyu probatermet talalni, kiveve ha a borod alatt is penz van...

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

her Valo
na beszerváltam egy rocktron gainiac torzito racket. kivancsi leszek lenyomja e az MP-1-et. A Vooduban mindenesetre bika torzitas van, ugyhogy eselyes a cucc nagyon...

---JHetfield:
es? razod ra a fejez ezerrel? :-)))

Coine, The A&O
hihetõ 😊

her Valo
signature gityoval nm ego szimpadra menni, ha a nevedre van signalva, amugy tenyleg kicsit fura....

Ibanez Ex series gityokrol tudtok valamit???
Milyenek ezek az Ex esek???
Idaig lattam mar egy parat de mindennyik tok mas volt..
Coine, The A&O
komoly
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00008OWZG/qid=1046584444/sr=8-1/ref=sr_8_1/102-2622747-6274524?v=glance&s=music&n=507846

Match
nem tudtok valami miskolc közeli zenekart/basszusgitárost?
Mondjuk itt ugyis mindenki pesti 😊
I'm naív 😊
ezt a rob trulijot vagy kit meg nem találtam egy ozzy felvételemen sem 😞

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
hát egy epiphone les paulcustom az 599 dolcsi, ez meg 699 (mondjuk emg-k nélkül. Viszont nincs festve (se lakkozva) a nyak. Mondjuk egyszer olvastam hogy signature gitárral kicsit égõ szinpadra állni 😊

her Valo
a festésen és az EMG-ken kivul mi benne az extra? vegyél egy sima Epi LP-t, festesd le ilyenre, es rakj bele EMG szettet... szerintem olcsobbol kijon... Ephiben szerintem mind1 hogy custom é avagy sem...

Match
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2511735627&category=33037
<-- hát ez figyelemre méltó 😊

Match
ok, sorry, megvan!

Match
Satch: lehet hogy velem van a gond de még mindig nem megy ez az átkötés dolog! Mi a neve? nem találom rá a gombot

Satchfan
Mivan srácok! Kihalt a fórum ????

www.satriani.com

Satchfan
Upsz... a Petõfi rádiós mûsor kedden volt...

www.satriani.com

Satchfan
Valamelyik nap Szekeres T. fog csinálni egy 1 órás bemutatót Malmsteenrõl a Petõfi rádióban. Pontos dátumot még nem tudok (talán majd du. megtudom a gitárórán). Sztem tanulságos lesz meghallgatni...

www.satriani.com

Match
nah, ez a malmsteen dolog fasza, csak a gond hogy nem pesti vagyok és nem ismerek senkit persten....

Match
Akkor a ticketexpressen már lehet rendelni malmsteen jegyet?

A gyerek azt mondja hogy már rég eladta. (Bazze!!!!) Kurva jó lett volna na mind1
Ha valaki tud 60Watt-os csöves combot használtan az írjon plz a [email protected] Kössz 😊
her Valo
hát.. mennyel azt probald ki, ha nm recseg stb akkor pengess es told haza :-)

Szal megéri mi kérdés hogy milyen állapotban van mer arról nemír semmit 😊
her Valo
45e Ft a ketto egyutt?
na ott valami gáz van.... vagy full seggfej aki eladja :-) az mondjuk mas kerdes hogy en 60-ert vettem par napja egy 50W-os csoves marshall fejet....

Ja és az ME-30as multieffekt sokban különbözik az ME-33-tól?
PLz valaki mondjoa meg megéri-e Laney 60Wattos csöves fej + Laney Lead 100Wattos láda 45ezerért. Kössz 😊
her Valo
asszem 15 kornyeken van a Celestion... inkabb gyujts olyanra, az a tuti!

Ja és aki tud viszonylag olcsón használt 60Watt-os csöves combot az szoljon 😊
Császtok. Valaki megtudja mondani milyen az Emidance 75Wattos hangszóró. Megéri 10ezerér?
JHetfield
mondjuk en annal a csavonal csinaltattam aki az oroszlanak szoktak elvallani csak en inkabb elmentem kulon hozza:] ,de o szerintem siman megtudja csinalni es olcson is melozik...

her Valo
az se jobb... sõt

JHetfield
ott van nem messze barlangtol vingtage 52...

Coine, The A&O
Nem valószínû, legalábbis azt írták, h. James meg Bob Rock már felvették a basszus témákat és ezért csak az elkövetkezendõ albumokon lesz hallható kreatív tevékenysége Trujillónak.

JHetfield

JHetfield
Mellesleg Jason mostani probalkozasai szerintem harmat gyengek... pl. EchoBrain ami akar Jimmy Eat World -el is vetekedhet ami nem mas mint popzene a javabol:] A Vovoid -nal alkotott temak szerintem szinten unalmasak kemenyen:] folleg az enekes elegge vissza fogott:] a gitar temakrol meg ne beszeljunk:] akkor mar Load vagy Reload😊

JHetfield
Amugy eltom kepzelni hogy Trujillo fog jopar bassz temat keralni ottan... akar mar az albumon is hallhato lesz mivel pont a felvetel ideje van es ilyenkor azert becsuszik meg par ujjitas folleg, hogy egy ilyen kaliberu jatekos egesziti ki a csapatot:]

JHetfield
jah ment egy mail kozbe:]

JHetfield
viszont akkor leirna magat eleg rendesen:] szerintem ez egy fajta valasz akar lenni a tallica fiuknak:] ,de ez mar inkabb ilyen vesz kiallltas:]

Attól még játszhat Ozzy mellett is. Zakk Wylde is viszi mellette Black Label Society-t.

Mindenestre csak annyi biztos a dologból, hogy meghallgatásra hívták Jasont Ozzyék, ez nem pletyka. Szóval még bármi lehet, akár az is, hogy beszáll az Ozzy Bandbe is.

JHetfield
Hat az erdekes lenne mert eppen a Vovoid zenekar basszere... vagy lehet verszemet kapott? az mokas lenne...😄

Újabb érdekesség !

Egyes hírek szerint Jason lesz Ozzy nyári turnéján a basszgityós.

He-he-he-he !

Amúgy, ha valakinek kétségei lennének Trujillo mester képességeit illetõen, akkor hagy nyugtassam, meg, az egyik legjobb basszgitáros jelenleg a metal stílusban. 😊

Múlt nyáron láttam õt élõben Ozzy bácsival és állat volt. Jézus pózban kitárt karokkal pörgött körbe-körbe, de olyan gyorsan, hogy a nyakában lógó basszgitár a pántjánál fogva 90 fokban elemelkedett a testétõl. Eközben persze az egyik kinyújtott kezével a levegõben pengette a repülõ gitárt. Ez persze csak showmûsor, de ha nem csinálja a fesztivált, akkor is nagy zenész.

Csak azt sajnálom, hogy a Metallicában nem lesz túl nagy tere a kreativitásának. Bár Ozzy mellett sem sok volt. Majd meglátjuk !

JHetfield:
Oké a dolog, megkaptam a mélt. Küldj egy címet és feladom utánvéttel !

JHetfield
noproblemo:]

Coine, The A&O
óóbamme...ez is jól sikeredett 😛

her Valo
4500

JHetfield
4800 ha jol lattam... ticketexpress -en rendeld ne pecsaban... nekik nemsok kozuk van hozza😊

Coine, The A&O
Amúgy télleg van még esély, h. Metallica eljön Magyarországra.
Rögtön ott van a Summer Rocks, ami átkerült júni 3-5.-re és most nézem a metontourt és arra
az idõpontra még nincs semmi.

Coine, The A&O
háát én a pecsa honlapján nem látom a kis mutató kezecskét, amivel lehetne rendelni...
amúgy mennyibe kóstál ?

Match
Meglepõdnék 😊 A malmsteen koncertre meg lehetne már jegyeket irogatni, szerintetek kb mennyi pénz?

JHetfield
meg nemtudni... bar eleg kicsi az eselye, hogy legyen itt ujra... de meg van hely:] tulaj kepp barmely fesztivalon megjelenhetnek ami nem esik a tobbi koncert idoszakaba:]

her Valo
sajnos nem lesz...
pedig most az indián basszeros miatt még kivancsibb vagyok...

JHetfield
mar lehet rendelni:]