Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
a petruska tornarol csak annyit, hogy lehet neki ez a kabala. De attol meg kozel se biztos hogy jo is valamire, ha pl a Malmsteen megmaszirozna a segget jatek elott akkor azt kene csinalni?
mellesleg felraktam ide egy masik verziot..
ftp://dashed:[email protected]/John Petrucci - LibroScan/01 - Warm-Up Exercises (Left Hand)/
ebbe bennevan az egesz hiba nelkul + kulon van valogatva bal kez jobb kez gyakorlatok stb.. + szerintem mintha picivel a minosege is jobb lenne de nem biztos
Amugy utánanéztem ennek a tryologynak( ami az utoljára linkelt képen van) és van rajta egy kar, amive fáltoztatni tudod a hangolásokat....mindenesetre éárdekes lehet, bár az áûra elég magas, ráadásul szét kell b*szni hozzá a gityót
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Olyan cuccokat cinál, hogy karhuzogatásra változtathatod a hangolást. Persze a sima droppolás már semmiség, ezért ebbe már alab b bender, egyéb bender, mindenféle egyéb droppolás és hangváltoztatás van. Elég durva!

Az elején a torna is le van írva? 😊
www.satriani.com
www.satriani.com
Amugy a lényege ennek az hogy mindig egy "0" pontba hutzza vissza a hidat. Pl. nekem most 1/8" magasan van a híd, és mindig pontosan ide fogja visszaereszteni. Továbbá ha nem használom a kart akkor oylan lesz mintha fix hidam lenne (a'la les paul).
Játék közbe nemkem nem szokott elhangolódni amugy se, pedig néha csinálok 2,5-3 hangos nyujtásokat is.
NAszoval, nem étem mitõl kéne jobban elhangolódnia a floyd rosenak mint a simának, mikor a floyd rose azért van hogy ne hangolódjon...
most lehet hulyeseget kerdezek, de minek kell akkor ilyen egy stratoba?
Üdv: Prof.Dr.Satch 😊)
www.satriani.com

Nah, hát egy kis történelem 😊
A floyd rose abból az ötletbõl lett kitaalálva, hogy a vintage (és a standard) tremolok elhangolódását csökkentse.
Ebbõl levonva a következtetést: A strato tremolo mászkál, a floyd rose nem (legalább is a természet (meg a konstruktõrök) így akarták).
A valóságban én eddug egyetlen inbanez edge-es tremolon játszottam ami jól tartotta a hangot, de azt se kínoztam ugy meg mint itt ezeket....
Amugy a te floyd rose-od mászkál?
Ha jól tudom original, tehát ha mászkál az elég szégyen

www.satriani.com
Kicsit elrontva a találós kérdés játék hatalmas örömeit feltárom a titkot 😊
Az egy ugynevezett TremSetter, amit a hipshot gyárt. Lényege hogy fixen egy állásban tartja a tremolót, és full olyan mintha fix hidas gitárod lenne (droppolhatod a húrokat, és nem megy el a többi stb...) viszont ha hozzányulsz a karhoz, akko rnyugodtan tremolózhatsz, és ha elengeded, akkor megint fix...marhanagy találmány, nekem nagyon bejött
tesco gazdaságos gitár?