Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Egyébként körülbelüli értékeket a www.dimarzio.com on nézhetsz, viszont ha felmés a seymour duncan lapjára akkor ott elolvashatod hogy miért nem adják meg õk mV-ban a kimeneti jelszintet (ugyan azért, mint amit leírtam).
Amugy ha ráteszed a müszert, és egy jó erõset rábaszol a gitárra (ugy hogy szinte szakarjanak a húrok) akkor valszeg nagyjából a max kimeneti jelet kapod, ami persze ha pl hurt cserélsz már változik 😊)
rárakod a mûszert a gitárod kábelének a végére, és megméred a max U -t és I-t.
csak mert nem szeretném hogy egy IC túl legyen vezérelve vele..
gondolom ti vágjátok, de nekem fogalmam sincs hogy max hány voltot ad le egy gitár, és hány ampert. és ez érdekelne. nagy eltérés van a bassz és a sima között?
Halgass meg pár zakk wylde számot (ozzy), mivel az CSAK (!) egy marshallal van torzítva. Nah egy kombóbol azáért annyi nem fog kijönni, de ha jól kihangszineled akkor jó lesz.
Metallicahoz, leveszed a presence-et, meg odabaszod a közepet, + torzítás maxon és már játszhatsz is.
A marshallokat nagyon széles körben alkalmazzák.
Szerintem az old school zenékhez a legideálisabb (én is ezért szeretem (especially ozzy)).
Régen (az effekten) mesa boogie-t használtam, de mióta nem játszok metallicát (oyan sokat 😊) azóta egy halálrahajtott marshallt próbálok szimulálni.
A marshall kombólból (meg mondjuk minden kombónol) leginkább az ütõsebb mélyeket hiányolom (mondjuk ez a marshall fejeknél is igaz (bass potit maxra kell tekerni).
80-as marshall kombót nem halottam még de 100-ast igen, és elég meggyõzõ volt (bár a fejhez képest semmi).
es ugy 7 elott be se tudnek erni a varosba... szoval nemtom...
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
kishugomra kell vigyazni kb8-9ig max utanna tudnek elindulni..
viszont ha elobb el tudok szabadulni akkor hivlak mindenkepp..
meg van cirka masfel orad hogy irj, vagy hivj...
Az X3-ra 1ébként 20Mb fér.
All: Szegeden van már a blues hangminta,jövõ hét végére sztem kész lesz az én részem.Van külön tárhely,ugye?
www.satriani.com
viszont Rakospalota picit messze van 😞 ugyhogy vhol a varsoban kene talalkozni.. Blaha kornyeke jo lene neked?
pentek este lenne jo, fel otre jon le egy srac a probaterembe Fender gityot probalgatni, ha el tudsz oda jonni (Rakospalota) akkor pengetoket kenyelmesen elintezhessuk, es meg meg is tudod hallgatni/kiprobalni a gainiac elofokot.
Beszarás ez a bészgitár !
Szó szerint.

köszi
Most a 60-as laney-nál elég ha negyedig veszem a hangerõt, és a dob nyugodtan elbujhat .)
majd megszokod, ha nem akkor fuldugo :-)))
---Tinxtu:
nincs most es egy ideig nem is lesz
Van még neked Ernie Ball készleted? 9/10es hibrid vagy sima 9-es kéne. Ha van, dobj már egy mailt! köszi
Tinxtu
Nekem egy Crate Gfx212-es erõsítõm van, elég korrektül megszólal. Ha a gfx112(ez az egyhangszórós változata és nem 120w) amit kinéztél, akkor szerintem nem fogsz csalódni.
Tinxtu
Semennyivel, sõt híresebb márka. Az olcsóbb kombók közt viszont nincs olyan egetverõ minõségi különbség.
Ha csak az a szempont, hogy melyik szól nagyobbat, akkor a Crate lesz oda a jobb választás, már csak a 60watt miatt is, feltéve, hogy nem valami széthajtott, használt dologról van szó.
"Kiszólni" amúgy a 30wattos erõlködõvel is lehet, csak nem mindegy, hogy ki az úr. A dob, vagy a gitár.
De hát egy csöves erölködõt nem lehet kinyírni 😊
Satch: az x3-ra felfér 7 mega?