Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergou
okok, vettem az adast😊 egyebkent most probalom eladni a gitaromat:

Ibanez Ex Series, 2 dupla, egy single coil hangszedo, 4 allasu selector switch, floyd rose tremolo, es nagyon jo allapot jellemzi, a boundok abszolut nem kopottak... Ha valakit erdekel, vagy ismer valakit, akit erdekelne, akkor jelezzen!

`Take a look to the sky just before you die`

hmm sry.. opera bug
Gergou azert ne mondj arat mert perpill semmi penzem 😊 de lehet hogy 1-2 heten belul erdekelne..
Gergou azert ne mondj arat mert perpill semmi penzem 😊 de lehet hogy 1-2 heten belul erdekelne..
her Valo
nekem épp van egy eladó rocktron gainiac csöves elõfokom ha érdekel valakit. (50e Ft)

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Satchfan
épp ez az,h nem effektproci kell közé, hanem valami analóg torzító.Az ax1500-ön pl alig lehet beállítani normális hangzást (bár ezt elvileg Marshallokhoz alakították ki..)

www.satriani.com

gergou
Ok, szoval aszt mondod, hogy valami kis effekt proci kene a combo es a gitar koze? Az plussz 35 40 rugo... Bar majd meglatom , hogy milyen a hangja...

gergou
Mi bajod van az mt 10 el? Mondok en arat: 9 ezer Huf.

inkabb megse 😊
mondj egy arat mt 10re..
Satchfan
a kombós torzítók elég gyérek, szinte mindegyik overdrive.A szóló kiemeléshez, meg a nagyobb zúzáshoz nem árt, ha van külön pedál is.
Egyébként én ios gondolkoztam kisvasúton, ui a Korg inkább vonalból szól jól, a Kustomon steril túl hangja van...

www.satriani.com

gergou
Koszi a linke, minek a torzito pedal? Ha egyszer van distortion effekt egy ilyen comboban... Egyebkent nekem van egy Ibanez mt 10 em, ha erdekel😊

mellesleg en is ajanlom a kustomot.. haveromnak van egy 30wattos peldanya es beszartam amikor elosszor hallotam..
medgyesinel van.. 88140 ft 😊
link

melleasleg kene nekem egy olcso torzito pedal ami azer jol is szol.. durvab zenet jatszok iranyzat arch enemy inflames Mors Principium. szal kene vmi tanacs 😊
tudom hogy egy pedaltol nem fog ugy szolni mint az emlitett zenekaroke de a lenyeg hogy azert ne egy ds1est ajanljatok 😊
gergou
Egyebkent a distortion/overdrive szoljon rajt jol, az a fontos szamomra( es persze kello basszussal😊

gergou
Azt tudom, hogy neked is van ilyened😊 Mennyier adnad esetleg oda nekem... Jah, es ujjan honnan lehetne itthon szerezni, mert az oroszlanbarlangban nincs...

Satchfan
KUSTOM KGA65: reverb,chorus,flanger,tremolo,echo,.. (összesen 8 effekt), clean és OD csatorna, Celestion hangszóróval újonnan 89e HUF.Aránylag jól szól

Leszedte valaki a manhattant? Vélemény?

www.satriani.com

gergou
Volna egy keresem, szeretnek egy gitarerositot venni, meghozza kb 60 - 70 watt teljesitmeny korul... Jo volna, ha lenne benne par effekt is... Na meg az egesz ferjen bele 70-80 ezer Hufba.. Az nem gondd, ha hasznalt, szal valaki adhatna par tanacsot, hogy mit eri meg megvenni.

Match
és akkor még szíj sem kell...akkor ezért 3500 dolcsi 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
Nem tudoim írtam e már de ha szép gitár dizájnokat akartok látni akkor látogassatok ael a www.sharp-concepts.com -ra

her Valo
a pengetõs kezet azon a lukon kell bedugni hatulrol?

Rég volt dizájngitár.

Mindenki figyelmébe, a szimpatikus nevû De Lacugo cég, erõsen 60 évek tangóharmonikadivatját idézõ modellje. A listaára 3500 dollár:

Satchfan
Õszintén szólva lehet rajta hallani a borospoharak koccanását.. Ilyet tényleg csak részegen lehet 😊))))))))

www.satriani.com

gergou
Jah, ez igy van😊 De azer meg csak probaljatok, nem lehetetlen az😊 Egyebkent mi a velemenyetek rola? 😊)

Satchfan
hát akkor kedves Gergou... marad egy rekesz söröd és a titok, hogy mit is játszottál pontosan azon a bizonyos éjszakán

www.satriani.com

Match
én is átengedem a sört 😊 a manhattant hamarosan leszedem

Satchfan
Felraktam, de elég nagy, 7Mb..
Érdemes letölteni 😊)

www.satriani.com

rakd .. engem erdekelne
Satchfan
Match tiéd a rekesz sör, én nem hiszem, hogy szenvedek vele.Maradok a Manhattenél.Ha érdekel valakit, feltöltöm a szerverre.

www.satriani.com

Match
visszaolvastam, tehát mind a 3 😊
Most halgatom a másodikat!
A kottázás terén egyetértek Satch-el.

Match
Nah, már szedem is, bár van itt 3 is, tehát nem nagyon tudom melyik lesz az de gondolom az extreme 😊

gergou
Igy van, de ezert mondtam, hogy kemeny melo lesz😊 Na de azer csak proballjatok...😊

Satchfan
hát a minõség az picit gáz... nem lenne nehéz lekottázni, a slowspeed 400X-an lelassítja, csak a minõség miatt szar.Összefolyik az egész

www.satriani.com

gergou
Nos:

A server ftp cime megvan, a user nev is, de a password is megvan:

ftp.x3.hu user: gitarozas Passw: gitar

her Valo
ajanlom az internetes keresoket, "begginer guitar lessons" cimmel, avagy menny el tanarhoz (az a legegyszerubb)

Match
valaki annak az ftp-nek a cuccait (ip, user, pass) írja már le mert már nincs meg, és sok lenne megkeresni

gergou
Na elindult 3 file fel a gitaros serverunkre, ahol ezek a bluesrock.mp3 ak is vannak. A gergou folderbe keressetek majdan 20 perc mulva...

Satchfan
akkor rakd fel sürgõsen, mert hétfõn a szigeten már nem szeretném, ha porozna a vesém 😊)))))

www.satriani.com

gergou
Igy van, kedvedre lassithatod egy progival, de meg ugy is nehez lesz... Bocsi, hogy meg nem raktam fel sehova, de tegnap/ma rohadtul bebasztam, es kozbe retteneteset csajoztam Jo legyen egy rekesz sor, bar attol nehezebben szabadulok meg, ja most en is szomjas vagyok😉

Satchfan
bármilyen technikát be lehet vetni a lehallgatásnál? mert akkor inkább legyen a tét egy rekesz sör.
Szomjas vagyok.....

www.satriani.com

gergou
nemsoka adom a hangfilet, a hangolasrol meg mindegy beszelni, mert csak a hagyomanyos ebgdae formacioban nyomok. Malmsteen tabokhoz meg ugy lehet konnyeden hozzajutni, hogy beirod a gogle keresobe, hogy: Yngwie Malmsteen tabs. Ennyi😊

Match
tényleg, valaki nem tudja malmsteen echo etudjának a tabját hol lehet fellelni?

Match
érdekes, csak mond hogy voltál hangolva 😊
én meg fordítva ciwsnáltam 😊 írtam egy tabot amit nem tudok eljátszani (mondjuk lehet hoyg azért nem mert elég durva 8 ujjas tapping van benne)

gergou
ha a reszletek erdekelnek valakit, akkor:

Igen gyors, keverve neha bejon egy kis tapping, asztan nemitva egy kis sweep picking utanzat, atmegy eles pengetesbe, de elore mondom, igen gyors, es semmi ertelmes nincs bent, bar neha nagyon jol hangzik😊 Szal nem lesz egyszeru feladat... Holnap reggel toltom egy serverre, a verseny kereken ez utan indul, hivatalosan be fogom jelenteni😉

gergou
Na emberek, most mondok valamit😊

Par napja kicsit sokat ittam, es gitaroztam par olyan dolgot, amire egy ezrest most merek adni, hogy senki kozuletek le nem ir tabban, se masban😊
Szoval a hangfileokat felteszem valmelyik serverre, es lehet versengeni az ezer Hufert, ki irja le elobb Tabban😊 Elore mondom igen komoly munka lesz, mer meg magam se tudtam vele megbirkozni😉 Ez van, ha az ember be van baszva😊

gergou
Igazad van😊 sehogy nem eri meg, de majdan meglatjuk mi leszen...

her Valo
nezelodj hasznaltban: ha az a modell kell, akkor azt hasznaltban 60ert megkapod, ha jobbat akarsz, 100 bol kapsz azt hasznaltan... uj hangszert ilyen kategoriaban nem eri meg venni (lehet hogy egyikben sem? )

gergou
Na embrek😊 a Jackson JS 30 rol mi a velemenyetek, mert most van egy ujonnan 99 ezerert, es perce floyd rose tremoloval... Jol nez ki, szivesen megvennem ha lenne ra penzem, majd keritek ra😊)

Match
Eddie Van Halen minden ujjával tappingel 😊
Amugy az hogy melyikkel csinálod az tényleg mindegy...meg kell tanulni mint a 4-el (EGYSZERRE!!! 😊)
Egyébként én is mutatóujjal csinálom, de soxor keresztbeteszem a kezem (a'la zakk wylde) és bal kézzel tappingelek, jobbal pedig a lefogom valahol (pl oktáv, vagy ter, vagy az akkord hangjait)

JHetfield
lasd Midnight😄