Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Satchfan
Letöröltem a power tab installját és a Manhattent az X3-as szerverrõl, ha vkinek még kéne, majd felrakom

www.satriani.com

itt meg van 10 mb hely ha annyi eleg
ftp://shrad:[email protected]/getkey/
menem regelsz egy uj tarheletyet free.x3.hu-n es akkor ottvan 40 mb szabad hely..
Na,megpróbáltam felrakni a szerverre,de már nincs annyi hely (Cryin' + Summer song)😞(
Match:tényleg jó lenne ha találnál egy szervert,de akár úgy is meg lehetne oldani,hogy az X3-ról leszedni 1-2 cuccot és akkor 2-3 számonként fel tudom tölteni.Amit meg már leszedtetek,azt letörölni róla és akkor lesz hely a következõknek.

Match
getkey: az mp3-ak tényleg jól jönnének! Megpróbálok kereesni egy olyan szervert ahol nincsennek ilyen szûk korlátok.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Felrakom mp3-ba minkettõt a loopokhoz.Ráfog még férni?

Satchfan
Nekem a Cryin' kéne és a Summer Song

www.satriani.com

Na,most próbáltam meg és én sem tudok letölteni,de én már régebben letöltöttem az egészet és ki van írva cd-re (kivéve valamelyik Vai,már nem emlékszem),szóval ha az x3-ra fel tudnám tenni akkor onnan leszedhetnétek ti is.Csak azt nem tudom,hogy egyszerre mennyi fér rá.

Satchfan
Pedig a backing trackek nagyon jól jönnének...

www.satriani.com

gergou
Az semmi, amikor en olyat csinaltam, hogy a haver 6 csatornas erositojet elkertem( sima audio erosito), es csatornankent 120 watt sinusos teljesitmenyt tud leadni😊 Szal elkertem kolcson, lentrol felhoztam ket oriasi orion hangfalat, es volt nekem 2 videoton hangfalam meg a szobamban. Na most ezeket rakotottem az erositore, es radugtam az egeszet a hangkartyamra... Na innen inditottam neki a revalver-t... Az eredmeny: mikor hozzaertem( tenyleg csak szep lassan hozzaertem) egy hurhoz, szo szerint elkezdett remegni az ablakban az uveg... kepzeljetek el, azt amikor beleteptem a hurok koze, irdatlan jo hangja volt, sztem 3 utcaval arreb is hallottak, a testembem ereztem a hurok remegeset... egy kicsit gitaroztam, osztan budos lett... Mindket videoton hangfal elegett😊 Az orionok szerencsere megusztak...

`Take a look to the sky just before you die`

Match
Jha, az mp3-ak nekem se mentek.

Match
Getkey: mármin mi? az erölkködõ vagy a gitár? 😊
Az erõsítõ amugy tökéletesen s7uperizál....a gt-6-al nagy hangerõn (persze a roller nuttal) olyanokat hörög ha gitár mikor tremolózok, hogy a szobámba pereg a vakolat .)

Satchfan
Te tudtál letölteni mp3-akat?Nekem nem megy..

www.satriani.com

Match:és jól szól?
Egyébként itt egy link: http://www.ylor11.freeserve.co.uk/ Nem tudom,ismeritek-e,Satriani és Vai backing track-ek vannak rajta midiben,meg persze mp3-ban is,és elég királyak!😊)

Match
Ezaz asztal valóban jó, csak az a gond hogy 350 dolcsi 😊
getkey: hogy itthon lehet e kapni azt nem hiszem, szerintem csak rendelni. A beszerelés könnyû, kell hozzá egy reszelõ, egy tolómérõ, ha gyorsan akarsz haladni akkor egy fûrész és egy vésõ sem árt. Ezekkel kibõvíted a régi nut helyét akkorára, hogy az uj beleférjen (kb 2x akkora mint a sima), majd 2 fúrás és már csak be kell csavarozni.
Egy kõkorszaki full csöves 60-as laney fejem van.

Satchfan
Dashed!Mi ez az új logó????
SárgaRépa?

www.satriani.com

Match:köszi a linket.Hát tényleg van rajta egy két nyalánkság!😊)Még nem néztem utána,de itthon is lehet kapni Rollernut-ot?És egyébként maga a beszerelés a gitárba mennyire nehéz?Mert a szerelési dolgokban még nem igazán vagyok otthon,és nem tudom,hogy hozzá mernék-e kezdeni,ha pl. farigcsálni kell,vagy ilyesmi.
Egyébként milyen erõsítõd van?

gergou
Joez, elfogadnam, a sorrel egyutt most, mer` szomjas vagyok, ja meg az alant levo gitarokat is kernem szepen ajandekba, ha mar ilyen rendesek vagytok😊))

Satchfan
Próbáltam beszúrni mellé egy Stratót, de az már durva lett volna...

www.satriani.com

Satchfan
...és hogy elképzelésemet vizuális formában is közszemlére tegyem:

Bocs az igénytelenségért, Paintben készült...

www.satriani.com

Satchfan
Menne hozzá színben az Aranyászokos korsó :-))

www.satriani.com

Match

aki nem tudná, ez egy asztaaal 😊

Match
nekem tetszik 😊
Szerintem ennél sokkal rosszabb a les paul asztal 😊 keresek róla képet 😊

Satchfan
Hát az agyam elszáll... A Match által megadott címen találtam: beillik a design centerünkbe:

Aki nem tudná mi ez: EGÉRPAD

www.satriani.com

Match
getkey: http://www.bringemusic.com/shop/enter.html?target=Fender_Musical_ProductsFender_Guitar_Accessories.html
itt találsz mindent mi szem szájnak (és persze fender stratonak) ingere 😊
És ráadásként a mester gitárja ami a vintage52-ben megvásárolható potom 380 ezerért.

Match
Getkey: Hát, hogy mennyire nehéz azt nem tudom, nekem usából küldték le postán, egy ismerõsömék. Bizrtos valami boltban meg lehet rendelni itt is, esetleg megrendeled egy céggel (amerikából).
Lakhelyem: gyõri kapu, kohó utca. Ha gondolog, 23-a után itthon lesz az erõsítõm, megmutathatom mit tud a kicsike 😊
rendelési helyek: www.music123.com www.musiciansfriend.com és még egy majd ahol jó cuccokat lehet kapni csak fejbõl nem tudom...majd késõbb leírom.

Bubba_Ray: miért fontos neked hogy epiphone legyen? Milyen gitárt szeretnél? (ugy sejtem valami les pault, de azért rákérdezek).

Gergou irjal mar plz picit az Ibanez Ex Series gityodrol.. milyen pickup van benne milyn szinu esetleg nem tudsz rola kepet csinalni?
egyenlore csak erdeklodom de az is lehet hogy lenne ra vevom..
ja es arat is irhatnal
Nah,basszus Emberek!3napig nem volt netem,úgyhogy ide se tudtam nézni.Azért látom,hogy ez alatt sem loptátok az idõt,jó sok "termés" lett hozzászólásokban.Nagyon pofás ez az új Ibanez is!

Match:Mennyire nehéz beszerelni a Rollernut-ot?Mert nekem sincs floyd rose-om,és ha tényleg olyan jó,ahogy mondod,akkor nem lenne rossz.
Egyébként merre laksz Miskolcon? 😊

Satchfan
Ja és egy érdekesség.. Satriani Ibanezének nincs megdöntve a feje... Eddig azt hidtem, hogy minden ibaneznek szögben áll a feje...

www.satriani.com

Satchfan
Leszedtem videón a G3 turnét... Besz@rás.. Már évek óta megvolt kazin és cd-n is, de most láttam elõször a videót...
Hát Vai és Satriani ugye a két "õrült" marslakó,Eric Johnson pedig - véleményem szerint - a tipikus esete a szerény gitárzseninek.. Eszméletlen..

Most néztem a satriani.com-on:
G+ TURNÉ 2003 októberétõl: SATRIANI, VAI, és MALMSTEEN (!!!)

www.satriani.com

Match
méginkéább pontosítás: www.musiciansfriend.com -on nézd meg a 340-350 dolcsis kategóriákat.

még szerencse hogy ilyen részletenként jutnak eszembe a dolgok 😊

Match
pontosítás: az epiphoneok a G400 szintjénél kezdõdnek...az egy jó gitár.

Match
http://www.musicyo.com/ <--- az imperialt nézzétek meg a nyitólapon! qrvaszépé gitár!!
Ha valaki tapasztalt az egyedi gitárkészítésben, az írhatna ilyen viszonyítási árakat (pl nekem egy ugyan olyan kéne mint ez az imperial, csak neckthru-ba, midnen cucc nélkül (pickupok, híd, kulcsok....csak test meg nyak).
Egyszer a fibenare-vel beszéltem ezügyben de azt mondták egy les paulra hogy 200 ezer minden nélkül, 220 minden cuccal....érdekes...

Match
Satch: hát hangkártyával minden szarul szól....még a gt-6 is silányan szólal meg a csövekhez képest...viszont nekem fogalmam sem volt arról hogy van e erõsítõje 😊
Bubba_ray: én már játszottam egy ilyen gitáron, + szereltem bele 2 EMG-t (81-85), de véleményem szerint nem egy jó gitár...az hogy neked megéri e megvenni az sokmindentõl függ: mióta játszol, milyen gitárod van stb.
Szerintem inkább megéri használtan egy ragasztott nyakú epi (ugyanis szvsz az epiphone-ok ott kezdõdnek).
De amugy egyszer írta valaki, hogy midnenkinek az a jó amin játszik....elõbb utóbb akkor is megszokod ha rossz 😊
Kezdõ gitárnak pl tökéletes( ha most kezdel játszani), viszont én már fejlesztéseket (pu csere stb) nem csinálnék rajta.
Ellenpéélda: van egy nagyonjó gitáros ismerõsöm, (miskolcon az egyik legjobb, az excelsiorban játszik) akinek szintén van egy ilyen gitárja, és pl õ imádja, pedig mellette van egy elég korrekt kis ibaneze (olyan 600$-is kategória)

Satchfan
Azért a kis házi pedálokkal vigyázni kell... a másik dolog meg az, hogy egy hangkártyára kötött analód torzító, hogyismondjam.. szerintem szarul szól.Akkor már kérj külcsön egy Boss Gt6-ot vagy egy Korg ax1000/1500-öset, vagy egyszerûen mikrofonozzál ki egy kombót.

www.satriani.com

Match
hát, atttól függ milyen torzító...mondjuk egy proco RAT-ben alig van valami, de mondjuk egy compressornak jókora kapcsolási rajza van (A4-es lap tele)

Gerzson
szóval egy marék alkatrészbõl összedobható?

Gerzson
végül is az SoundBlaster LIVE effektei nem késnek, de azok nem túl szinesek, eléggé tompák

elkezdtem utólag effektezni a már felvett anyagot, de azért az mégse az igazi

Match
Gerzson: szerintem 2 megoldás van:
1. Veszel valami effektet
2. csinálsz effektet (vagy csináltatsz). Ha kellenek rajzok akkor segítek megszerezni. Ez az olcsóbb megoldás...egy boss pedál simán kijön 3-4 ezer ft-ból. Viszont esztétikusabb az eredeti 😊

Match
most én is effekt nélkül maradtam, de olyan jó tapasztalatom van a gépes effektek terén hogy inákbb az akusztikus gitárt nyúzom 😊

Match
a gép ígyis ugyis késni fog....az elsõ ilyen progi amit próbáltam eleinte (max minõséggel) olyat késett hogy inkább visszhangnak használtam 😊

gergou
Revalver nevu progi nagyon allat, csak izom hangkartya kell hozza.

Gerzson
Sziasztok!

Cubase SX-el effektezek gitárt, de késik a hang
buffer méretet probáltam állitani de igy se tökéletes
mit lehet tenni?
vagy tudtok jobb effektezési lehetõséget?

gergou
Udv, Van egy elado gitarom, ha valkit erdekel, vagy tud valakit, akit erdekel, az legyszi szoljon!

Szal : Ibanez ex series floyd rose tremolo, 22 fret, 2 double 1 single pickup, es jo allapot jellemzi... Surgos volna😊

Match
Hamár úgyis itt vagyok... 😊
Szeretném zeneértõk segítségét kérni:
Olyna stílusú zenekarokat keresek, akik olyan stílusú zenét játszanak mint a pride&glory -tól a Hate your guts
Mert qrvára bejön ez a country-s stílus, de nem találtam még egy olyan zenekart aki ilyet játszott volna, a p&g-nak meg csak ez az egy száma ilyen
Tehát ha valaki tud az elmondhatná nekem 😊

Match
engem a csavarozott nyakuaknál sem zavart eddig a 2. ojktávnál 😊
De legalább nekem nincs ilyen gondom a stratoval 😊 arról lespóroltak 2 bundot 😊
Marha szép gityó, viszont az inlay-ek nem tetszenek...utálom mikor a pöttyök így fent vannak...inkább akkor legyen egy szép valamicske a 12- bundnál, a többi meg a nyak oldalán.

Satchfan
Ja és az átmenõnyak miatt a 2. oktávnál jobban elfér a kéz, mert ugye se ragasztás, se csavar :-)

www.satriani.com

Satchfan
Most jól látszik a pickup felírat:
DiMarzio Ibz :-)))

www.satriani.com

Satchfan
Mégegyszer kicsit nagyobban és más fényben:

www.satriani.com

Satchfan
ja.. szép... szívesen eltöltenék vele néhány romantikus éjszakát

www.satriani.com