Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.satriani.com
ftp://shrad:[email protected]/getkey/
Match:tényleg jó lenne ha találnál egy szervert,de akár úgy is meg lehetne oldani,hogy az X3-ról leszedni 1-2 cuccot és akkor 2-3 számonként fel tudom tölteni.Amit meg már leszedtetek,azt letörölni róla és akkor lesz hely a következõknek.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
`Take a look to the sky just before you die`
Az erõsítõ amugy tökéletesen s7uperizál....a gt-6-al nagy hangerõn (persze a roller nuttal) olyanokat hörög ha gitár mikor tremolózok, hogy a szobámba pereg a vakolat .)
Egyébként itt egy link: http://www.ylor11.freeserve.co.uk/ Nem tudom,ismeritek-e,Satriani és Vai backing track-ek vannak rajta midiben,meg persze mp3-ban is,és elég királyak!😊)
getkey: hogy itthon lehet e kapni azt nem hiszem, szerintem csak rendelni. A beszerelés könnyû, kell hozzá egy reszelõ, egy tolómérõ, ha gyorsan akarsz haladni akkor egy fûrész és egy vésõ sem árt. Ezekkel kibõvíted a régi nut helyét akkorára, hogy az uj beleférjen (kb 2x akkora mint a sima), majd 2 fúrás és már csak be kell csavarozni.
Egy kõkorszaki full csöves 60-as laney fejem van.
Egyébként milyen erõsítõd van?
Bocs az igénytelenségért, Paintben készült...

www.satriani.com
aki nem tudná, ez egy asztaaal 😊
Szerintem ennél sokkal rosszabb a les paul asztal 😊 keresek róla képet 😊
Aki nem tudná mi ez: EGÉRPAD

www.satriani.com
itt találsz mindent mi szem szájnak (és persze fender stratonak) ingere 😊
És ráadásként a mester gitárja ami a vintage52-ben megvásárolható potom 380 ezerért.

Lakhelyem: gyõri kapu, kohó utca. Ha gondolog, 23-a után itthon lesz az erõsítõm, megmutathatom mit tud a kicsike 😊
rendelési helyek: www.music123.com www.musiciansfriend.com és még egy majd ahol jó cuccokat lehet kapni csak fejbõl nem tudom...majd késõbb leírom.
Bubba_Ray: miért fontos neked hogy epiphone legyen? Milyen gitárt szeretnél? (ugy sejtem valami les pault, de azért rákérdezek).
Match:Mennyire nehéz beszerelni a Rollernut-ot?Mert nekem sincs floyd rose-om,és ha tényleg olyan jó,ahogy mondod,akkor nem lenne rossz.
Egyébként merre laksz Miskolcon? 😊
www.satriani.com
Hát Vai és Satriani ugye a két "õrült" marslakó,Eric Johnson pedig - véleményem szerint - a tipikus esete a szerény gitárzseninek.. Eszméletlen..
Most néztem a satriani.com-on:
G+ TURNÉ 2003 októberétõl: SATRIANI, VAI, és MALMSTEEN (!!!)
www.satriani.com
még szerencse hogy ilyen részletenként jutnak eszembe a dolgok 😊

Ha valaki tapasztalt az egyedi gitárkészítésben, az írhatna ilyen viszonyítási árakat (pl nekem egy ugyan olyan kéne mint ez az imperial, csak neckthru-ba, midnen cucc nélkül (pickupok, híd, kulcsok....csak test meg nyak).
Egyszer a fibenare-vel beszéltem ezügyben de azt mondták egy les paulra hogy 200 ezer minden nélkül, 220 minden cuccal....érdekes...
Bubba_ray: én már játszottam egy ilyen gitáron, + szereltem bele 2 EMG-t (81-85), de véleményem szerint nem egy jó gitár...az hogy neked megéri e megvenni az sokmindentõl függ: mióta játszol, milyen gitárod van stb.
Szerintem inkább megéri használtan egy ragasztott nyakú epi (ugyanis szvsz az epiphone-ok ott kezdõdnek).
De amugy egyszer írta valaki, hogy midnenkinek az a jó amin játszik....elõbb utóbb akkor is megszokod ha rossz 😊
Kezdõ gitárnak pl tökéletes( ha most kezdel játszani), viszont én már fejlesztéseket (pu csere stb) nem csinálnék rajta.
Ellenpéélda: van egy nagyonjó gitáros ismerõsöm, (miskolcon az egyik legjobb, az excelsiorban játszik) akinek szintén van egy ilyen gitárja, és pl õ imádja, pedig mellette van egy elég korrekt kis ibaneze (olyan 600$-is kategória)
www.satriani.com
elkezdtem utólag effektezni a már felvett anyagot, de azért az mégse az igazi
1. Veszel valami effektet
2. csinálsz effektet (vagy csináltatsz). Ha kellenek rajzok akkor segítek megszerezni. Ez az olcsóbb megoldás...egy boss pedál simán kijön 3-4 ezer ft-ból. Viszont esztétikusabb az eredeti 😊
Cubase SX-el effektezek gitárt, de késik a hang
buffer méretet probáltam állitani de igy se tökéletes
mit lehet tenni?
vagy tudtok jobb effektezési lehetõséget?
Szal : Ibanez ex series floyd rose tremolo, 22 fret, 2 double 1 single pickup, es jo allapot jellemzi... Surgos volna😊
Szeretném zeneértõk segítségét kérni:
Olyna stílusú zenekarokat keresek, akik olyan stílusú zenét játszanak mint a pride&glory -tól a Hate your guts
Mert qrvára bejön ez a country-s stílus, de nem találtam még egy olyan zenekart aki ilyet játszott volna, a p&g-nak meg csak ez az egy száma ilyen
Tehát ha valaki tud az elmondhatná nekem 😊
De legalább nekem nincs ilyen gondom a stratoval 😊 arról lespóroltak 2 bundot 😊
Marha szép gityó, viszont az inlay-ek nem tetszenek...utálom mikor a pöttyök így fent vannak...inkább akkor legyen egy szép valamicske a 12- bundnál, a többi meg a nyak oldalán.
www.satriani.com