Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
2 hangot én is tudok nyújtani így is....mondjuk az E-n (a vékonyon) már kicsit húzós, de meg lehet csinálni.
Az ujjaim egyébként már mexokták, a húrok keménységétõl véd a bõrkeményedés 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Satchfan
Ez a nyilas dolog tecccik

1.Match elmegy vadászni
2.A tábortûz mellett gitározik
3.A gitárszóra odajönnek a szûzlányok
4.#5957 utsó mondat

www.satriani.com

Match
tényleg puhának tûnik, mivel eddig a nutnál megakadt a húr, most viszont szabadon mozog...
Milyen praktikus ötleteitek vannak a vastag húrok gazdaságos és sokoldalú kihasználásához 😊)

Satchfan
Match! Azért az ujjbegyeidre kíváncsi leszek a 12 húrok nyújtogatása után . Én maradok a 9-es hibridnél... Azon legalább tudok 2 hangot nyújtani 😊)

www.satriani.com

12-est?Akkor,ha beszerzel mellé néhány nyílvesszõt,akár vadászhatsz is vele!Utána meg zenélhetsz a tûz mellett.2 in 1!

Hát,nekem így a képen lazának tûnt,bár én csak 10-est használok.😊))De lentebb Te is azt mondottad,hogy még E-re hangolva is puhának tûnik.Remélem jól emlékszem😊))De tényleg jól néz ki!

Match
persze nem vetem el az ötletedet satch 😊)

Match
😊) 12-est szeretnék majd de nem lehet kapni....ergo maradok a 11-esnél, csak jövõ héttõl leengedem d#-re...olyan fílingem lesz mintha ujra 8-ason játszanék 😊

Satchfan
Másik gitárosunknak is ilyen van, tényleg jobb, nem hangolódik annyira.
A 11-es húrokkal mit csinálsz? Szûz lányokat folytogatsz? Az már arra való

www.satriani.com

Match
hehh??
Wazzerg 11-es készlet van E-re hangolva 😊

Király az új nut-od,és tényleg elég lazának látszanak a húrok!😊)

Match

Satchfan
De ilyen pirosban 7húrosat itthon nem lehet kapni 😊)

www.satriani.com

p)ec
Neken is RG-m van, de csak 6 húros. Viszont jobban néz ki😄
Tényleg, hogy kell képet beszúrni?

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

Satchfan
Házibulis képek és csak ennyit tudtam belõlük kimenteni 😞
Majd scannelek portrékat,ha elhozom a gépet Szegedrõl 😊

pec:
A piros egy Ibanez RG-7420, a fekete egy Gibson Nighthawk

www.satriani.com

Ez a második elég szûken van vágva.

p)ec
Szépek. Típus?

Satchfan
Két kép a gitárjaimról 😊))
(vágott képek)

www.satriani.com

Match
Hát én az eddigi legrosszabb bumblebee-t möszijö nuno bettencourtól halottam. A legjobbat pedig jennifer batten-tõl (ajánlom mindenkinek).
Jah és még egy nagyon jó verziót hallottam egy "amatõr" gitárostól (akusztikuson...tappingelve....elég érdekes volt 😊)

Satchfan
Hát igen... valakitõl ez semmi, valaki meg csak szeretné, h legalább féltempóban eljátsza 😊
A gitár viszont istentelenül királyul szól,bár ez szintén nem meglepõ.
Egyébként tényleg nem egy kimagasló szóló,de azért COOL 😊
A Flight Of The...-t pedig már jónéhány hozzászólással elõbb Nuno Bettencourt úrtól is meghallgattuk 😊

www.satriani.com

p)ec
Kösz Dashed, megnéztem, de nekem nem jött be annyira, pedig abszolút Petruccit favorizálom. Az elején semmi különlegeset nem csinál, amit minden valamire való szólós megcsinál (én persze nem), késõbb pedig a Liquid Tension Experiment - Paradigm Shiftjét játssza, ami elég gyakori Petrucci szólók esetében. 😄 Egyébként csak engem emlékeztett néhol a Rock Discipline gyakorlataira, ill. szólóira? 😊 A vége nagyon jó lett, csak szinte minden számában van ilyen jó a szóló, és a Flight of the Bumblebee-t, pedig szintén hallottam már másik szólóban, egy másik LTE számmal együtt... szal nem rossz, de Petruccitól nem olyan különleges.

Dream Theater 2003as L.A. -i koncertjen Petruccinak van egy eleg brutal 6 perces szoloja aki nem hallota meg az mindenkepp szedje le..

klikk
Satchfan
Nem saját szám,csak a szólót játszottam fel, egyébként Eric Johnson.
Másik cím:
http://petrotamas.musichello.com

www.satriani.com

Satchfan
ftp.x3.hu
jelszó és login pár hozzászólással elõbb

www.satriani.com

gergou
Van mirc, meghozza:se.quakenet.org a server, es #seneca.hu a szoba. Ide gyere, aztan beszelgetunk.

`Take a look to the sky just before you die`

Calver
Van icq-d vagy MSN-ed vagy mirced vagy valamiféle elérhetõséged? Nem akarom telioffolni a topicot ugyanis, de ott nyugodtan dumálhatnánk!

"The trees move. Do you not see it?"

p)ec
Ha már olvasói véleményekrõl volt szó, akkor ideírom már, hogy olyan is, hogy www.wholenote.com, és egész kellemes portál. satch, hol lehet meghallgatni a számodat?😊

OFF
Eladó USA Highway 1 Stratocaster
gergou
Valami hihetetlen jo ez a Jaktens Tid album, allitom elsore zene meg igy nem tetszett nekem... Egyszeruen kurvajo.

Satchfan
Nem baj,csak kíváncsi vagyok már a hangjára.Egy 100W-os Laney-n próbáltam ki 0,5-ös hangerõn (Eldorádó,Westend), uh nem adta ki az igazi hangját :-)

www.satriani.com

Match
Satch: köszi az adatokat.
Hangfal szimuláció van benne, de azt most nem tudom hogy milyenek, mert nincs itthon (van benne 1x10, 4x12, 8x12, +1original, ami minden erõsítõnek az eredeti ládáját szimuláolja). még van vagy 2-3 méretben benne, csak azt fejbõl nem tudom.
Ha itthon lesz akkor nyomhatok fel hangmintákat, bár a sound blaster awe32 (van vagy 10 éves 😊) kicsit rontanu fog a hangzáson 😊)

gergou
Na az nagyon fog erdekelni😊)) Majd konkretumokat irhatnal rola😊

Calver
Na ne, véletlenül betévedek ide és mit látok? gergou, spec én ismerem és imádom, aug 25-én lesz koncertjük pesten! Amúgy trollmetál!

"The trees move. Do you not see it?"

gergou
Bocsi Finntroll a rendes neve, elirtam😊

gergou
Ki ismeri a Fintroll nevu egyuttest?😊
Most szereztem egy albumot, ilyen kurvajo death metallt meg sose hallottam... Ennel jobban semmi nem illik a pokolhoz😊

Satchfan
jaja,10-ig. A GT6 egyébként milyen vonalból? Azon is van hangfal szimuláció? Nem akarsz felnyomni a szerverre 1-2 hangzást? Egyszer próbáltam csak Pesten az Eldorádóban, de ott nem tudtam rendesen letesztelni..

www.satriani.com

Match
a gain, level stb az 10-ig megy?

Satchfan
Mindegyik 5 paraméteres:
Drive:
Brit Stack
Gain 5
Level 7
Treble 9
Middle 3
Bass 0.3
(A Brit Stackban alapból sok a basszus)

Cabinet:
4X12 Classic
Air 3
Level 7
Presence 6

Ambience:
Echo Plate
Time 550
Feedback 5,5
Tone 7
Echo 5
Reverb 6

Gibsonnal játszottam fel, a nyak pickup volt felezve

Ja a tiszta hangszínnél Acoustic szimulátor volt, de az lehetett volna jobb is...

Azért írtam 1ébként a hifit, mert ez a vonalbeállítás, Marshallon én is máshogy használom.

GT6-on majd próbáld meg Fuzz torzítóval, E.J. is azt használ (www.guitargeek.com 😊

www.satriani.com

Match
1. ezt inkább kihagyom 😊
2. Ezt a feltételt ezúton szeretném teljesíteni.
3. hifi helyett van erõsítõm (igaz most effektem nincs, de erõsítõm az van 😊)
4. ezt tudom vállalni 😊
5. ezt is 😊

Igazából a beállítások ugy lennének az igaziak, ha le tudnád írni hoyg milyen skálán van egyegy paraméter, mert akkor át tudom írni a gt6-ra.

Satchfan
1. végy egy korg ax1500g-t
2. kérd el Satch-tõl a Drive, a Cabinet és az Ambience beállításokat.
3. Kösd rá a hifire
4. Dugd be a Fendered a multieffektbe (Fenderrel lenne igazi a hangzás 😊
5. Élvezd...

www.satriani.com

Match
Gergou: én nem azért dícsértem a hangszínt, mert satch nem tetszett! Azzal kezdtem hogy "ez qrvajó", amivel elismerésemet próbáltam kifejezni satch iránt, a hangszínt azért emeltem ki külön, mert a "receptjét" majd el akarom kérni

Satchfan
Ez most elpirulós smile akarna lenni, de olyat nem találtam...

www.satriani.com

Satchfan

www.satriani.com

gergou
`Epp most halLgatom`

Bocsi, csak mar ittam egy keveset😊

gergou
Epp most halgatom, nekem nagyon tetszik, itten nem a gitart, meg a hangzast kell dicserni, hanem teged Satchfan😊 Nagyonjol tepdesed azokat a hurokat, talan az eletben egyszer majd en is eljutok ilyen szintre... Szal nekem nagyon tetszik.

Satchfan
Köszi!

A jó öreg Korg megint hozta a formáját :-) Csak a z a gáz, hogy az egy hetes húrjaim már full elkoptak a sok gyakorlástól és tompán szól a tiszta hangszínen... A torzított hangszín 1ébként ugyanaz,mint a demómon is van (Brit Stack), csak az EQ-ja van kicsit átalakítva.Szólóra nagyon szeretem, de csak vonalból ládaszimulációval.Erõsítõn érdekes módon nem szól olyan jól...

www.satriani.com

Match
hát igen, a lealázó vélemények általában a "kipróbált" gitárokról születnek, nem pedig a saját tulajdonba lévõkrõl.
Viszont érdekes hogy több helyen is olvastam a gibson faded flying V-rõl hoyg a bundok vágják a kezet

Match
Satch: ez qrvajó!!!!
Amivel a 2 szóló megy (amit írtam hoyg tetszik), az a hangszín nagyon király (full oylan mint eric johnsonnak).