Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
`Take a look to the sky just before you die`
Stain: Sajnálom 😊 de hát valószinü légipostával fog jönni 😊 tölem meg azt pakolna ki be le fel amit akarnak 😊 csak ovatosan tegyék 😊a kicsikéimre vigyázni mert ha lesz rajta bármilyen külsérelmi nyopm bizisten megkurom az összes embert aki kapcsolatba került a drágaszágaimmal 😊 (hehe gyürük ura fikcsi befigyel): )
IBANEZ UV777 Rulez
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
IBANEZ UV777 Rulez
Egyebkent lehet hogy a big bad moon az... Valami halal kiraly egy klipp... Irto jol adja elo magat ez a Satriani, es kurvajol hasznalja a floyd rozsi tremolojat...(meg szerencse nekem is ez van..😊
az nem a big bad moon?
*
AlBundy: Akkor az sokba van a rokonoknak odakint, mert legalább 2K dolcsiban, itt meg úgy megvámolják, mint a hétszentség, azért nem tudok én sem gitárt hozni odaátról...
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
IBANEZ UV777 Rulez
E-mail: [email protected]
Irányár: 30000 Ft
JOLANA L-BASS 4 húros, "halványzöldmetál" basszusgitár jó állapotban, puha tokkal eladó.
ide is...hátha 😄
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
Én Ibanez fan vagyok, nincs az az isten amiért lemondanék róla😊 amint beszerzödik 2 uj szerzeményem megosztom a képeket veletek 😊 Egy Js2000-es, és egy UV777p fog érkezni hozzám hamarosan.Vagyis hát remélem 😊
IBANEZ UV777 Rulez
"bocs hogy csak most de ritkan vagyok mostanaban net elott"
ok akkor legyen ahogy megbeszeltuk elosszor .. gity + kp.. viszont irj majd ha el tudsz jonni kiprobalni az erositot..
priviben elkuldom a pontos cimet + a telszamom..
Akkor elvileg a les paulon is gyorsabban lehetne játszani mert kisebb a húrtáv (ha már azt vesszük figyelembe hoyg a hegedûnél bejön).
Végülis minden gitár egy jókora lécbõl van szépen lefaragva 😊
Pec: nemtom miért jó, én eccer játszottam egy akusztikus gitáron amin oylan volt, de valahogy kurvajó volt...nemtudom miért, de olyan jó érzés ovlt rajta játszani (mondjuk a gitár nem volt annyira jó 😊).
Hogy könnyebb ráfogni az kéztõl függ...nekem pl az rg azért kényelmetlen, mert ha ráfogok (mondjuk mikor pl cask a hüvelyk ujjam van kb a nyak közepénél), akkor annyira meg van törve a kezem hoyg azt hiszem úgy marad....
A szokásos mondóka itt is bejön: mindenkinek az a jó, amit mexokott.
Pl a domborított fogólap is annyira benne van a kezembe, hoyg kényelmetlen lapos fogólapon játszani.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Egyébként a vékony nyakra könnyeb ráfogni.
RG: kíváncsi lennék hoyg bírja egy RG a 60-as E húrt 😊
Az S szériába az tetszik hoyg kicsit a basszusopkra jellemzõ kerekítések vannak rajta, ráadásul nincsnnek hülye pöttyök a nyakában,valamint ébenfa fretboard....amit imádok.
Továbbá utálom a HSH pu beosztást (edig ha lenyomod egyszintbe a testel a középsõt (hoyg alig szedjen jelet) akkor nagyon faszául használható, dehát olyan csúnya 😊
Az miért van hogy a kezdõknek a vékpny nyak a jó? Nekem is vékony nyakú gitárom volt elõször de annyi haszna volt hoyg nagyon szar volt hozzászokni a stratohoz....azóta meg az rg-k papírnyakáát utálom 😊
Szerintem, ha a Pecsa nem tud róla, akkor nem túl biztos a dolog... az Emil.Rulez! szokott úgy koncertezni, hogy csak azért mennek el, mert valaki meghirdette, de nem hiszem, hogy Yngwie nem sz* le, hányan várják, túl nagy f*fej õ ahhoz. 😊 Szvsz!
Jó rég írtam,de azért követtem a fonalat😊)
Kata:vizuális típus vagyok,úgyhogy látom magam elõtt a történést😊)
A G3-mal kapcsolatban senki sem tud valami újat?Most már nagyon érdekel a dolog!
Bemegy két fickó, azt mondja az egyik:
- Te, én megkóstolom ezt a gitáros burgert!
A másik hagyományos hamburgert kér. A büfés elkészíti mindkettõt. A gitáros burger teljesen ugyanúgy készül, mint a hagyományos hamburger, csak háromszor annyi ketchup és mustár kerül bele. A két fickó megkapja a meleg ételt, mindjárt beleharapnak. Az újdonságot kibróbáló fickónak azonnal a hasára fröccsen egy adag mustár-ketchup keverék. Felkel a székrõl, egyik kezével tartja el magától a csöpögõ ételt, míg a másikkal legyezve söpri le magáról a trutyit:
- Te, ezt mi a francért hívják gitáros burgernek?...
[/cserf][/fülünyúl]
Az ilyenrõl mindig hetfield bácsi jut eszembe, mikor valamelyik koncerten odamegy az erõsítõhöz, hogy maj gerjeszti egy kicsit a gitárt....hát hiõába próbálta szegény, nem ment, a technikusok ellene voltak 😊 Kb fél perc után feladta 😊
Feds: ehy S2020 jobb mint egy RG170 például....
Egyébként nekem az S széria jobban bejön, mivel szerinem szebb...viszont az RG-n 24 bund van...de ezeket egyén válogatja.
Hajrá Dózsa György!
Ha lineáris van, akkor hangosnál többet kell rajta tekerni, illetve halkán nem tudod elég finoman beállítani.