Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergou
De a big bad moon a szamomra leginkabb tetszo... Valhogy olyan debil, megis komoly, vidam, megis kemeny, es kurvara tetszik😊

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
az is jo valasztas, azt en is szeretem😊

Al Bundy23
hoppá a summer song jo választás 😊 az valóban überfilinfü nota 😊
Stain: Sajnálom 😊 de hát valószinü légipostával fog jönni 😊 tölem meg azt pakolna ki be le fel amit akarnak 😊 csak ovatosan tegyék 😊a kicsikéimre vigyázni mert ha lesz rajta bármilyen külsérelmi nyopm bizisten megkurom az összes embert aki kapcsolatba került a drágaszágaimmal 😊 (hehe gyürük ura fikcsi befigyel): )

IBANEZ UV777 Rulez

albundy: sajna engem a nyáron is kipakoltak, pedig 20 cd-t leszámítva semmi értéket nem hoztam... biztos azt hitték, hogy be vagyok szívva, mert elég érdekes állapotban érkeztem meg... 😊

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

summer song

gergou
Nekem a kedvencem a Big bad moon, mar tabba le is szedtem, megtanulom egy az egybe😊 A klippje, es a szoloi miatt tetszik annyira!😊

Al Bundy23
nekem az annyira nem bejövös nota 😊 inkább a One big rush 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
😊 na akkro a körkérdés: kinek melyik a favorit Satri notája? 😊))

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
hát ez megesik😊 de tudták mire válalkoznak, és rábolintottak, ugyhogy engem már csak az érdekel mikor érkezik meg

IBANEZ UV777 Rulez

gergou
Hat, nem koll a vamosbratyo szemebe mutatni, hogy van egy 2 millas gityom...😊 Bdugod a pulcsid ala, aztan azt mondod, hogy ilyen torzan szulettel... Ha eleg hulye, be is veszi...

Egyebkent lehet hogy a big bad moon az... Valami halal kiraly egy klipp... Irto jol adja elo magat ez a Satriani, es kurvajol hasznalja a floyd rozsi tremolojat...(meg szerencse nekem is ez van..😊

"asztan beszol egy ilyet, hogy but i like it"

az nem a big bad moon?

*

AlBundy: Akkor az sokba van a rokonoknak odakint, mert legalább 2K dolcsiban, itt meg úgy megvámolják, mint a hétszentség, azért nem tudok én sem gitárt hozni odaátról...

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Al Bundy23
gyerekek tudtok arrol valamit hogy Talkbox-ot lehet itthon venni vhol?Meghogy milyen árba leledzik. Mert hát én néztem és olyan 165-230 dollárig voltak az árak 😊 na de kérdés itthon mennyi.

IBANEZ UV777 Rulez

Galy
Dátum: 2004. jan. 27. (2004. ápr. 26-ig)
E-mail: [email protected]
Irányár: 30000 Ft
JOLANA L-BASS 4 húros, "halványzöldmetál" basszusgitár jó állapotban, puha tokkal eladó.

ide is...hátha 😄
Al Bundy23
akor engem is imádnod kell

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
Nem tudom, de beszerzek egy pár klippet. Láttad a Satri Live in San F. DVD-t?

IBANEZ UV777 Rulez

k akkor majd szolj
gergou
Nem tudod annak a szamnak mi a cime, aminek a klippjeben Satriani kollega esoben borkabatban rugdossa a kombojat, asztan beszol egy ilyet, hogy but i like it, aztan belekezd a tekeresbe valami iszonyatosan koolosan? A vegen meg agyonrazza az aram... Kurvajo klipp😊 En sztem az egyik legfaszabban adja elo magad Van Halennnel egyutt😊 Imadom az ilyen gitarosokat😊

Al Bundy23
igazábol JS10Th, vagy mondhatni a "Chorme guy"-t szerettem volna de hát ugye aztatat már nem igen lehet venni 😊 legyártottak 300 db-ot aztán csokolom. Mindezt 98-ban. Legalábbis tudtommal nem igen lehet ilyet beszerezni.

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
jo ember is a sáccs mester 😊iszonyat milyen feelingel tudja elkenni a dalokat 😊 Nálam mint gitáros abszolute Õ a favorit.

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
a kérdést passzolom. nekem amcsibol jön 😊 mint ajándék 😊 szülcsi napomra.de utána nézek, bár nem igen láttam itthon ilyet.Pont azért kértem onnan 😊

IBANEZ UV777 Rulez

gergou
Joe Satrianit en is rettenetesen szeretem...😊

Al Bundy: mennyit kóstál most egy JS2000 itthon?

Al Bundy23
na azert 😊én mindenevõ vagyok zeneileg. Jöhet Bon Jovitól kezdve a disturbedig minden csak legyenek igényes gitározások benne.De az igazi nagy kedvenc az a Joe Satriani 😊

IBANEZ UV777 Rulez

p)ec
Semmi, csak már nem vagyok annyira metálos beállítottságú, mint egy éve, amikor megvettem az rg-met. Egyébként nagyon jó gitár, minden tekintetben, és jó, mert könnyen tudok rajta tanulni is. Csak azóta egyre perverzebb, kettéfacsart, szétesett progresszív rockzenéket ill. jazzeket hallgatok, amikhez talán közelebb áll, a Fender, vagy épp a Gibson hangzásvilága. Persze ez csak álmodozás, eszemben sincs lecserélni, bõven van még mit fejlõdnöm ezen is.

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

Al Bundy23
nem értem mi bajotok az ibanezzel 😊

IBANEZ UV777 Rulez

p)ec
Én is elfogadnám a képeket, és Match, tényleg cseréld vissza! 😊 Én legközelebb sztem nem Ibanezt vennék, hanem valami gibson-fazont.

Al Bundy23
képet majd nagyon szivesen 😊

IBANEZ UV777 Rulez

gergou
Egyet nekem is kuldhetnel😊

Al Bundy23
tiszteletem uraim. Látom érdekes dolgokrol meg itt a speak😊
Én Ibanez fan vagyok, nincs az az isten amiért lemondanék róla😊 amint beszerzödik 2 uj szerzeményem megosztom a képeket veletek 😊 Egy Js2000-es, és egy UV777p fog érkezni hozzám hamarosan.Vagyis hát remélem 😊

IBANEZ UV777 Rulez

gergou
Udv Dashed, ment privi.....

na..

"bocs hogy csak most de ritkan vagyok mostanaban net elott"

ok akkor legyen ahogy megbeszeltuk elosszor .. gity + kp.. viszont irj majd ha el tudsz jonni kiprobalni az erositot..
priviben elkuldom a pontos cimet + a telszamom..
Match
ZzZz mester válaszolt helyettem gergounek 😊
Akkor elvileg a les paulon is gyorsabban lehetne játszani mert kisebb a húrtáv (ha már azt vesszük figyelembe hoyg a hegedûnél bejön).
Végülis minden gitár egy jókora lécbõl van szépen lefaragva 😊
Pec: nemtom miért jó, én eccer játszottam egy akusztikus gitáron amin oylan volt, de valahogy kurvajó volt...nemtudom miért, de olyan jó érzés ovlt rajta játszani (mondjuk a gitár nem volt annyira jó 😊).
Hogy könnyebb ráfogni az kéztõl függ...nekem pl az rg azért kényelmetlen, mert ha ráfogok (mondjuk mikor pl cask a hüvelyk ujjam van kb a nyak közepénél), akkor annyira meg van törve a kezem hoyg azt hiszem úgy marad....

A szokásos mondóka itt is bejön: mindenkinek az a jó, amit mexokott.
Pl a domborított fogólap is annyira benne van a kezembe, hoyg kényelmetlen lapos fogólapon játszani.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

p)ec
Miért jó az ébenfa fogólap? Csak esztétika?

Egyébként a vékony nyakra könnyeb ráfogni.

gergou
Nem erted te az rgsek gondolatvilagat Match kollega... Az s serias gitar teste nekem kurvara nem tetszik, a vegei olyanok, mintha lecekbol ragazgattak volna, osztan lefaragtak szepen😊 Szal nekem nagyonnemgyere be... A vekony nyak meg azert jo, mert arpeggiokat gyorsabban lehet rajt jatszani...😊

Match
Yngwie még lehet akkor se jön ha már minden jegy elkelt 😊
RG: kíváncsi lennék hoyg bírja egy RG a 60-as E húrt 😊
Az S szériába az tetszik hoyg kicsit a basszusopkra jellemzõ kerekítések vannak rajta, ráadásul nincsnnek hülye pöttyök a nyakában,valamint ébenfa fretboard....amit imádok.
Továbbá utálom a HSH pu beosztást (edig ha lenyomod egyszintbe a testel a középsõt (hoyg alig szedjen jelet) akkor nagyon faszául használható, dehát olyan csúnya 😊

Az miért van hogy a kezdõknek a vékpny nyak a jó? Nekem is vékony nyakú gitárom volt elõször de annyi haszna volt hoyg nagyon szar volt hozzászokni a stratohoz....azóta meg az rg-k papírnyakáát utálom 😊

p)ec
Én meg ismertem. 😊

Szerintem, ha a Pecsa nem tud róla, akkor nem túl biztos a dolog... az Emil.Rulez! szokott úgy koncertezni, hogy csak azért mennek el, mert valaki meghirdette, de nem hiszem, hogy Yngwie nem sz* le, hányan várják, túl nagy f*fej õ ahhoz. 😊 Szvsz!

Üdv,Emberek!
Jó rég írtam,de azért követtem a fonalat😊)
Kata:vizuális típus vagyok,úgyhogy látom magam elõtt a történést😊)

A G3-mal kapcsolatban senki sem tud valami újat?Most már nagyon érdekel a dolog!

Kata
Az egyik büfében ki van írva: "új! Gitáros burger!"
Bemegy két fickó, azt mondja az egyik:
- Te, én megkóstolom ezt a gitáros burgert!
A másik hagyományos hamburgert kér. A büfés elkészíti mindkettõt. A gitáros burger teljesen ugyanúgy készül, mint a hagyományos hamburger, csak háromszor annyi ketchup és mustár kerül bele. A két fickó megkapja a meleg ételt, mindjárt beleharapnak. Az újdonságot kibróbáló fickónak azonnal a hasára fröccsen egy adag mustár-ketchup keverék. Felkel a székrõl, egyik kezével tartja el magától a csöpögõ ételt, míg a másikkal legyezve söpri le magáról a trutyit:
- Te, ezt mi a francért hívják gitáros burgernek?...

[/cserf][/fülünyúl]

gergou
A tapasztaltak azert nem szeretik az rgt, mert tul konnyu rajt jatszani... az o bajuk😊

p)ec
Feds: Az S-szériának állítólag túl vastag a nyaka, ami kezdõknek nem célszerû, az Rg-nek pedig vékony, amit a tapasztaltabbak nem szeretnek. 😊

gergou
Nekem pl az rg seria sokkal jobban tetszik , mint az s, valhogy olyan muanyagos filingje van az s serianak😊

Match
Jah,jó hangszedõlk amik nem gerjednek 😊
Az ilyenrõl mindig hetfield bácsi jut eszembe, mikor valamelyik koncerten odamegy az erõsítõhöz, hogy maj gerjeszti egy kicsit a gitárt....hát hiõába próbálta szegény, nem ment, a technikusok ellene voltak 😊 Kb fél perc után feladta 😊

Feds: ehy S2020 jobb mint egy RG170 például....
Egyébként nekem az S széria jobban bejön, mivel szerinem szebb...viszont az RG-n 24 bund van...de ezeket egyén válogatja.

p)ec
Az elõbb láttam a Mezzo-n egy Lucky Peterson koncertet. Eleve nem volt semmi amit csinált, de az utolsó számnál rádióadó-vevõs gitárral lemászott a színpadról, és bratyizott a közönséggel szólózás közben. 😊 Kicsit durva hangszedõi lehetnek, hogy semmit nem gerjedtek. 😊 Az elõbbi üzenetért meg bocs, nemtom, hogy sikerült. 😛

p)ec
Az elõbb látta

p)ec
Jobb? Melyik típusra gondolsz (sorozat alapján nem lehet megmondani)? Milyen hardware-t szeretnél? Ez teljesen személyre szabott.

gergou
kpm nincs, gityo, + 15, igy mehet a dolog... Mast sajna nem tudok... a reszleteket megbeszeljuk, ha ez igy jo...

O0D:
Igen, ezt tudom, de mondjuk hogyha kétszinten lehet a hangerõt szabályozni akkor is jó hogyha mind2 logaritmikus, vagy célszerû az egyiket lineárisra csinálni? Esetleg semmi értelme ezen meditálni ? 😄

Hajrá Dózsa György!

ok de ha lehet minel elobb kene lerendezni mert nem artana ha lenne vmi kis penzem mostanaban.. + nem tudom van e masik jelentkezo a gityodra de nekem most jobban jonne a kp minta csere
p)ec
Az én erõsítõmön is van a két csatornának ill. egy master külön, és ha a két csatorna elég halk, masteren elég pontosan be tudom lõni az ideális hangerõt.

hát csak annyira, mint úgy egyáltalán a hangerõszabályzónak... mivel a fül érzékenysége közel logaritmikus - azért, hogy ugyanannyi érzékelhetõ hangosodás legyen egységnyi tekerésre - használják...

Ha lineáris van, akkor hangosnál többet kell rajta tekerni, illetve halkán nem tudod elég finoman beállítani.