Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Árkádia: a pedál nem hibás volt(tehát teljesen jól mûködött), egyszerûen nem tudtam vele használni a dg-stomp-ot. (nem is akartam elsõ blikkre megvenni, de mondták vigyem csak el, ha nem ilyen kell, hozzam vissza...)
Medgyesinél a koponyák tényleg nem gázosak, a hosszú hajú szemüveges fickó pl. egész rendes meg segítõkész.
Amit még "imádok", az a Finkey-gitármúzeum. A pali kb leszarja, hogy ott vagy. De legalább nem mondja meg, hogy neked mi a jó.

www.satriani.com
www.satriani.com
www.satriani.com
www.satriani.com
na mind1 de tuti hoyg ezeknél nem veszek semmit sem, max bemegyek megviritom a lovét kiprobálok ezt azt azt eljövök 😊))))
IBANEZ UV777 Rulez
1. Medgyesi: Nyáron voltunk erõsítõt nézni haveromékkal. Az eladó srácok (NEM MT) full normálisak voltak, még meg is dicsértek, amikor elkezdtem játszani a summer songot 😊
2. Oroszlán: A két fõnök köcsög, a szervízes srác pedig szintén tök normális. Elkezdtünk dumálni az ibanezekrõl, erre odajött az öreg Leo (nem fender 😊 és elzavarta a srácot dolgozni. Az a két vén f@sz ÜBERKÖCSÖG!
3. Westend, Eldorádo. A héthúrosról érdeklõdtem, erre az eladó elkezdett basztatni, hogy minek nekem héthúros, minek annyi húr, meg ilyenek. Mit kell elriasztani ilyennel a vásárlókat???
Ui: A képeket mindjárt linkelem 😊)
www.satriani.com
a meggyesihez visszaterve, ott a srácok nagyon korrektek (legalábbis velem)
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
,de igy kene mennie minden helyen. Amugy mindenhol kotelesek 3napon belul vissza szolgaltatni a zset vagy cserelni a termeket... csak ezen felul lehet belekotni... persze ha be is tartjak ezt a szabaly
jo hir..
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
Amugy oroszlannak is van csokaja aki hangszert javit es allitbe s emellett franko csoka es occson dolgozik viszont nem oroszlanon keresztul kell megdumalni a bizniszt mert akkor meg ok is rateszik a hasznot... broaffffhfhhfh:]

A Medgyesi jó szakember vót csak átment üzletemberbe. Komolyan, már inkább beálítom magam a gitárom, meg a mûszaki zseni haverommal nézetem át az elektronikát, mint bevinni akárhová és azért fizetni ezreket, hogy aztán csalódjak.
Egyébként mindenáron le akart bezsélni a 24 bundról, és belekötött, hogy mit akarok én mindig ott játszani? Ki akar >mindig< odafent játszani? Csak nem totálisan laikus gitárokkal kapcsolatban?😊 A gyöngyösi hangszerboltban is "csak" 10e-rel drágább, mint az oroszlánban, pedig itt még legalább arra rá lehet fogni, hogy le kell hozni Pestrõl...
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

nem kalapácsnak volt használva, egyszerün felborult szerencsétlen aztán a ragasztásnál megadta magát. lehetett volna ragasztani is de ki tudja hoyg meddig birta volna, inkább nyakcsere volt, és mivel meggyo pajtás (hoyg rohadjom meg a tolvajkurvamindenitneki)80 darab ezresér rakott volna ibanez nyakat maradt a kramer 😊, de nem panszkodom elég kellemes és kényelmes 😊
IBANEZ UV777 Rulez
`Take a look to the sky just before you die`
ebbe az orszõágba csak ilyen bureáncs hangszerészek vannak? 😊
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
Azért írok, hogy megosszam veletek véleményemet az Opeth-koncerttel kapcsolatban. Még mielõtt Uzseka tollából olvasnátok róla a Hammerben...
Tehát, a buli az E-klubban került megrendezésre márc. 3-án, azaz tegnap, elvileg hétórai kezdettel. A haverral persze voltunk olyan rutinosak, hogy hamarabb odamenjünk, úgy fél 6ra, tudjátok a sorbaállás miatt.
7kor kapunyitás. Már éreztük, hogy szívünkben lassan megfagy a vér, olyan hideg volt, de megérte. Mögöttünk egy olyan 200 méteres sor fagyoskodott. Hehehe.
Bejutottunk és elfoglaltuk jól megérdemelt helyünket egy asztalnál. Késõbb persze terveztük, hogy elõremegyünk a színpad alá. Biztos sokan láttátok már az E-klubbot és tudjátok, hogy (sajna) nem akkora, mint a PECSA. Hát, fél óra múlva mozdulni se tudtunk. Nem baj, gyönyörködtünk a csaposlányokban!
Az Opeth meghívott elõzenekara a magyar Watch My Dying volt. Nem játszottak túl sokat, de azt jól csinálták. Igaz nem a stílusom, de élveztem.
Utánuk átszerelés következett, ami kb. háromnegyed óráig tartott, aztán elhallgatott a magnózene, lassan halkan egy intrót hallhattunk és felléptek Mikaelék!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én már durvának tartom ezt a zenét és otthon fõleg a haver által összedobott lassúszám-válogatást hallgatom, de amikor ezek kezükbe vették azokat a gyönyörûszép Paul Reed Smith és Fender JazzBass gitárokat és belecsaptak a lecsóba a Masters Apprentice c. számmal, én azonnal eggyé váltam a sok hosszúhajúval és headbangeltem, hörögtem, énekeltem, mint egy õrült!
Masters Aprrentice, Deliverance, Forest of October, Demon of the Fall, The Moor és persze pár lazább szám mellet végigtomboltuk az egészet.
Akerfelt nagyon jó fej, közvetlen arc, imádta a közönséget. Elmondta, hogy legutóbb 96-ban a Cradle of Filth elõzenekaraként játszottak hazánkban, de hogy mégegyszer nem kell 8 évet várnunk rájuk az biztos!
Szóval nagyjából ennyi, örültem, hogy ott lehettem.
Ui: A ruhatárban nagyobb pogó volt, mint a színpad elõtt!
Egyre több ilyenrõl hallok 😊
na szoval akkor megfogadtam hogy ahhoz a farokhoz soha többet..JA és mondtam neki hoyg ha kész a hangszer tegyem már fel 10es hurokat...erre feltesz 8-ast eheheheheeh NA mondom nagy hangszerész vagy bazze....
és ez igy történt gyerekek. Vigyázzatok azzal a szarházival..
IBANEZ UV777 Rulez
Balról jobbra, fentrõl, lefelé 😊
A húrok pedig mindig EBGDAE, vagyis felül van a legvéknyabb, alul a legvastagabb.
szóval van egy pár tab, és vmelyik mintha pont fejjel lefelé lenne, betûzve meg nincsen..
merre is szokott lenni?
*hihi ** *
Satch: miylen medgyesi logo?
IBANEZ UV777 Rulez
nem vicc 1x voltam ott a hangszerrel, a tokomat le is nyulta szépen ahogy kellett...én meg voltam olyan hülye hoyg nem vertem a fejét az asztalba...
IBANEZ UV777 Rulez
Gibson Nighthawk
Fender Stratocaster
(+ Medgyesi logo élõben 😊
www.satriani.com