Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
lehet hoyg hülye vagyok, de azt a medgyesi loogs képet nem értem 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

igen valoban... de talan ha kezdok olvassak tudjak hova nem kell majd menni😊
Al Bundy23
ehehh hát kb 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Satchfan
rövid lenne az az elsõ lista...

www.satriani.com

lehet kene csinalni egy top listat hogy hova erdemes menni es melyik boltot kell elkerulni
Satchfan
A kopólap fehér lesz hamarosan..

www.satriani.com

Tinxtu
Satchfan: szépek tényleg! Bár a straton nem tetszenek a fehér pickupok...
Árkádia: a pedál nem hibás volt(tehát teljesen jól mûködött), egyszerûen nem tudtam vele használni a dg-stomp-ot. (nem is akartam elsõ blikkre megvenni, de mondták vigyem csak el, ha nem ilyen kell, hozzam vissza...)
Medgyesinél a koponyák tényleg nem gázosak, a hosszú hajú szemüveges fickó pl. egész rendes meg segítõkész.
Amit még "imádok", az a Finkey-gitármúzeum. A pali kb leszarja, hogy ott vagy. De legalább nem mondja meg, hogy neked mi a jó.

Satchfan
Köszi 😊

www.satriani.com

szép pár

Satchfan
Tudom, tudom... Rájuk férne már a takarítás, de akárhányszor kézbe veszem õket, a rongy helyett inkább az ujjaimmal simogatom a húrokat 😊

www.satriani.com

Satchfan
Al Bundy23
mingyárt jobb 😊) kellemes

IBANEZ UV777 Rulez

Satchfan

www.satriani.com

Al Bundy23
az oldal nem találhato

IBANEZ UV777 Rulez

Satchfan
próba

strat

www.satriani.com

Al Bundy23
akkor lehet hpyg csak én voltam ellenszenves 😞
na mind1 de tuti hoyg ezeknél nem veszek semmit sem, max bemegyek megviritom a lovét kiprobálok ezt azt azt eljövök 😊))))

IBANEZ UV777 Rulez

Satchfan
3 témával kapcsolatban szólnék hozzá

1. Medgyesi: Nyáron voltunk erõsítõt nézni haveromékkal. Az eladó srácok (NEM MT) full normálisak voltak, még meg is dicsértek, amikor elkezdtem játszani a summer songot 😊
2. Oroszlán: A két fõnök köcsög, a szervízes srác pedig szintén tök normális. Elkezdtünk dumálni az ibanezekrõl, erre odajött az öreg Leo (nem fender 😊 és elzavarta a srácot dolgozni. Az a két vén f@sz ÜBERKÖCSÖG!
3. Westend, Eldorádo. A héthúrosról érdeklõdtem, erre az eladó elkezdett basztatni, hogy minek nekem héthúros, minek annyi húr, meg ilyenek. Mit kell elriasztani ilyennel a vásárlókat???

Ui: A képeket mindjárt linkelem 😊)

www.satriani.com

her Valo
hát ha nem muxik arrol azert nem feltetlen a boltos tehet...

a meggyesihez visszaterve, ott a srácok nagyon korrektek (legalábbis velem)

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

de azert az megsem franko hogy hazaviszed es nem megy ,de igy kene mennie minden helyen. Amugy mindenhol kotelesek 3napon belul vissza szolgaltatni a zset vagy cserelni a termeket... csak ezen felul lehet belekotni... persze ha be is tartjak ezt a szabaly
Al Bundy23
na akkor vannak még rendes kereskedõk, akinek fontos a vásárló elégedettsége!!
jo hir..

IBANEZ UV777 Rulez

Tinxtu
Én még ahol pozitívan csalódtam, az az árkádia(egyébként most költöztek egy 3x nagyobb helyre).Nemrég expression pedál nézõben voltam, a körúton befelé ilyen árakkal találkoztam(mindhárom üzletben UGYANAZ a pedál):Eldorádó:8000, Coda:6000, Árkádia:4500.. megvettem, majd du. visszavittem, hogy nem yo, szó nélkül visszaadták a pénzt. Megint visszamentem, vettem egy másikat. És még egy pofavágás sem volt...

Al Bundy23
engem 1etlen hangszer bolt nem vert még át 😊 itt érden a Kiss. Ott mindig kapok ajándék hurt pöngetöt 😊 igaz hogy segitettünk neki ezt azt 😊 szal kircsi mert bármilyen cuccot elhozhatok 😊

IBANEZ UV777 Rulez

igen, igen... nalam is ez megy😊 haver nagy muszeresz zseni viszont ha nem ilyesmi a problema akkor kenytelen vagy szakemberhez fordulni... a legjobb hogy poti cseret mindenhol fixen 2rongye csinaljak... ez vmi arfolyam lehet:]
Amugy oroszlannak is van csokaja aki hangszert javit es allitbe s emellett franko csoka es occson dolgozik viszont nem oroszlanon keresztul kell megdumalni a bizniszt mert akkor meg ok is rateszik a hasznot... broaffffhfhhfh:]
Tinxtu
Én már komolyan paranoiás vagyok a hangszerboltoktól..még kis pöcs koromban(~12 éves lehettem), mikor trombitáltam, elvittem a hangszeremet egy kb. 300 ft-os melóra...vártam rá kb 1 hetet, majd volt pofájuk legombolni 3000ft-ot. Mert velem megtehették. És ez a gecizés megy mindenütt, akit be lehet palizni, arra minden fost rátukmálnak és ott húzzák le ahol nem szégyellik.
A Medgyesi jó szakember vót csak átment üzletemberbe. Komolyan, már inkább beálítom magam a gitárom, meg a mûszaki zseni haverommal nézetem át az elektronikát, mint bevinni akárhová és azért fizetni ezreket, hogy aztán csalódjak.

p)ec
Már nem azért, de tud valaki olyan hangszerészt/hangszeboltot, aki/ahol nem basszák át az embert?😊 Amikor gitárom vettem, felhítam a Codát, aminek a honlapján 30-cal olcsóbb volt a gitárom, mint az oroszlános árlistán, a valóságban pedig 20-szal drágább, mondván, hogy nem tudják frissíteni a honlapot... 50e különbség...
Egyébként mindenáron le akart bezsélni a 24 bundról, és belekötött, hogy mit akarok én mindig ott játszani? Ki akar >mindig< odafent játszani? Csak nem totálisan laikus gitárokkal kapcsolatban?😊 A gyöngyösi hangszerboltban is "csak" 10e-rel drágább, mint az oroszlánban, pedig itt még legalább arra rá lehet fogni, hogy le kell hozni Pestrõl...

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

vintage -hez csak annyit ,hogy en mar voltam ott parszor gitarral, beallittatni - javittatni stb de idaig mindig normalisak voltak (medgyesi egy nagykepu barom). viszont a hrmagassagot nekem is mindig elbasztak 😊
Nezd a tobbi nevesincs helyeken megjobban lehuznak😞 lehet hogy aranyosak az eladok, de 99% ,hogy nem azt fogod kapni amit kersz... ellentetbe tobbi helyen viritasz tuti kezbe kapod persze ennek sem igy kene lennie... talan valahol a kozeputon.
Al Bundy23
hehe kabbe a bal bokám 😊 gondolom ez nekem cimzödött 😊
nem kalapácsnak volt használva, egyszerün felborult szerencsétlen aztán a ragasztásnál megadta magát. lehetett volna ragasztani is de ki tudja hoyg meddig birta volna, inkább nyakcsere volt, és mivel meggyo pajtás (hoyg rohadjom meg a tolvajkurvamindenitneki)80 darab ezresér rakott volna ibanez nyakat maradt a kramer 😊, de nem panszkodom elég kellemes és kényelmes 😊

IBANEZ UV777 Rulez

gergou
hakalapacsnak hasznaljak a a gityo nyakat akkor biza elbaszodik😊 A te fendered meg amugyis ledobalja a boundokat😄

`Take a look to the sky just before you die`

Al Bundy23
na az oroszlán a másik faszkaró 😊
ebbe az orszõágba csak ilyen bureáncs hangszerészek vannak? 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
de ez nem ibanez hiba 😊 ugyanis szerencsétlen már 1x ragasztva volt 😊 és sajna felborult egy kicsit a hansgzer ugyhogy emiatt volt a gány 😊 most egy Kramer nyak van, olyan igazi ásónyél 😊 de én azért szeretem 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Üdv, gitárosok!

Azért írok, hogy megosszam veletek véleményemet az Opeth-koncerttel kapcsolatban. Még mielõtt Uzseka tollából olvasnátok róla a Hammerben...
Tehát, a buli az E-klubban került megrendezésre márc. 3-án, azaz tegnap, elvileg hétórai kezdettel. A haverral persze voltunk olyan rutinosak, hogy hamarabb odamenjünk, úgy fél 6ra, tudjátok a sorbaállás miatt.
7kor kapunyitás. Már éreztük, hogy szívünkben lassan megfagy a vér, olyan hideg volt, de megérte. Mögöttünk egy olyan 200 méteres sor fagyoskodott. Hehehe.
Bejutottunk és elfoglaltuk jól megérdemelt helyünket egy asztalnál. Késõbb persze terveztük, hogy elõremegyünk a színpad alá. Biztos sokan láttátok már az E-klubbot és tudjátok, hogy (sajna) nem akkora, mint a PECSA. Hát, fél óra múlva mozdulni se tudtunk. Nem baj, gyönyörködtünk a csaposlányokban!
Az Opeth meghívott elõzenekara a magyar Watch My Dying volt. Nem játszottak túl sokat, de azt jól csinálták. Igaz nem a stílusom, de élveztem.
Utánuk átszerelés következett, ami kb. háromnegyed óráig tartott, aztán elhallgatott a magnózene, lassan halkan egy intrót hallhattunk és felléptek Mikaelék!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én már durvának tartom ezt a zenét és otthon fõleg a haver által összedobott lassúszám-válogatást hallgatom, de amikor ezek kezükbe vették azokat a gyönyörûszép Paul Reed Smith és Fender JazzBass gitárokat és belecsaptak a lecsóba a Masters Apprentice c. számmal, én azonnal eggyé váltam a sok hosszúhajúval és headbangeltem, hörögtem, énekeltem, mint egy õrült!
Masters Aprrentice, Deliverance, Forest of October, Demon of the Fall, The Moor és persze pár lazább szám mellet végigtomboltuk az egészet.
Akerfelt nagyon jó fej, közvetlen arc, imádta a közönséget. Elmondta, hogy legutóbb 96-ban a Cradle of Filth elõzenekaraként játszottak hazánkban, de hogy mégegyszer nem kell 8 évet várnunk rájuk az biztos!
Szóval nagyjából ennyi, örültem, hogy ott lehettem.
Ui: A ruhatárban nagyobb pogó volt, mint a színpad elõtt!

engem a csoka hot hidegen hagy amig megcsinalja azt amit kell... amugy hangszervizkent hirdetik magukat es emelett van bizomanyi😊 (ha meg ujj cuccot veszel nalunk azt az oroszlannal rendelik... lasd pedalok, dimarzio pu.)
Match
még egy megnyekkent ibaneznyak? 😄DDD
Egyre több ilyenrõl hallok 😊

her Valo
a vintage szamomra egy bizomanyi lerakat, es nem hangszerbolt... mellesleg a biro adam meg elmehet a busba a stilusaval, meg az uzletpolitikajaval...

mondjuk en csak rendeltem tolle es nem vittem hozza semmit es igy nincs lenyulas tapasztalatom... ha meg javitani kell akkor vintage52... bar ott rendszerint elkurjak a hurmagassagot (persze ez nem javitas resze... csak ezt talaltam negativum kent).
Al Bundy23
PONTOSAN, történt ugyanis hoyg drága kis ibanezemnek nyekkent a nyaka, és ment kukéba 😞 elvittem oda neki tokba (puhatok, de akkor is) a nyakcsere is tartott vagy 3-4 hétig,aztan mikor megyek a gitáromé odabassza nekem tok meg minden nélkül....há mondom pajtás ez nem vicces, adjad már a tokomat is vissza..erre azt mondja hoyg ehhez nem volt tok.. 😞 há mondom anyád...aztán ennyi, akkoriban még ilyen kis muja takony voltam 😊 nem igen mertem kötekedni inkább ráhagytam a faszba, mostmár biztosan azt az utat követném amit her Valo mester irt 😊)
na szoval akkor megfogadtam hogy ahhoz a farokhoz soha többet..JA és mondtam neki hoyg ha kész a hangszer tegyem már fel 10es hurokat...erre feltesz 8-ast eheheheheeh NA mondom nagy hangszerész vagy bazze....

és ez igy történt gyerekek. Vigyázzatok azzal a szarházival..

IBANEZ UV777 Rulez

her Valo
hát ha nekem valaki lenyúlná a keménytokom, akkor addig verném a fejét amíg mozog...

Tinxtu
AlBundy: Mi az, hogy lenyúlta?
Odavitted tokban és vissza már anélkül adta????

Match
úgy kell olvasni mint a könyvet 😊
Balról jobbra, fentrõl, lefelé 😊
A húrok pedig mindig EBGDAE, vagyis felül van a legvéknyabb, alul a legvastagabb.

nemcsakfeel
a tabok felülrõl lefelé vagy lentrõl felfelé keszülnek??
szóval van egy pár tab, és vmelyik mintha pont fejjel lefelé lenne, betûzve meg nincsen..
merre is szokott lenni?

*hihi ** *

Match
19 cd-nyi...asszem nem írom le õket mert hosszú lenne 😊

Al Bundy23
mellyeket dáunlódolod?

IBANEZ UV777 Rulez

Match
Dáunlódolok egy szép kis satriani diszkográfiát....lasacskán jön...reggelre meglesz....aztán majd én is áradozhatok már 😊)

Satch: miylen medgyesi logo?

Al Bundy23
tévedés, nem mondott semmit sem a szarfaszu meggyesi, na de hát ennyit a magyar hangszerészekröl..pfööööj ocsmány állatfaj...;- )

IBANEZ UV777 Rulez

bundy... minden helyen mondjak (meg medgyonal is), hogy vidd magaddal a tokot mert felelosseget arra nem valalnak:]
Al Bundy23
medgyesi egy faszkaro köcsög tolvaj!!
nem vicc 1x voltam ott a hangszerrel, a tokomat le is nyulta szépen ahogy kellett...én meg voltam olyan hülye hoyg nem vertem a fejét az asztalba...

IBANEZ UV777 Rulez

Satchfan
Sajna csak otthon tudom majd linkelni a képeket, de elöljáróban a modellekrõl:

Gibson Nighthawk
Fender Stratocaster

(+ Medgyesi logo élõben 😊

www.satriani.com

Al Bundy23
várjuk szeretettel 😊

IBANEZ UV777 Rulez