Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kuss!-magyarázta.
Az ujjkímélés meg a húrtól függ.
egyébként miért baszná szét az ujját a húr??
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
nekem van 1 admira gitárom, 20.000 volt, és nagyon jó szól. azóta se láttam olyat a boltban.
köszi
\"For those about to rock-we salute you!\"
Szvsz nem a legjobb márka, de ennyiért ilyen tudásút nem kapsz. A minõség az mondjuk eltér a profiktól, de jó.
http://www.muzyczny.pl/katalog/index.php?id_dzialu=62&id_fragment=3313&zlitera=&od=0
65 W teljesitmény
12" Eminence hangszóró
1x gain
1x hangerõ az elsõ csatornához
2 sávos EQ az elsõ csatornához
1x gain
1x hangerõ a második csatornához
3 sávos EQ a második csatornához
Zengetõ
Csatorna váltó
Vonal kimenet
Effektloop
Külsõ hangfal kimenet
Méret: 51 x 51 x 26,5cm
Kuss!-magyarázta.
itt érdeklõdj. biztos tud valaki.
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
Galeriamban vannak kepek
http://www.musichello.com/?f=30&m=7&listID=9923&SESSIONID=007d7cac62e66dd6c0c08bed2e4e15b4
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Van egy elado Fender Princton 65-ös erösitöm, ha esetleg érdekel valakit. (65 Watt, 12'' Eminence hangszóró, dupla, lábkapcsolóval állítható csatorna. 1. csatorna: hangerõ, magas és mély, 2. csatorna: torzítás (drive), hangerõ, magas, közép, mély. Fender visszhang, effekt sorbakötési lehetõség (loop), lábkapcsoló bemenet. (Lábkapcsoló opcionális)
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
hogy a Guitar Pro rossz-é, azt nem tom :-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
ez 1 szubjektív dolog szal asse hülyeség ha krisz rudit isteníted.
Kuss!-magyarázta.
nem tudja vki hogy lehet mp3-mat midibe tenni?
Kuss!-magyarázta.
nem olyan nagy cucc
ha még emlékszel az énekóráidra vagy még mindig tanulsz éneket akkor az alapokat már tudod 😊
Kuss!-magyarázta.
Azért köszi az ötleteket 😊
Viszont találtam egy programot, ami legalább lekottázza
Már csak meg kell tanulnom kottát olvasni 😉
dddstudio.tk
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
So far away
Kösz,
Dani
dddstudio.tk
én azért nem szeretem, mert nem tok rajta slappelni, meg a krómozott húrok baromi drágák :-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
ez egy másik szám...egy régi haverom játszotta soxor....
valahogy így van a szövege: "egy szõke lányról szól ez a dal, 16 éves oly fiatal".
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Bár ha valaki elkezdené így játszani biztos visítva kiröhögném 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"