Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Squier bullet strat-hoz milyen erõsítõt ajánlatok? Lehetõleg 30 ezer alatt és legyen benne torzítás. Természetesen csak itthoni használatra 😊
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Na meg a ZR széria (ez már nem floyd rose, csak abból csinálta az ibanez) elõttiek nem golyóscsapágyasak, hanem amolyan késszerû lemezen "áll", és a rugók tartják vízszintben. A kést meg mindig élezni kell, ez is ha elkopik akkor billeg, csúszkál, és nem tartja már a hangolást.
Valamint ha csak egy húr is elszakad, akkor a többinek a hangolása is elmászik.
És épp ezek miatt baromi nehéz behangolni alapból is. 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nézegettem több gitáros videót a YouTube-on és láttam, hogy a húrlábnál valami lóg.
Pl. ezen a képen:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/42/Stratocaster_detail_DSC06937.jpg/200px-Stratocaster_detail_DSC06937.jpg
Az a pálca, aminek fehér a vége.
Olyat bármelyik gitárra lehet tenni?
egyszer játszottam rajta és nagyon jó szerintem kényelmes a fogása meg nagyon jó a hangja, szerintem rockhoz meg metalhoz pont jó
Aki azelõtt nem gitározott még, annak tök mind1, hogy balkezes vagy jobbkezes
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem kell bolhából elefántot csinálni.
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
És SrAta-nak is igaza van, nem mindenki Hendrix..😊
Guitar Pro 5.2 - ban van a Sound menübe hogy Use RSE. Viszont nekem nem lehet valamiért bekapcsolni.Nem tudjátok, miért van ez?
nem szimmetrikus szal nem lenne neki kényelmes...
jah meg a kábel...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
Igazából magam szórakoztatására akarok megtanulni, tehát ha el tudok játszi magamnak, akkor nekem már jó😊
plusz ez balkezes kivitel, tuti ez is dob az értékén (mert ritka)
szerintem 20-25ig bátran megéri licitálni rá
jah és ajánlom ezt a topikot majd ha meglesz a hangszer 😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ez csak az én véleményem 😊
http://facebook.com/musicleander
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.