Disciples II: Dark Prophecy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok a legjobb körökre osztott stratégiai játék a Disciples II. Disciples II részének a kiegészítõ cdinek a helyes sorrendjét nem-e tudná valaki leírni.Elõre is köszi az infot.
rTp
Csá, mapokat honnan lehet letölteni a játékhoz? Fõleg elfes mapok kellenének, de végül is minden jöhet... valaki 1 linket vagy valamit dobjon már pls...

|_O_|

bocs az offért nem akartam új topicot nyitni. szóval most akadtam rá a dominions 2 játékra, és nagyon tetszik. már játszottam vele régebben is, csak szar volt a hangulatom és nem volt kedvem kitapasztalni. de ha belejön az ember rájön hogy nagyon nagyon jó a game. szóval annyi lenne a kérdés hogy játszik e vele valaki magyarországon, mert akkor lehetne nyomni multiba

Arról tudtok, hogy van még kiegészítõje mégpedig a Rise of the Elves.Egy új játszható faj az elfek.Most kukkantottam csak be gondoltam beírom.Ja és amugy csak 15lvl ig lehet képességeket válogatni.(ez nem hiba)

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

shaba23
Télleg jó a game, az alapot végignyomtam, a kieget meg leszedtem...maj eccer nyomom. a H4-tõl télleg jobb, de a H3-tól nem. egy szint, de más kategória.
Eye-scream
Amúgy senki nem játszik ezzel? Nemrég kezdtem el, de sztem iszonyú jó, lazán veri a Heroes4et...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Ott asszem az egyik sarokban van egy város amit élõholtak uralnak. Ha megölöd õket akkor kiszabadul a törp nagykövet, és megnyered a pályát...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Hali!
Ha még vki olvassa ezt a topicot akkor kérem segicsen nekem. Elakadtam a játékban mégpedig az emberekkel jáccok és az Alliance nevu kuldetést nemtom megcsinálni. Akki tudna segiteni megköszöném thx
SecMan
Megvan már valakinek? NEkem igen, csak remélem ezzel nem vagyok egyedül!

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Jockey
király, tényleg jó kis progi volt az elsõ, rész...
aki játszott vele tényleg tudja..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)