32
-
fortis1 #32 Látom már elkészült az RC2 , de hol a honosítás ? Vagy legalább egy RC2 kód ?
-
fortis1 #31 Üdv ! Tud valaki valamit a magyarításról miért akadt meg . Túl nagy a csönd .Ha esetleg valaki tudja az RC2 belépési kódját én már így is belekezdenék . Már ezer éve várok erre a honosításra . -
MGabcsi93 #30 hali !!!! ha valaki tudja honnan lehet letölteni a tribunal-t nagyon kérem írja le nagyon szükséges lenne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
pusztito15 #29 http://independence.fake.hu/ -
#28 gratulálok.. igy tényleg élvezetes a játék.. ehh :S -
c115 #27 Nekem kéne MAGYARITAS +ha tutok cheatot
Én tok PL
megnyomod a 0 át
player->TGM
Hatás:Nem sértenek rajtad meg végtelen mana&fáradság
Jajj csak pl ezt > nem a rendes shift+y al kell kitenni hanem másaal.Ki kell trükközni!Én 2 óra alatt fejlődtem 20 szintet na GOOD LUCK!
player->AddItem"Gold_100" *
*=annyi gold amennyit akasrz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
Inquisitor #26 Én úgy tudom 3x kezdték lefordítani, és talán vagy 80%-a a szövegnek le is lett fordítva (pl. majd az összes könyv), csak éppen nem lehetett úgy visszapakolni a programba, hogy használható lehessen. -
zsilike #25 HI!tudtommal a magyaritás megrekedt valahol a fömenü és a tulajdonságok között.ami a lényeg a feladatok nincsenek!!még magyarul is nehéz lenne megtalálni 1-2 tagot,igy meg.van kihivás!!! -
ponki #24 Egy magyarítás nekem is jól jönne!
[email protected] -
ponki #23 Hi every homo sapins! Lenne egy problémám: nem tudok aludni a gamen!
Nem tudjátok, hogy kell??????????? -
dniworrom #22 a sneak skill az általad említett lopakodásra jó!
trainingel tod növelni,vagy beállsz egy stabil,nem mozgó NPC mögé ráteszel egy könyvet a lopakodás gombra,elmész enni,fürödni,tv-t nézni aludni majd azt veszed észre,hogy hopp,már fel is ugrott 70-re!
a városlakoktól is ezzel a skill-el tudzs elcsenni cuccokat!csak80 felett érdemes,egyébként sincs semmi hasznos náluk -
Nagaarum #21 Sziasztok! Én sem vagyok nagy ász a játékban. A Sneak skill mire jó, hogyan fejlődik, valamint hogyan lehet a városlakóktól lopni??? Nem arra gondolog, hogy az árustól, hanem a konkrét személy zsebéből??? -
#20 Helló!
Én még tök elején járok a játéknak de máris találtam egy 17.000 kreditet érő kardot Balmoraban, csak vonj megadra egy láthatatlanság varzslatot és az egyik őrtoronyba juss be és ott lesz egy láda tetején. -
Kain7832 #19 Sziasztok zseretnem megkerdezni eltudna-e nekem valaki kuldeni a jatek magyaritasat. Ugyanis nem tudom lehuzni a netrol mindig kiirja hogy az osyekottetes a szerverrel nem stabil. HA igen kuldjetek uzenetet a [email protected] . Cseh valtozat a Morrovindrol meg nincs de nagyon megfelelne a magyar nelv is. Elore koszonom. -
#13 Hát ez igen érdekes. nekem celeron1ghz, 512mb sdram, gf2 64mb, és pl Vivecben, eső közben úgy szaggat mint állat... -
#11 Hát haver, akkior tedd rendbe a géped!
celeron800, 256mb sdram, gf2 64mb. Simánn megy maxíni. és nem csak nekem! területeknél a max töltési idő 5mp. -
#3 srácok ez first person nézetű vagy thd nézetű progi lesz? -
#1 nem reménytelen