11
Internet Explorer 5.5
  • zola2000
    Használjatok netscape navigátort!
  • Gab
    Szasz Tas, ezt nézd meg, aztán szólj vmit :) -> http://free.x3.hu/thewarenavigator/ieupdates.html. Ott van írva egy olyan frissítés, amit elcseszett a Microsoft :-\, sajnos ennek még nem járt utána a supergamez, remélem azért előbb-utóbb megteszi: szóval az egyik "biztonsági" frissítés tönkrevágja a Java-konzolt. Amúgy az ie azóta sux nekem is, s ami szomorú: nem lehetett a frissítést eltávolítani.. eddig :)).
  • Gab
    Internet Explorer 5.5+SP1 és az összes lehetséges(amcsi+magyar) biztonsági frissítésem megvan, nekem kewl. Ez win2k mellett van és leszámítva két nagyon gigszert - okzva általam :-) - nem volt semmiféle probléma.

Mixyboy, egy ötlet: nem néztem most meg, de gondolom ennél is olyan szisztéma van, hogy user.dat és da0 v. ilyes alatt - meg egy másik fájl, csak nem jut eszembe, de abból is kettő van - néven vannak a felhasználói beállítások elmentve. Mikor alkalmazod a beállításokat, akkor mentd el a ".dat" fájlokat és a da0-kat is más helyre(szóval azokat töröld). Ez csak ötlet.

Amúgy tesztelgettem a 6.0-t, nekem nem tetszik, néhány újdonsága honlapelemzésben leledzik (az 5.5 alatt kiírta: Internet/Ismeretlen zóna.. itt meg konkrétan írogat, sokat még nem teszteltem). Szóval 5.5+SP1 okés - nálam biztonsági okból megvan minden szükséges frissítés. A megadott linken magyar nyelven van kiírva, hogy micsoda is a dolog, a letöltés meg a M$-lapról, így nem lehet gigszer.
  • Laalee
    mert ezt olvasta a forumokon...
  • Air
    Amióta megjelent, nekem 5.5-ös IE van fent. Semmi baja nincs. Naponta 5-6 órát netezek vele, soha semmi hibát nem tapasztaltam. Kánya! Mire alapozod elmés megjegyzésedet??
  • Laalee
    nekem ie 5.01 sp2 van nincs semmi bajom vele
  • Mixyboy
    Nem műxik tökéletesen IE 5.5. a netről töltöttem le, és kb. 1 hónap után a tartalmi tanácsadó megbolondult. mindig bekapcsolódott, és minden egyes Ie indításkor szirénázik, hogy a tart. tanácsadó beállítasai nem megfelelőek. megnyitom a beállításokat, beállítom, pontosabban kikapcsolom a tart. tanácsadót. addig működik, míg be nem zárom, másnap, ujra rossz, valahogy nem menti a beállításokat! mi lehet az oka????