Myst 3 Exile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De haverom asszonta hogy a gamestar tesztelte már 2001/01-03 között vmikor.
skorpio7
Kössz a választ !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Skorpio ismered a Dracula - The last sanctuaryt? Az is Wanadoo Projects game mint a Necronomicon irányítás tökugyanaz de ez inkább krimi, a vége fele van egy kis félelemérzete az embernek. Amúgy a Wanadoo nagyon beindult 12honap/12játék a mérlegük, nem semmi igaz? rdaneel, a király csákós szövegre, én is úgy kezdtem sõt nem is ojan rég, de ha sokat jáccol idõvel lesz tapasztalatod és rájössz a dolgokra.
Csákó!

(OFFTOPIC)
SEMMI gond, csak eltüntél... 😊
De megszereztem a gamét... szerintem nagyon jó!
Csak nehéz upgrade-elni, mivel a RIP van meg... Crack-elt EXE-t meg nem akar a hivatalos patch felnyomni a felsõ verzióra!
De már sikerült 2.0-ra
(jelenleg 2.1 a legfelsõ, s egyben asszem' az utolsó! 😊

(ONTOPIC)

Tudja valaki esetleg, hogy a REALMYST-et lehet-e kapni nálunk?

Daneel
skorpio7
Rdaneel !
Szegény Piko is várja a Tropico-t és a Cultures-t tõlem ! 😊
Tudod , nincs íróm , a kalózom meg elmondta , hogy csak helyiekkel foglalkozik már , akik régi vevõi .
A szavaival élve , "lekoptatta a külsõsöket" .
Igaza van , mert a 3 év alatt , amióta csak ismerem , két társa bukott le emiatt és éppen ezért sürgõs felszámolás alá kerültek a nem helyi vásárlók.
Mivel semmit nem kaptál tõlem ( egy apró üzenetet sem ) , ezért ezúton kérek tõled elnézést , hogy nem tudtam teljesíteni azt , amit igértem.
De én sem akarok bajba kerülni.
Na csá !

The LORD!

Úgy látom, Te nagyon király CSÁVÓ vagy! 😄😄
Képzeld azokat akiknek még a walkthrough segítségével is problémáik akadnak! :-))))
Nem vicc, vannak ilyenek!!! (többnyire az amerikai fórumokon találkoztam ilyen arcokkal)

A RIVEN-nel egyébként kb. 1,5 hónapot szoptam! (de az nagyon nehéz volt szerintem)

Érdekes azon felirat, ami az Exile 1.2-es Crack-jében van a Read Me file-ban:
"Ne játssz ezzel a játékkal, ha nincs agyad!"
😊)))))))))))))))))))

Skorpio 7!!!
Hol van az X-tensionom?? 😊
Áááá hagyd, már megvan! 😄😄
skorpio7
The Lord !
Milyen a Necromonicon ?
Tipusra tekintve.
Resident Evil-es vagy esetleg Myst stílusú ?
Megéri megszerezni ?

hmm te 18 órát jáccottál vele 9 nap alatt, émmeg ... nem is tom hány órát :-)) tuti kevesebbet, lassúak vagytok gyerekek nagyon hehe :-)))))))))) najó kb 12-15 de azt is csak azé me közben párhuzamosan gameltem. öööö a Necronomicont vittem közben végig, ahoz csak 6 óra kellett.
WiZZARD!
http://interactfiction.miningco.com/games/interactfiction/cs/myst3walkthrough/index.htm

Üdv,
Daneel

ui: magyarul szerintem nincs még, de az a véleményem, hogy kényelmesen végig lehet játszani SEGÍTSÉG nélkül is... én csak 9 napja játszom vele, és már az utolsó helyszínen vagyok! (napi 2 óra játékkal!)

A Riven!!... Naaaaaaa az nehéz volt valóban! 😊))
RAGE!
Van 1.2 Patch a Myst3-hoz, és azzal elvileg mûxik a VooDoo szérián is! 😊)
De csekkold le a hivatalos oldalt! www.myst3.com
Innen leszedheted a Patchet... a Crack-et pedig a gamecopyworld-ról! 😊)))

Úgyhogy van megoldás!!
Ja amit elküldtem neked, abban én is a hangokat hibának soroltam be, de én tod mit csináltam alatta? Halkan Deleriumot hallgattam, tuti megéri hidd el, mert csendes kultúrált zene, és ha vmi történik hangilag a gameben azt úgyis hallod mellette, amúgy nekem a digizett fõszereplõk nagyon bejönnek erre tom azt mondani, hogy ahány ház annyi szokás, ja a LJ-re visszatérve, nem lehet azt beállítani benne mint a Stupid Invadersbe, hogy a hang francia, de a feliratozás angol, mert ha igen akkor lökd kölcsön pls :-)
Add kölcsön bazz.
Nekem akkor lett kicserélve a kártyám amikor jáccottam a gameel (nem így volt betervezve), ojan kártyám volt ember mint neked, most geforce2 mx-em van és sok különbség nincs, persze szebb lett de nem ojan sokkal.
rage
Hello!

Sajna nekem egy 16 bites Voodoo 3-as kártyám van, s olvastam
a játék site-ján, hogy hardware-es támogatás így nem lesz,
mert ahhoz kell a 32 bit..
Sajnos, ezt ilyen ügyesen írták meg...

Mindenesetre szeretném megkérdezni, hogy valaki, akinek 32 bites
kártyája van, meg tudná nekem nézni, hogy mekkora a különbség,
tényleg csak 1-2 effekt marad ki?

Szeretném tudni, hogy így is érdemes -e beszerezni a játékot,
hogy csak szoftveres módban játszhatok vele..

Köszönettel,
rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Szal lássuk is: párbeszéd abból kevés van a mystben de van, életszagú ez felfogás kérdése, szerintem edannának eléggé élet szaga van... Intelligensek, szerintem a myst is az. Moviek színvonala, ezzel sincs gond. Sztori=super
Szal dauby nem értelek.
Tényleg mit hallottatok a MUDPIE-rõl?
Nem tudja valaki mikor készûl el (CYAN game)

Daneel
Sziasztok...
Amateriát nyomom jelenleg! (Edanna és Voltaic már megvan! 😊)
Volt egy két durva húzás a készítõk részérõl eddig, de semmi komoly! 😊)
A RIVEN sokkal nehezebb volt!

LORD!
Egyenlõre nem kérdeznék semmit, mivel úgy jó ha magam viszem végig nem? 😊))
Már csak Narayan van ezután nem?

Üdv,
RDaneel
Nálam a LJ csak álom, me valószínû sose lesz lehetõségem jáccani vele :-(( de a képekbõl ítélve szebb a myst akkor is
Tomika ennyit mondok: KABBE! (má bocsika) Ez a game isteni, grafikája gyönyörû, akármit mondasz. Azé nézd meg a realMYSTet, azé is elsõosztályú, de ez annál is jobb, nézz csak meg egy hosszabb mozit benne, ja amúgy bejelentem mindenkinek, Lord ma végigvitte a gamet, szal kérdezzen bátran mindenki.
Gyermekeim még sehol se vagytok, én Edannában szívok jelenleg 1000L, Voltaicot már kilõttem.
Valaki játszik már vele?
Tippek miatt kérdezem! 😊)
Nagyon komoly a game...

Üdv, Daneel