Régi játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

up!

Sziasztok!
Én is egy régi játék után kutakodom, ami nagyon tetszett és most eszembe jutott!
Szóval még 97-98 környékén játszottam vele és nem emlékszem a nevére. Leírom, hogy milyen, hátha valaki tudja a nevét. A játék windows-os ablakban fut. A lényege, hogy egy varázslóval vagyok, és a pálya egyik felérõl a kijárathoz kell mennem. Közben egy csomó akadály, amit helyes logikával el kell rakni az útból és meg kell találni a megfelelõ útvonalat. Pl. köveket elgörgetni, megtalálni, hogy a hidat hogy kell leengedni, és van pár varázslat, amivel könnyíteni lehet a dolgon.
Remélem valaki felismerte!
Elõre is köszi a segítséget!!!

Hi!
A régi 486-os gépemmel együtt jött valami flipperes game, annyit tudok róla hogy 98 elötti, és az egyik pályán van valami nagy vizesbödön, amibe bele lehetett lóni a labdát. Aszthiszem 3 pálya volt benne, ien szörnyekkel, és egy zombival. Nemtudja vki a nevét/ honnan lehet letölteni?
MiloShee
Ez az THX!!

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

BBird
Mármint a játék verziójára gondolsz? TPS akció. Vagy pedig a hasonló környezetben játszódó autótolvajos? Esetleg a versenyjáték? :-)
link - the fifth element rip
MiloShee
Hali! Régen volt egy eléggé gagyi game, az ötödik elem c. filmre épült, bárki infót tudna adni róla megköszönném!

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

Voltan
helyesen:
www.the-underdogs.org

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ombika
Desert,Jungle Strike megvan vkinek?

Valamikor réges-régen olvastam egy játékleírást. Ez kb 3-4 éve lehett. A játék egy vasutszimulátor volt, de nem is akármilyen. Lehetett benne szivatni az ellenséget olyanokkal hogy fölszedjuk a sinet vagy fegyverzett vonatot küldönk a pályára. A játék nevét nem tudom már, de remélem hogy hátha valaki ráismer.