13
P III 1 Ghz, help!! Valami nem stimmel....
  • Mathias
    Látom nagy gondot okoz nektek a quake, probáljátok az UT-t:))) gyilok: lent azt irtad, hogy másnál megy 125-öt. Ez tuti? Szerintem nem szükséges 125 se,elég 100, mert ha monitor pl.100Hz megy fölösleges, azonkívűl az egér viszajelzései se olyan gyorsak. ja és ha nagyobb felbontásban,részletesebb grafikával játszol,akkor még jobban is lehet célozni. Az ugráshoz annyit hogy kibirod azt a néhány mp-et míg a levegőben vagy, vagy nem (nem tudom)?
  • gyilok
    Egy ideig.....amíg nem jutok LAN party közelébe, de ez a nyáron úgyis megtörténik hihi :P
  • gyilok
    tudom hogy polosatiynak nem volt otthon gépe,de amikor kijött a q3-om 12 órát nyomta naponta a szponzoránál a q3-mat, ezt ő nyilatkozta.
    Úgyhogy ha fizetnek is érte jó hogy csinálnám.....
  • gyilok
    1. Had hangsúlyozzam már hogy kurvára nem aroclok a gépemmel, mert nem is lehet vele!!!
    Egy szóval sem íram ez akkor nem értem hogy miért írod ezt. Egy csomó más kommenthez odaírhatnád aki 1 Ghz körüli gépéről nyilatkzik hogy mit arcol. Szóval nem tudom ezt minek írod...
    2. Itt most nem az volt a problémám hogy én nem tudok így játszani, csupán láttam más rácnak a gépét ugyanilyen konfiggal és neki ment nekem meg nem csak ezért szerettem volna én is tanácsot kérni.
    3. az eq-ra szívesen elmentem volna csak tudod mivel nem lakom pesten a gépemet elég nehéz lett volna elszállítani oda, másrészt meg edzésem volt pénteken amikor már be kellett volna vinni a gépeket.(több mint 200 km-re lakom pestől)
    Egyébként a q3-megjelenése óta játszom, úgyhogy cseppet sem nevezném magamat lámanak(q1-gyel keztem). Nos az meg egy másik dolog hogy polonak 466-os cerkája volt. De annyira le volt butítva a játok hogy tudjon 125 fps-sel nyomulni. Szóval én meg csak emiatt emlegettem ezt a számot...
    na mind1.(mellesleg a videkártyája tudod milyen volt polonak?? akkor nézz utána és csodálkozz)
    De az eq4-re menni akarok, remélem sőt biztos hogy q3-ban jól elverném a szádat.......
    és nem szoktam be-bezni ugyanis nem vagyok már gyerek.
    Úgy látszik ez a supergamez oldalon sem vannak akkora rendes hozzászólók......
  • gyilok
    dewdew ne csináld már, nem vagyok fps buzi, csak mivel a profik ezen játszanak és ha én is az akarok lenni ennyi kell hozzá. Szóval ez a legtökéletesebb. Különben is ha ilyen géped lenne mint nekem te nem várnád ezt el??
    Látod Pace milyen kedves volt és normálisan válaszolt, nem mondom hogy te nem úgy tetted csak hát a magad módján. Köszi Pace.
    Egyébként meg ezzel nem nagyon dicsekedhetnék mert ugyanis azokhoz akik tényleg fps buzik ahogy te írtad azokhoz képest a fasorban sem vagyok. Ugyanis azoknak 250-nél kezdődik a timedemo.
    Hát csak ennyit akartam, na mostmár másként látod a helyzetem dewdew???
  • dewdew
    Fura egy alak vagy te.
    Engem is idegesitene, ha 125 helyett csak 110fps-el menne. Szinte latom az agyongyotort szemeidet, ami a kepfrissites gyengesege miatt mar vorosen forog.

Na ne majrezz, ki a f@szt erdekel hogy mennyi. Ha 60 ala esik, akkor ok, ugralhatsz, de addig nem. Ha meg fps buzi vagy, akkor dicsekedj a timedemoval, ugyis mindenki annak az eredmenyere kivancsi.

Egyebkent meg te jatszani szeretsz, vagy figyelni a sarokban a szamokat?
  • gyilok
    Mégis pontosan le tudná valaki írni hogy mit töltsek le?? Szóval azt sem tudom mihez mi tartozik. Azaz én csak annyit tudok hogy a Geforce 2MX-emhez van az az nvidia driver és van más is?? Szóval végülis csak az a driver van ami miatt szarakodhat nem???
    Ha van még más is akkor írja már ide valaki a címét. Örök hála annak aki megteszi. Gondolom BIOS frissítés felesleges. Mondjuk ezt sem tudom hogy hogyan kell.
    Szóval tényleg nagyon megköszönném ha valaki útba igazítana. Nem kérek mégegyszer segítséget, csak valaki írja már le rendesen hogy mit töltsek le, sajna egyedül tanácstalan vagyok.
    Thanks.
  • Spy
    Szertem driver gond v.game gond.Nem a proci a baj hanem a videokártya.Szedd le a legujjabb drivereket
  • gyilok
    Nos akkor a gondom az, hogy van egy 1 Ghz-es P III-as om, egy Geforce 2 MX 32 Mb-osom, és 128 Mb-memóriám. A quake 3-ommal elég sokat játszok, de a legalacsonyabb grafikán sem marad meg stabil 125 fps-en. Ez meg hogy lehet?? Pl. vannak olyanok akiknek p III 700-as és egy Riva TNT2-es tudja a 125-öt stabilan, nekem meg vibrál a sám az ötös, meg néha a kettes is szóval lemegy 110-re is. Ezt azért írom le mert a 125 a legidállisabb és nekem ez kéne. A consolban is meg lettek oldava a dolgok, szóval 3 d icons, le lett véve, akkor nincs fennt a sky sem meg alacsony grafikán játszok. Érdekes amúgy minden játék kurva gyors és semmi sem szaggat, a windows betöltődése is iszonyatosan gyors. Szóval mi lehet a gond??? A driverek??? A legújabb van, de kipróbáltam már szinte az összes nvidia drivert a 11.00-tól fölfelé. Ja a másik érdekesség pedig az hogy a timedemom 156,7 fps. Szóval ha ez annyi akkor miért nem bírja a 125-öz stabilan tartani én ezt nem értem.
    Ha valaki tud segítsen köszike.