18
C.Strike bot-ok ellen
  • Borg
    És ez a PODbot mit tud az NNBOThoz képest? Mert az egy dolog hogy NNBOTra épül ez is, de talán már nem olyen bugos cs 1.3 alatt?
    Mert NNBOTtal az a szar csak, hogy 1.3 alatt van néhány (idegesitö) bugja, amugy elég jó.

Nem szivesen áldoznám fel a fasza NWP filejaimat amiket NNBOThoz csináltam..ezek mennek PODbottal is?

(amugy hogy lehet ugy szervert inditani, nem dedicatedet, hogy nekem WONos a CS, haveromnak meg nem, és be tudjon joinolni interneten át hozzám?)
  • Laalee
    beküldöm magam helyett jaccani :)
  • Promi #13
    Lehet.
    A Podbot -ot ajanlom, en is azokkal gyakoroltam,de most nem reszletezem miert jobb a masiknal.Nalam megtalalod a Pod botot 1 pack ban, benne 554 waypoint file.

http://free.x3.hu/promi/
  • Rincewind
    Lehet, de nem javaslom:
    Mert legyen bot bármennyire is "intelligens", soha nem fogja azt az élvezetet nyújtani, amit eg emberi ellenfél!
    Szerintem gyere fel valamikor valamelyik magyar szerverre és próbáld ki...
  • Jockey Ewing
    Lehet bot-okkal is. De ezek nem mission-ök! :o)
  • I.C.ram
    Meseljen mar nekem valaki a CS-rol mert meg uj vagyok nagyon! a botokkal is lehet missionoket nyomni (tusz kiaszabaditas) vagy azt csak mas emberekkel lehet?
  • Rincewind
    A waypointok nak már van 8.0-as verziója is.
    Le lehet tölteni a www.counter-strike.hu-ról
  • Coine
    Végre megvan a lenti Podbot ÉS SOOOKKKKKAL jobbbbbbbbb, mint a realbot és kényelmesebb is és nem szipózza a CPU-t, letölteni !
  • Dikkma
    Hát én RealBot 2.2 bétát használtam eddig. De elég szerények. Mondjuk adtak ki hozzá waypointot (pedig nem is az??) mert nem a sima waypointokat használják.
    De nagyon viszi a procit, 533-as Cellel még 640x480-ban is akad 7 bottal.
    Joebot 1.3 elég jó.
    Majd kiprószálom ezt a Pod Botot is.
  • Addam
    cshez sajna nincs igazán jó bot, a sok map miatt nem igazán lehet olyat csinálni ami mindegyiken megy. Én a POD botra szavazok, de az waypointos, tehét csak azon a mapon megy melyhez van waypointokat tartalmazó file... előnye hogy nem szopja le a procit mint a realbot, és ismeri az adott mapot.
  • Memphis
    Én RealBot Alpha 1.11-et használok, de az is tök roszz! Nem tud valaki valami intelligens bot-ot?
  • Coine
    Háát én RealBot 2.2 Beta-t használok és iszonyú hülyék a botok, rossz őket nézni...
  • Memphis
    Nem ismertek valami intelligens botot??