19
FINAL FANTASY RULEZZ
  • Pucóska
    Heloka!
    Nincs meg valakinek(,hogy el tudná nekem küldeni),vagy nem tudja valaki,hogy hol tudnám letölteni a FF8 összes videóját,vagyis az összes amv-jét???Nagy szükségem lenne rá!Aki tud nekem segíteni,az légyszi írjon az e-mail címemre(,mert azt minden nap megnézem):[email protected]
    Előre is 1000 köszönet!
    (Amúgy imádom ezt a játékot!:))
    Ja,és még annyit,hogy ha valaki tud olyan oldalt vagy ilyesmit a neten,ahol csak ott,fennt a neten lehet megnézni az amv-ket,akár nem is az összeset,az is nagyon jó lenne!
    Sziasztok!
  • Kandurex
    Akkor rögtön egy kérdés. A FF XI. bícsmárkja:)..nem akaródzik elindulni valami japanese 1208 üzenettel dobálódzik..valami tipp?
    www.gamefaqs.com

Minden kérdésedre választ kapsz. Nem is keveset. :)
  • Sephi
    SZal igaz a FF7 volt a legjobb! Az FF9 elrdeks es egyszeruen fantasztikusan szep es jo! Igaz a story line nem a legjobb mert ugyanarrol van szo de nagyon megeri megveni hidd el nekem!
  • Gamina-
    Nagyon jó, nagyon szép, egyszerűen jó!! de nekem eddig az ff7 teccett a legjobban.... :))))) de mind1ik ff nagyon cool! ;)))
  • Sephi
    Hat a 10 es szeptemberben de hat kinek van PSX2 :)?
  • Sephi
    Szal... ize kinek teccet a FF9?:)
  • Aquli
    Nikau: nekem is ez volt a bajom. nahh. eloszor addig kell jobbra tekerni, amig 36 nem lesz, aztan a balra gombot nyomni ami 10 nem lesz, aztan a jobbra gombot ami 59 nem lesz, es megin a jobbra gombot, amig 97 nem lesz. Csak egyszer lehet probalkozni, tehat valahol mentsd el az allast, es mindig ujra probalkozzal, vigyazva nyomjad, mert nyomod a jobbrat, hogy 36ig elerjel, de ha tulugrasz rajta, 37-rol mar nem lehet a bal gombbal visszalepni! tehat mindig pontosnak kell lenni!.
  • Ziher
    Ide: minden 1-1000 ig ahány ff csak van vagy lesz
    nah és persze: FINAL FANTASY THE MOVIE
  • Ziher
    Ide pls fanok!