12
Segítsetek dönteni!!!!!
 • Vardar
  #12
  Ja. XP FOREVER!!!!!!
 • Picar77
  #11
  Xp-t :P
 • Gab
  #10
  Skacok: tíltsátok le a rákeresést (w95-kiírás) és az A: és B: meghajtót is szedjétek ki -> úgy is automatán felismeri majd magának a win (NT tuti). Ha minden kötél szakad, akkor Tíltás.
  2k alatt nem megy: McAfee 98-as telepítő és sehogysem. A CD TOOLS mappájában van egy jó cucc, amivel egy kompatibilitási progit lehet felrakni: ezzel már pár dolgot megoldottam, de az előbbi még azzal sem ment.
 • Laalee
  #9
  20-30mp utan kiirja hogy nem jo a disk... nekem is ezt cinalja, igaz en nem raktam bele a meghajtót és azert cseszekszik.
 • CSOCSO
  #7
  Eh az szarügy..Amugy azért mert nem jol vana gépre dugva és nem lefagy hanem keresi amig birja:)
 • Harcos
  #6
  Csá!
  Win98-at használok és amikor berakok egy flopit a gépbe lefagy.Mi lehet a baj?
 • FormatC
  #5
  Szia Csocso!

  Csatlakozom Tomcathez. Szerintem játékra a ME, vagy 98 a jó, bár ha a a Microsoftnál megnézed 2-300 játékhoz van compatibility update a 2k-hoz.
  A rendszert csak dual boottal tudod megcsinálni, elsőnek a Win9x-t rakd fel, majd egy másik partícióra a 2k-t.
  Ha a programokat nézed akkor minden fut 2k alatt (vagy a 9xes illetve NT-s verzió), vagy külön 2000-eshez készült. Ami 98 alatt fut de 2000 alatt nem azt mindig ki lehet váltani egy nívósabb programmal, ami kifejezetten 2000-hez készült. Értelem szerüen pl. a NAV for win98 nem fut 2000 alatt, ebből van a NAV for winNT2k, ami NT ill. 2k környezetben fut.
  Driverek: a win98 azon driverei futnak csak 98-al, ami WDM driver. A Microsofttól letölthető a HCL lista (hardware compatibility list) amin fenn vannak a kipróbált és működő hardwarek 2k alá. Nézz szét a neten, hogy a meglévő hardwareid hogy állnak 2k-s driverrel. Szerintem mindenhez lesz.
  Ha van kérdésed szerintem itt, vagy a Win2000 topicban tedd fel!

  FC
 • Madman
  #4
  Hat kedves Csocso, eloszor azt akartam irni hogy ****** vagy mint a ****!De,meggondoltam magam es azt irom hogy rohadtul fogalmad sincs rola mirol beszelsz, ezt tamasztja ala elso hozzaszolasod, a masodik pedig megerositi!Erdembeli hozzaszolast ne varj tolem, mert ilyen kijelentesek utan : " Most akor azt mondjátok meg hogy lehet leszedni a win 2000 et mert olyan szar hogy az nemigaz! " mar valahogy nem vagyok olyan segitokesz kedvemben!Legkozelebb ha nem tudsz valamit, nem ertesz valamihez, mielott minositened inkabb vard meg a hozzaszolasokat, vagy gondold meg miket irsz.
 • Tomcat
  #3
  Nos nálam win98-win2k combo van fenn.

  Win2k tökéletesen helyettesítenni tudja a win98-at. Stabil, jobb memóriahasználat, stb. Játék tekintetében is egyre jobban használható, köszönhetően a direkt emiatt kiadott frissítések miatt Ennek ellenére azért elmarad a win98 -tól ebben a tekintetben-másban veri.

  Ami a programokat/drivereket illeti: azoknak le kell szedned majd a win2k -s változatát.

  Mire használod a gépet? Játék? Mert ebben az esetben azért szvsz még mindig jobb megoldás a win98...
  Pontosabban a win98 at, azt sürgősen el lehet felejteni, mert semmit sem ér! helyette inkább a WinME lebegjen a szemed elött! Igazából szerintem ez lenne a legjobb megoldás. tegyél fel ME-t, s akkor jársz a legjobban!
 • CSOCSO
  #2
  Most akor azt mondjátok meg hogy lehet leszedni a win 2000 et mert olyan szar hogy az nemigaz!
 • CSOCSO
  #1
  Sziasztok bocs hogy új topicot nyitok de most csak ez érdekelne hogy melyiket tegyem fel a win 98 at és a 2000 et??
  sajnos nem szeretném ha mind a kettő lenne és mondjuk a játék miatt le kéne állítani a gépet és a 98 at elindítani...
  Szoval azt szeretném megkérdezni hogy a win 2000 mindenre alkalmas-e amire a 98??
  gamozok, programok stb..minden!!!!!!
  arra is kiváncsi vagyok hogy most van egy csomo programom, driverem azt most mint le kell töltenem a 2000 eset???
  A gamezok simán futnak majd????
  pl ilyen hogy norton antivirus for 98 mit csinál a 2000 alatt??
  Nagyon örülnék ha pár nap alatt jönne egy 20 hozzá értő hozzászólás mert a 2000 már ma itt lesz nálam..addig mind felteszem azt is és marad a 98 is...
  a segítséget előre is köszi!!!!