52
Pizza 2
-
#52 Qper te azt az undying nem nyerted veletlenul a PC-guruval? hogy elakarod adni? -
#51 nemsok, a szövegeket lehet hogy nem érted, de az nélkülözhető, minden pályán kb 3 mondatot kell megérteni és kész. Amúgy meg készül a magyarosítás, tehát azzal aztán egyáltalán nem kell tudni angolul. kb júli elején meg lesz -
#49 ez nagyon szar, kettő pizza 2 topik van, nem lehet topikot törölni? -
Jézus #47 hahahahahahaha, menny inkább a gumiszobába :) -
#46 Na fasszopo inkabb pizzaval kapcsolatos dolgokat irjunk es ne baszogassuk egymast k ? -
#45 én gyerekes ? Az a gyerekes aki Jezusnak nevezi magat.Jezusom milyen hulye senkihàzi vagy.Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus -
Jézus #44 na mind1, meg csináltad már az első pályát? porteur, stb? -
Jézus #43 olyan gyerekes vagy -
#42 Mért micsinàlsz ? Szolsz a faternak ? :-) -
Jézus #41 te maradjál ki ebből jóvan! csak kussojjá! -
#40 Jezus tenleg nagy fasz vagy.Nemtod tidszteletben tartani ezt a nevet ? -
Jézus #39 tied -
#38 anyád -
Jézus #37 ahhoz is hogy Mr.Macho te beképzelt kiss fasszopó. -
#36 már, bocs de elég fasznak kell lenni ahhoz, hogy vki azt válassza névnek hogy Jézus. -
Jézus #35 nem tudom, pisztolyos csávóm még nem volt, nekem eddig a botosokat lelőtték, az őr, rendőri segítséggel. Bár a csávóm nem nagyon próbált visszaütni. -
#34 amúgy ha egy pisztolyos vagy botos gengsztert elküldök egy konkurrens étterembe és ott van egy őr, akkor a csávóim megpróbálják megölni az őrt vagy nem? -
Jézus #33 Mateos, te indítottad a topikot, neked profinak kell lenned. Ugye? Hol tartasz? -
#32 hát én nem az biztos :) De erre én is kíváncsi lennék. -
Jézus #31 ki csinálta már meg az összes pályát? -
Jézus #30 én eddig az 5-ös pályáig jutottam, Rómában vagyok asszem, és sajnos itt fenn is akadtam. Egy fajta pizzából kétszer annyit kell eladni mint a legjobb konkurens. A másik két feladatot már teljesítettem. -
#29 na még vmi:) ha vki ráér holnap (azaz vasárnap) csevegni a chatben a pizzáról, az jelezze és azt is hogy hánykor. Najó, most már én is elhúzok. -
#28 a gondolataimat nem sikerül összeszedni, tehát megint újból írok. Ha vki ért hozzá, csináljon magyarosítást!!!!!!!!!!!!!LÉCCI!!!!!!!!!! -
#27 keksz, hogy csináltad a screenshotot? -
#26 eddig ki hányadik pályáig jutott? -
#25 mateos, hol van a honlap amit épp készítesz? -
#24 a képet vhogy nem sikerül megnéznem, nem tölti be, bár minden tár oldal ilyen -
#23 lásd a másik pizza 2 topik -
#21 vki, ha tudja hogy honnan lehet angol patchet letölteni szóljon lécci, trainer a www.pcgameworld.com/cheats/p/pizzaconnection/trainer.htm en van. -
#20 ki ismer hozza trainer-t ? ha vki ismer az irja meg hollehet letolteni.
Koszi
C.mateos -
#19 vedd meg :) -
#17 ki ismer hozza trainer-t ? ha vki ismer az irja meg hollehet letolteni.
Koszi
C.mateos -
#16 sőt mondok jobbat is! ha ismersz vkit akinek meg van, akkor kérd kölcsön, install után nem kell cd!!!!!!!!!!!! És magyaro.-n vannak bizonyos játékkölcsönzők, ahonnan szintén kölcsönveheted, majd visszaadod és működik. -
#15 linkek sajnos nagyon szarok, ritkán lehet tényleg letölteni vmit, biztos ismersz vkit, aki cd-ket ír, úgy egyszerűbb. -
Hóhér #14 mateos: Bedobhatnál egy linket a letöltéséhez!!! -
Hóhér #13 Honnan lehet leszedni? Pár helyen megvolt, de már nemtom merre van meg...
Köszi! -
#12 epp most csinalok hozza egy magyar honlapot -
#11 jaja -
#10 de vki csinálhatna hozzá egy magyarisítást -
#9 hát szerintem is nagyon állat, belebuzultam :)))))))