Pizza 2
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemsok, a szövegeket lehet hogy nem érted, de az nélkülözhetõ, minden pályán kb 3 mondatot kell megérteni és kész. Amúgy meg készül a magyarosítás, tehát azzal aztán egyáltalán nem kell tudni angolul. kb júli elején meg lesz
hahahahahahaha, menny inkább a gumiszobába :)
én gyerekes ? Az a gyerekes aki Jezusnak nevezi magat.Jezusom milyen hulye senkihàzi vagy.Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus-Jezus
na mind1, meg csináltad már az elsõ pályát? porteur, stb?
olyan gyerekes vagy
te maradjál ki ebbõl jóvan! csak kussojjá!
tied
ahhoz is hogy Mr.Macho te beképzelt kiss fasszopó.
nem tudom, pisztolyos csávóm még nem volt, nekem eddig a botosokat lelõtték, az õr, rendõri segítséggel. Bár a csávóm nem nagyon próbált visszaütni.
amúgy ha egy pisztolyos vagy botos gengsztert elküldök egy konkurrens étterembe és ott van egy õr, akkor a csávóim megpróbálják megölni az õrt vagy nem?
Mateos, te indítottad a topikot, neked profinak kell lenned. Ugye? Hol tartasz?
ki csinálta már meg az összes pályát?
én eddig az 5-ös pályáig jutottam, Rómában vagyok asszem, és sajnos itt fenn is akadtam. Egy fajta pizzából kétszer annyit kell eladni mint a legjobb konkurens. A másik két feladatot már teljesítettem.
na még vmi:) ha vki ráér holnap (azaz vasárnap) csevegni a chatben a pizzáról, az jelezze és azt is hogy hánykor. Najó, most már én is elhúzok.
a gondolataimat nem sikerül összeszedni, tehát megint újból írok. Ha vki ért hozzá, csináljon magyarosítást!!!!!!!!!!!!!LÉCCI!!!!!!!!!!
vki, ha tudja hogy honnan lehet angol patchet letölteni szóljon lécci, trainer a www.pcgameworld.com/cheats/p/pizzaconnection/trainer.htm en van.
sõt mondok jobbat is! ha ismersz vkit akinek meg van, akkor kérd kölcsön, install után nem kell cd!!!!!!!!!!!! És magyaro.-n vannak bizonyos játékkölcsönzõk, ahonnan szintén kölcsönveheted, majd visszaadod és mûködik.
linkek sajnos nagyon szarok, ritkán lehet tényleg letölteni vmit, biztos ismersz vkit, aki cd-ket ír, úgy egyszerûbb.
mateos: Bedobhatnál egy linket a letöltéséhez!!!
Honnan lehet leszedni? Pár helyen megvolt, de már nemtom merre van meg...
Köszi!
Köszi!
Pizza Connection2
ISTEN,gyönyörû,hangulatos,király a zene, a csávó hangja,nemnagya gépigénye
S rettentõen összetett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S rettentõen összetett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oldal 1 / 2Következő →