6
segítsetek!
  • Maverick
    #6
    Engem is csak ez a probléma tart igazából vissza, hogy a Linuxot hosszabb ideig használjam, úgyhogy ha vki tudja a Netmodos balhéra a megoldást, tegye közzé legyen szives! :)
  • Tomcat
    #5
    Intracom NetMod Linux alatt 1xerűen nem akar menni. Ugyanaz a baj vele, mint íxyonnál... Hiába állítja be az ember a leírásnak megfelelően, egyszerűen nem megy! Valaki help!
  • Dikkma
    #4
    Úgyan van. Nem jó. Suxx.
  • Dikkma
    #2
    Léci írd le, hogy milyen is pontosan!
    Nekem az ELCON NT akármim nem megy, Win2k alatt. Ugyaneza gond. Illetev, néha már tárcsáz is..
    Talán, bár nem ua. az az oprendszer, segíthetnénk egymáson.
  • ixyon
    #1
    hi mindenki.
    lőre is szeretném leszögezni, hogy már régen linux júzer vagyok, de nem tudom ezt a mostani problémámat megoldani. pls., ha v.ki tud, helpeljen!

    a helyzet az, hogy volt nekem 56k-s modeme, és amíg az volt, addig kajak jól ment minden. de most lett ilyen ISDN terminal a falon, amibe analog telefonvonal pászol, meg soros-kábel, és elvileg teljesen szabványos 28as modemként kellene műxeni.
    (a felhasználói kézikönyve tartalmazza az összes utasítását, és ez pontosan meg1ezik a szabványos AT-ut.készlettel) a windóz alatt kajak jól megy, de sajna a linux asszongy, nincs tárcsahang, és az istennek sem bírom tárcsázásra bírni. a log-fileokban sem találtam semmi használható stuffot, nincs is ilyesmiről szóló howto sem.csak annyit mond, hogy nincs vonal. ha valaki tuggya, mit kellene tenni, akkor pls. írja ide. thx!