6
Nem tudok letolteni :(
  • Break
    #6
    Mé' használsz Netscape-et. Teszteltem: az IE (lehet, hogy szar M$ termék, de hát ez van) gyorsabb, és jobb (hamarabb töltődik be, stb.)!!
  • Gab
    #3
    Ötlet: próbáld meg megnézni, hogy mit akarsz letölteni => nézd meg a forráskódját az adott oldalnak, vagy lehet a linket. A probléma lehet ez: a link egy cgi programot futtat, s segítségével lesz lehívva az adott fájl. Sajnos az ilyen dolgokat egyn'lőre - még a GoZilla sem - nem tudják kezelni a letöltés vezérlők. Ha van olyan funkció, hogy kikapcsolja a link elkapást a böngészőből, akkor tedd azt. Egyéb: gyakran akkor jönnek html oldalak, amikor rossz a fájl linkje, vagy törölték, stb..
  • SAntA_ClAus
    #2
    HAsznalj Go!zillat! Nincs ilyen problema s szerintem a legkedveltebb letoltes vezerlo!
  • Janusz
    #1
    Sziasztok!

    Lenne egy problemam.Nem igazan tudok letolteni Getrightal se a dappal.Ha siman le akarok tolteni egy file-t akkor elkezdi normalisan de ha hasznalok letoltesvezerlot akkor csak egy html-es file-t ment le.Ja es ezek utan ha megint normalisan akarok letolteni letoltevezerlo nelkul akkor megint a html lapot menti le.Szoval ha eloszor hasznalok letoltevez. es utanna siman akarok letolteni akkor se megy.Mi lehet a gaz?