104
Lőfegyverek
  • Efreet
    *ártatlan szemek* ééééén? nemiiiis :)
  • Laalee
    de most emgis miert löted le az én valaszomat?:)
  • Efreet
    és mivel több, mint 10000 filmben szerepelnek ilyen számok, erre találták ki a körzet-hívó számot (laszteksönhíró)
  • Assassin
    Bakker lebuktam...
    De tudod mit visszavásárlohatod hívj fő azt megbeszéjjük a számom 555-6711.
    Azt mondod 555-tel csak a hülye filmekben kezdődnek a számok?
  • Laalee
    szoval te loptad le bal felülröl pikácsúúút
  • Lteebee
    :)
  • Assassin
    Kedves kis pokémonokat árulok egy ''nemzetközi''piacon a városszélen...
  • Lteebee
    Király a cím.
    Mivel foglalkozol?
  • Assassin
    Engem a Doomban szereplő BFG érdekelne ,ha valakinek van használt azt is megvenném
    mailcím: [email protected]
  • Laalee
    tökmindegy ugyse fogsz a farzsebedbe szarszemijal maszkalni... :)
  • Efreet
    nem, ez a buli benne :) simán meg lehet venni engedély nélkül, és nem is csak fegyverboltban árusítják
  • Lteebee
    Szerintem fegyvernek minősül.
  • Efreet
    a legnormálisabb lőfegyver szerintem a számszeríj, nem számít fegyvernek = engedély nélkül beszerezhető, egy jó acélfejű lőszerrel + normálisan beállított kilövőszerkezettel az egyik legcsendesebb, leghatékonyabb orgyilkoseszköz... (opssz..)
  • Laalee
    ja pl hol lehet a kecsöpbomba honlapjat fellelni? :)))
  • Tawarish
    Hi mindenkinek ! Kérdéssel fordulnék a lőfegyver fanatikusokhoz, miszerint is, ha bárki értékes magyar site címek birtokában lenne, mely e téma legálltalánosabb dolgaitól kezdve a legmélyebb gyökeréig mindennel foglalkozik, az legyen oly szíves és ossza meg velem, valamint minden más fegyver szerető egyénnel. Thanks ! Ja, meg király lenne, ha irogatna mindenki álltala leginkább kedvelt feygverekről. Tudom, kicsit megborult téma, de szerintem érdekes.