104
Lőfegyverek
-
#15 *ártatlan szemek* ééééén? nemiiiis :) -
#14 de most emgis miert löted le az én valaszomat?:) -
#13 és mivel több, mint 10000 filmben szerepelnek ilyen számok, erre találták ki a körzet-hívó számot (laszteksönhíró) -
#12 Bakker lebuktam...
De tudod mit visszavásárlohatod hívj fő azt megbeszéjjük a számom 555-6711.
Azt mondod 555-tel csak a hülye filmekben kezdődnek a számok? -
#11 szoval te loptad le bal felülröl pikácsúúút -
#10 :) -
#9 Kedves kis pokémonokat árulok egy ''nemzetközi''piacon a városszélen... -
#8 Király a cím.
Mivel foglalkozol? -
#7 Engem a Doomban szereplő BFG érdekelne ,ha valakinek van használt azt is megvenném
mailcím: [email protected] -
#6 tökmindegy ugyse fogsz a farzsebedbe szarszemijal maszkalni... :)
-
#5 nem, ez a buli benne :) simán meg lehet venni engedély nélkül, és nem is csak fegyverboltban árusítják -
#4 Szerintem fegyvernek minősül. -
#3 a legnormálisabb lőfegyver szerintem a számszeríj, nem számít fegyvernek = engedély nélkül beszerezhető, egy jó acélfejű lőszerrel + normálisan beállított kilövőszerkezettel az egyik legcsendesebb, leghatékonyabb orgyilkoseszköz... (opssz..) -
#2 ja pl hol lehet a kecsöpbomba honlapjat fellelni? :))) -
Tawarish #1 Hi mindenkinek ! Kérdéssel fordulnék a lőfegyver fanatikusokhoz, miszerint is, ha bárki értékes magyar site címek birtokában lenne, mely e téma legálltalánosabb dolgaitól kezdve a legmélyebb gyökeréig mindennel foglalkozik, az legyen oly szíves és ossza meg velem, valamint minden más fegyver szerető egyénnel. Thanks ! Ja, meg király lenne, ha irogatna mindenki álltala leginkább kedvelt feygverekről. Tudom, kicsit megborult téma, de szerintem érdekes.