Land Warrior HELP!!!!!!!!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jobb később mint soha 😄
valami event van amúgy,hogy elkezdtétek feltámasztani a 14 éves topikokat? 😮
valami event van amúgy,hogy elkezdtétek feltámasztani a 14 éves topikokat? 😮
Sziasztok!
Kellene nekem egy CD-key, mert ami volt azt elhagytam. Elõre is köszi.
Kellene nekem egy CD-key, mert ami volt azt elhagytam. Elõre is köszi.
Land Warrior cd key wanted!!
Elgonodlkodtató a rossz CD, mert amikor vettem, kettõt hoztam el a boltból, és a haveromé ugyanúgy nem hajlandó feljelentkezni a NW-re, mint az enyém, de a futással (egyenlõre)
Az gáz.Tavalyig én is telefonon voltam, Decembertõl kábelen, itt nincs korlátozva az idõm.
Holnap este van kedvetek játszani egyet?
Holnap este van kedvetek játszani egyet?
DiretX 8-at használok.A demo ugyanezzel a géppel szuperjól ment.Egy kicsit akadozik a beszélgetésünk így. Te mikor szoktál fönnt lenni?
Explorer 5.0 van felrakva nálam.A csatlakozásnál ad hibaüzenetet, pontosabban a "connecting to Novaword" után.VAlami egyébként a játékkal lehet, mert amikor megkerestem a Startup file-t, az a játékon kívül simán megtalálta a szervert.
Kösz az ötletet Tressy, már 1.29-en van a játék, de már az elejétõl nem mûködik rendesen.A demo tökéletesen megtalálta a NW-t, de a gyári játék nem hajlandó felcsatlakozni.A kapcsolattal nem lehet hiba, mert IP4LW-vel tökéletesen mûködik, csak kicsit nehézkes.
A trefort.net nem mûködik(legalábbis én nem tudok oda menni), ha van másik hely, ahol elérhetõ Vagy, azt írd meg, Nekem is van egy játékos haverom (Cube), talán egy páros game-t nyomhatnánk.
A trefort.net nem mûködik(legalábbis én nem tudok oda menni), ha van másik hely, ahol elérhetõ Vagy, azt írd meg, Nekem is van egy játékos haverom (Cube), talán egy páros game-t nyomhatnánk.