No One Lives Forever 2, és Aliens Vs. Predator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esküszöm, hogy Marinnal az 5. küldetést, a Price of Admission-t nem tudom megcsinálni. A lift felrobban, én leesek. ennyi. innen hogy tovább? Vki segítsen😊)
😄
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
nincs
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
még van itt valaki ??? 2001 május óta <#mf1>#mf1><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor4>#vigyor4><#buck>#buck><#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3><#circling>#circling><#puszi>#puszi>
király lesz már elsö is nagyon ott volt remélem a 2. is lesz olyan mint az elsö
Az egyik, hogy nagyon várom az AvsP 2-öt, mert a kedvenc játékom volt, de egy kicsit elszomorít, hogy -legalábbis ahogy én megfigyeltem- tök ugyanaz az engine mint az elsö részé, csak egy kicsit kisminkelve.
A másik egy kérdés, ami amúgy egy abszolut nem rossz indulatú kérdés ami CSOCSO-hoz szól : Te CSOCSO be voltál baszva mikor ezt írtad ? 😊)
A másik egy kérdés, ami amúgy egy abszolut nem rossz indulatú kérdés ami CSOCSO-hoz szól : Te CSOCSO be voltál baszva mikor ezt írtad ? 😊)