StreetFighter_HELP!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nightrun
Én meg már azt hittem, hogy a streetfighter címrõl nektek is a motorok jutnak eszetekbe. Nekem igen. Meg Borsay Szabolcs, meg Babu, meg Potzner Ferenc. Tudjátok, kik ezek?

Kandurex
jaja, most is itt ültem egy jogásszal és habzó szájjal ütöttük - vertük egymást, szal ennyit a gyerekesrõl. Viszont, mint kiderült elfelejtettük a legtöbb mozdulatot, ha valaki tud olyan lapról, ahol le vanak írva a mozgáskombinációk az ne legyen rest és ossza már meg velem, hálás lennék, elõre is THX!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nem3sis
jejejjeeeeeee

Minden csak nézőpont kérdése.

Bucser
Én imádom a dedósoknak való béna játékokat mert nem érzem magam attól olyan kurvára felnõttnek, hogy megmondjam mindenkinek a véleményem😊)) Me3gyek is vissza a sarokba jatszani a Mortal Hombar 1-el😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lacc
alma
Dynamic
gotoandread #3
bfg900
És? Mit zavar az téged, hogy valakinek tetszik? Miért kell elmondani a véleményedet, ha semmi értelme? Miért nem írsz építõ jellegû dolgokat egy oylan fórumba, ahol van hasznod?
(Tudom, hogy erre valami idiótaságot fogsz válaszolni csípõbõl, dehát szerintem te is szereted a dedósoknak való béna játékokat 😊

písz...
Nem3sis

Minden csak nézőpont kérdése.

Dynamic
UP!
A streetfighter egy dedosoknak valo bena jatek gyerekek !!!!!
Bucser
Sebaj attól még SÜtik a Capcomos romok😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Glpetyus

Sztem már nem igen aktuális....

Bucser
Keress Rom emulátorokat (olyat ami támogatja a CAPCOM 3-4-es gépeket) ÉS a ROMOK között meg keress rá a Street Fighterre. Van egy RAkat.... DC-re gondoltam persze és Olyan mintha a játéktermi játékkal nyomnád otthon.. Nagyon Süti... JA és megy Hálózatban is...

Glpetyus
loál

Sephi
Eloszor is a Street fighter nem bena dedos jatek faszikaim! Ti is azon notetek fel szal kusojatok el! Ne probald bemeselni nekem hogy amikor ott alt a jatekteremben a Stree Fighter te nem ott voltal egesz nap!

Bilux az utcso SF akkor tltsel le egy CVGS es jaccad a PSX avaltozatot!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shep
Nem a SuperStreetFighter2 még 95-ben? Nem igen lehet azt már letölteni sehonnan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Wazzeeeeee Ennyi értelmi embert.....
Csalódtam ebben a fórumban...😞
ok olyan emberkének is kéne....egy dedósnak...
Na valaki légyszi...!!!
mateos
A streetfighter egy dedosoknak valo bena jatek gyerekek !!!!!
Na senki se tudja???
Na az lenne a kérdésem ,hogy hogyan hívják az utolsó részt ami még megjelent pc-re,de a legújabbat!!Ha van olyan hely ahonnan le tudnám tölteni még azt is megköszönném.....
Válaszotokat elõre is köszönöm!!!