23
StreetFighter
-
#23 Én meg már azt hittem, hogy a streetfighter címről nektek is a motorok jutnak eszetekbe. Nekem igen. Meg Borsay Szabolcs, meg Babu, meg Potzner Ferenc. Tudjátok, kik ezek? -
#22 jaja, most is itt ültem egy jogásszal és habzó szájjal ütöttük - vertük egymást, szal ennyit a gyerekesről. Viszont, mint kiderült elfelejtettük a legtöbb mozdulatot, ha valaki tud olyan lapról, ahol le vanak írva a mozgáskombinációk az ne legyen rest és ossza már meg velem, hálás lennék, előre is THX! -
#21 jejejjeeeeeee -
#20 Én imádom a dedósoknak való béna játékokat mert nem érzem magam attól olyan kurvára felnőttnek, hogy megmondjam mindenkinek a véleményem:))) Me3gyek is vissza a sarokba jatszani a Mortal Hombar 1-el:) -
#19 alma -
#18 gotoandread #3 -
#17 És? Mit zavar az téged, hogy valakinek tetszik? Miért kell elmondani a véleményedet, ha semmi értelme? Miért nem írsz építő jellegű dolgokat egy oylan fórumba, ahol van hasznod?
(Tudom, hogy erre valami idiótaságot fogsz válaszolni csípőből, dehát szerintem te is szereted a dedósoknak való béna játékokat :)
písz... -
#16 -
#15 UP!
A streetfighter egy dedosoknak valo bena jatek gyerekek !!!!! -
#14 Sebaj attól még SÜtik a Capcomos romok:) -
Sztem már nem igen aktuális.... -
#12 Keress Rom emulátorokat (olyat ami támogatja a CAPCOM 3-4-es gépeket) ÉS a ROMOK között meg keress rá a Street Fighterre. Van egy RAkat.... DC-re gondoltam persze és Olyan mintha a játéktermi játékkal nyomnád otthon.. Nagyon Süti... JA és megy Hálózatban is... -
#11 loál -
Bilux #10 -
#9 Eloszor is a Street fighter nem bena dedos jatek faszikaim! Ti is azon notetek fel szal kusojatok el! Ne probald bemeselni nekem hogy amikor ott alt a jatekteremben a Stree Fighter te nem ott voltal egesz nap!
Bilux az utcso SF akkor tltsel le egy CVGS es jaccad a PSX avaltozatot! -
#7 Nem a SuperStreetFighter2 még 95-ben? Nem igen lehet azt már letölteni sehonnan. -
Bilux #6 Wazzeeeeee Ennyi értelmi embert.....
Csalódtam ebben a fórumban...:( -
Bilux #4 ok olyan emberkének is kéne....egy dedósnak...
Na valaki légyszi...!!! -
#3 A streetfighter egy dedosoknak valo bena jatek gyerekek !!!!! -
Bilux #2 Na senki se tudja??? -
Bilux #1 Na az lenne a kérdésem ,hogy hogyan hívják az utolsó részt ami még megjelent pc-re,de a legújabbat!!Ha van olyan hely ahonnan le tudnám tölteni még azt is megköszönném.....
Válaszotokat előre is köszönöm!!!