74
Digimon Fan Ficition
  • nickY94
    Hy mindenki
    Remélem nem egy halott fórumra tévedttem (megint). Csak azért mert nem egy friss téma még nem kell innen eltűnni. Igaz én nem nézem a sorozatot mert rögtön ájulási rohamot kapok a japán érzelmi jelektől, azért nagy fanja vagyok a digimonnak, mégha nem is tudok róluk teljesen mindent. Régebben 1-3ig néha egy v. egy fél részt láttam belőle. Szerintem a legjobbak mindig a fan-digik.

Szkoli
    Plz oszd meg velünk. A fő digimon gportal oldalon rongyosra olvastam az összes fan ficit és annyira idegelő hogy nem akarják folytatni, ráadásul még a legizgisebb résznél hagyták abba. Am. egyetértek abban hogy a digimon lekőrözhetetlen (mint anime).

APOCALYPSE
    Úgy érted hogy mint Anime a legjobb vagy jobb mindennél? Mert nekem millió más kedvencem van, de abban egyet értek hogy a digimon mint anime tényleg kenterbe verhetetlen.
  • Bucser
    Azok a régi szép idők mikor még unregek is írhattak
  • Carfanatic
    tud valaki olyan oldalt ajánlani ahonnan le lehet tölteni a digimon frontires összes részét vagy ha valaki nek meg van akkor bizonyos összegért kiírná nekem dvd-kre és elküldeni
    előre is köszi
  • apocalypse0
    Digimon a legjobb, főleg az első éved!
    És a legjobb szereblők: Taichi Kamiya és Agumon!
    sztem nincs jobb a világon
    DIGIMON RULZ!
  • Mauro
    Ezek a legjobb animék! Nem pedig a Digimon.
  • Mauro
  • Mauro
  • Mauro
  • Mauro
  • Titkos®
    Digimon rulez! Az egyik kedvenc animém! Egyébként én a Net többi részén Titkos® néven vagyok, csak itt voltam először valaki, később xyz, de most végre itt is sikerült reinkarnálódnom. :)
  • Marki
    YO!
  • Zeo
    Hy minden fannak
    Aki még nem tudná, annak mondom, hogy miután vége a 02-nek az RTL II-on, elkezdik végre a TAMERST.
    DIGIMON rulla forever!
  • Marki
    Cső, debreceni testvér. Az utplsó 3 részt láttam. Fogadok, nem lesz folytatás. A 02 úgyis sz.r
  • Marki
    ezt kár volt mondanom.
  • Waterhorse
    Én is csak véletlenül jutottam hozzá. Kaptam egy kulcstartót, azzal a denevérrel, most nem tom a nevét, aztán volt a tasakban két ilyen.
  • Waterhorse
    Ott olvastam azt a bizonyos nevet.

Nektek van ilyenetek?:
  • Waterhorse
    Miii????
    Nem nézed a pokemont?? És az itt kit érdekel, nézed e vagy nem. Viszont ha Digimon fan vagy nem értem miért ugatsz le minket, hiszen az neked is rossz ha nem jó idobe adják.

Egyébként ez mindenkinek szól, ha észrevettétek az ismétlés most már 15:00-kor van ami már egy kicsit nézhetobb idopont.

Még valami, láttam egy érdekes digimon nevet "Punimon":))) remélem ezt nem így fogják fordítani a magyarok.
  • Waterhorse
    Hát, eloször én is felháborodtam, hogy tehetnek ilyet. Ráadásul az ismétlése meg valami dél körül van amikor senki sincs otthon.
    Azért mostanra már hozzászoktam, mivel én 8-kor indulok suliba, felkelek egy kicsit korábban és meg tudom nézni. Ez így azért jobb mert amikor délután volt, nem mindig voltam itthon. Csak az a rohatt koránkelés azért fél óra is sokat számít nálam.
    Egyébként meg most már kibirjuk, mert valami két hét mulva a déli ismétlés átkerül a régi idopontra.
  • Nuki
    Nézd a viaszat3-at 16:10-20 kor
  • mateos
    MI AZ ?
  • Marki
    T'om,hogy menni fog.De az anime már 1re kevésbé izgat :(
  • Waterhorse
    Miért? Egyszer csak megvásárolja valamejik csatorna. Én ebben az esetben is a Viasatban bízom.
  • Marki
    A MR fog menni Mo.-n?? (Úgyse nézném)
  • Marki
    Igen de a shit ANGOLUL sz*rt jelent.
    A scheiße NÉMETÜL.
    Három furcsa ketyerét.
    -Ezek meg mik?-kérdezte Mitch.
    -Nem tudom.-mondták egyszerre Syd és Jena.
    Ekkor odament hozzájuk egy szemüveges,lila hajú lány.
    -Jé,ezek Digivice-ok!Honnan van nektek ilyen?-kérdezte.
    -Digi-micsodák?-kérdezték kórusban...
  • Zeo
    Kezdjük el:
    Van 3 karakter:
    Mitch, Jena és Syd.
    Ők hárman ugyanabba a suliba járnak, mint Davisék.
    Mitch és Syd egy csapatban fociznak, Jena pedig dijnyertes lovas, de mind a hárman jó barátok...
    Egy nap, az öltözőszekrényükben valami furcsát fedeznek fel...
    Írjatok bátran!
  • Zeo
    Elinfult a Digimon FanFiction!
    Mindenki, akinek van ötlete, irjon!
    Trágárságokat, ha lehet, ne.