57
Durva \'\'dokufilm\'\'a Discoveryn
-
#17 I -
#16 Assassin: ha sikerül rögzítened valahogy digitális formába kellene hozni (mpeg) aztán megosztani a zérdeklődővel :) -
#15 Nem gúnyolódok. -
#14 Mi az a "pont ar"? -
#13 Én is pont arra gondoltam,hát nem furcsa? -
#12 Ha ti most a III. Világháborúról beszéltek, de lehet hogy nem arról, én mindent férreértek, akkor fogadjunk, hogy a környezetszennyezés miatt fog kitörni... -
#11 Velem gúnyolódsz?
Te szemét! -
#10 Te vagy a perverz! -
#9 nekem mas szo jutott a #7 es hozzaszolasrol az eszembe -
#8 Nyuszikat mi?Perverz! -
#7 Az ilyen dolgoktól mindig depi leszek. Szívesebben nézek kicsi nyuszikat rajfilmen. Kár, hogy egyre kevesebb helyen látok ilyesmit. -
#6 Biztos adják még(a Discovery is konzervműsorokat nyom ergo leadják egy hónapban vagy 5x).Majd megnézem a műsort és felveszem videóra,mert nagyon megfogott... -
#5 sajnos nem... -
#4 nekem World War Four néven jött multhéten 1 CD-m. de ezt a "dokufilm"-et már anno láttam, és nem volt semmi. :) -
#3 Láttad Laalee? -
#2 Tegnap éjfél előtt ment a Discoveryn ez a műsor.
Egy elképzelt és dokumnetumfilmszerűen megcsinált(echte felvételek és riportalanyok beszámolói)80-as években játszódó,a hidegháború eldurvulását bemutató film volt.
Kezdődött azzal hogy vmi diplomáciai félreértés miatt megromlanak az amúgy sem túl fényes Nato-szovjet viszonyok és az oroszok benyomulnak nyugat-berlinbe kissé megbomnbázva Hamburg környékét...A Nato ezután megálította a ruszkikat egy teljes arzenálú konvencionális háborús akcióval(2 hét alatt 30.000 áldozat mindkét oldalon),és a németek kérésére egész Lengyelo.ig visszaszorították az oroszokat.Az orosz vezér paranoiás elgondolása szerint ezután vagy mennek Moszkváig vagy atomot vetnek be,ezt megelőzendő mintegy demonstrációként atombombát dob egy angol célpontra.Innen egyenes út vezettett az amerikai többcélpont ellen intézett csapásig és az orosz ellencsapásig.Itt megállították a filmet és iszonyat gyorsan visszatekertek a berlini konfliktushoz és a fal lebontásának eredeti felvételeivel zártak.
Nagyon durva volt,és a legszomorúbb az hogy 40 évig a fejünk felett lógott az egész dolog... -
#1 inkabb sci-fi :)