34
-
Sidereus #34 Helló!
Megtudnád mondani melyik csatornán? -
SIKÁKÁ #33 NEKEM MEG VAN. 4 CD-S. -
#32 Felélesztem ezt a fórumot mert nagyon keresem ezt a játékot. Ha meglenne valakinek, van szerverem ahová esetleg fel tudná FTP-zni
Jó lenne -
#29 :) Masik aranyos jatek, amit nekem talaltak ki a Grim Fandango utan......Nem, nem 5 eves gyerek vagyok, csak maganak az egesz jateknak a feelinje tetszik, az kapott el......
bye -
Kyra #24 Segítség! Én ugyanott tartok ahol a Zoty de az öngyújtót még nem találtam meg! Hogy jutok tovább? Hilfe!!! -
csilluka #23 J.P.!
na figyi! hogy jutottal tul a nagy csirken? nem tudok lemenni az aknaba, vagy hova, pedig azt latom egyetlen utnak. heeeeelllpp meeee! -
csilluka #19 Zoty!
itt van most nalam egy röviditett jatekleiras, amivel messzire el lehet jutni a stupidban. ha erdekel, adj egy e-mail cimet, es elküldöm!
csilluka -
csilluka #18 Zoty! Ha jól emléxem, akkor ha rákkatintasz a másik egérgombbal egyet (nem amelyikkel egyébként tennéd), akkor utána fel tudod venni. Írj, ha nem megy! -
csilluka #16 Helo Zoty!
szóval vidd az egérfogót a lépcső elé és tedd oda. Utána kapcsold le a villanykapcsolót és várj.....majd +látod mi történik!!
Üdv: Csilluka -
csilluka #14 help!!! kinek van végigjátszása?
-
#2 Engem meg az hogy mar feleve veginyomtam es tok rovid de egybkent hala rohogtem magam:)