QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Great!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ezt http://queenkonyv.uw.hu/szavazas.htm
Itt azért a második csak az öveé 😊 meg a White Queen is jó helyen van. Meg aztán csak õ gitározott mindben 😄
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Hi, Brian!
Do you know that in the song called Great King Rat, who is Great King Rat? There are lot of information
of a man in the song, for example he was born on the 21st of May, and he died of syphilis at the age of 44.
So we thought it refered to a concrete person.
Could you help us?
Thanks a lot!
Queen Fan Club from Hungary
Kuss!-magyarázta.
(A végére még hozzálehetne fûzni a kérést, hogy hozza Budapestre a musicalt, de ez is saját óhak inkább.)
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
nem lány
Így legalább nyugodtan alhatsz, hogy nem te fúrtad ki a Death On Two Legs-t a listáról. 😊
Egyébként pont most (infó órán) akartam feljönni a topicra, mikor BOBO küldte az e-mailt, hogy jöjjek😊
Ma délután remélem lesz idõm megcsinálni a listám, mert - bevallom õszintén - még nem kezdtem el.
Jah, és télleg: Jippijíí, van szavazás!<#taps>#taps>
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Kedves Bri!
Freddie Great King Rat dalát valós vagy kitalált személy ihlette, ki lehet õ? Már egy ideje ezen morfondírozunk, tudjuk hogy május 21-én halt meg, 44 évesen szifiliszben. Kérlek, ha tudod, írd meg nekünk magyar rajongóidnak, akiknek nagy kedvence egyébként a White Queen.
nem lány
nem lány
Mi, itt a távoli kis országban imádunk benneteket.
Már egy ideje azon morfondírozunk, hogy Freddie The Great King Rat-jét ki ihlette. Kérlek, ha tudod, írd meg nekünk.
Örökké a rajongóid
Hi Bri!
Az 1973-as Queen albumotokról Freddie Great King Rat dala nem tudok kirõl szól? Mert olyan sok információ van benne: május 21-én halt meg, szifiliszben, 44 évesen.
Valami ilyesmi. Állítsuk együtt össze.
Mellesleg ha nem mondod, eszembe sem jut
Bobo: NonsenS múlt héten még nagyon
lelkes volt, fog még jönni, és felborítja a sorrendet. 😊
Bohemian Rhapsody................9
The Show Must Go On..............9
The March Of The Black Queen.....8
We Are The Champions.............8
Somebody To Love.................7
Don’t Stop Me Now................6
I Want It All....................6
Save Me..........................6
These Are The Days Of Our Lifes..6
Friends Will Be Friends..........5
I Wan't To Break Free............5
Princess Of The Universe.........5
Radio Ga Ga......................5
Scandal..........................5
The Prophet’s Song...............5
White Queen......................5
Mindenek elõtt szeretném kiemelni, hogy erõs hatása van a "Legalulértékeltebb Queen dal" szavazásnak, mert (nem titkoltan nagy örömömre) olyan nagy becsû dalok kerültek be az amúgy rendkívül erõs és színvonalas döntõbe (pl.: The Prophet's Song, The March Of The Black Queen) amelyek az elsõ szavazásnál labdába sem rúgtak. Mitöbb az elõbbi dal a "Legalulértékeltebb Queen dal" szavazáson mégcsak a kieséses szakaszig sem jutott el (hála a peches sorsolásnak).
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem mind a 16 dal megkérdõjelezhetetlen, mondom ezt úgy, hogy közülük ötre én nem is szavaztam. 😊
A Great king rat nem szólhat valakirõl, a világtörténelemben névtelen emberrõl, Freddie gyerekkorából, akirõl incsennek jó emlékei? Például akit a David Bret könyv Gazda-ként említ. Ebben az esetben persze halálának pontos idõpontja hozzá lett költve a dalhoz.
Lehet, meg kéne kérdezni Brian-t, szokott ilyenekre válaszolni a blogjában ha tudja. 😊
http://www.nndb.com/
Meg hát D. Hoffman is játszott öregembert az ügynök halálában 😊
De mindent összevetva valóban máshol kell keresgélni...
Lehet, hogy kifejezés, mint pl. patkány, rz nem hülyeség. De olyanok lapján, hogy május 21-én született, 44 évesen halt meg, be lehetne pozicionálni. De én is elég sokat kerestem, de nem találtam 😞